- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
28 yaşımdayım. Bu benim görüşüm, 30a gelmişsin herşey bitmiş bu saatten sonra aşık olunuyor mu, artık o çağlar geçti mi diye olumsuz bi hava içindesin ve çok özgüvensiz duruyor. Buraya konu açtığın zaman insanları kategoriye ayırıp muhatap değilsin deme hakkına sahip olmuyorsun. Konunda yaş sınırlaması mı var :)Özgüvenle alakalı bir tek cümle yok. Deli dolu aşk yaşanıyor mu onu soruyorum. 30 değilseniz sorunun muhatabı değilsiniz.
Okunduğunuzu anlayabilildiğinizi sanmıyorum arkadaşım. "Kimse bana aşık olmuyor, kimse beni beğenmiyor, evlenmiyor." ana fikirli bir konu açsaydım bu özgüvenle alâkalı olurdu. Ben soruyorum ki "Deli dolu çağlar geçtikten sonra, daha olgun olduğumuz bu dönemlerde eski heyecanlar yine yaşanabiliyor mu?" Bu sefer anladiniz umarım...28 yaşımdayım. Bu benim görüşüm, 30a gelmişsin herşey bitmiş bu saatten sonra aşık olunuyor mu, artık o çağlar geçti mi diye olumsuz bi hava içindesin ve çok özgüvensiz duruyor. Buraya konu açtığın zaman insanları kategoriye ayırıp muhatap değilsin deme hakkına sahip olmuyorsun. Konunda yaş sınırlaması var :)
İnsanlar 40lı yaşlarında da aşık oluyorlar yani bunları anlayamamak tuhaf geliyor bana, aşk 20li yaş grubuna mı ait dimi . 30a gelen bi tuhaf oluyor biraz özgüven ya, bir kadına çok yakışıyor.30 da aşık olunmuyormuş mu
30 dan sonra herkes ölsün o zaman
Burdaki konulara bazen çok şaşırıyorum
Aynen, artık daha olgun yaşlardayız ya aynen bundan bahsediyordum. Sizde olmadı mi?heyecan derken su kalbin pir pir atmasi midenin calkalanmasi ates topunun yukardan assagaya inip inip cikmasindan bahsediyorsunuz sanirim
asik olunuyor da o pirpirlar mide cosmalari olmuyor sanirim
Cherry yorumlarını bir şekilde denk geldiğimde hep okurum çok önceki yorumlarını hatırlıyor gibiyim, bu yorumunu okuduğumda tebessüm ettim senin adına sevindim. Sen de sevinirsin bu aşk durumuna umarımVar, ben 32de oldum maalesef
40 ından sonra da var be canım üzülmeeeEn son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o çağlar geçti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları çok özledim.
Seni bu kadar öfkelendiren nedir?Okunduğunuzu anlayabilildiğinizi sanmıyorum arkadaşım. "Kimse bana aşık olmuyor, kimse beni beğenmiyor, evlenmiyor." ana fikirli bir konu açsaydım bu özgüvenle alâkalı olurdu. Ben soruyorum ki "Deli dolu çağlar geçtikten sonra, daha olgun olduğumuz bu dönemlerde eski heyecanlar yine yaşanabiliyor mu?" Bu sefer anladiniz umarım...
Sana cevap vermek istemiyorum. Zira gerçekten anlamaya kapalısın. Hoşça kal.Seni bu kadar öfkelendiren nedir?
Hayır öyle deseydin özgüvensiz olmazdın, olgun olduğun dönemde ki o yaş senin olgunlaştığını göstermiyor bunu öfkelenmeden cevap verememenden de anlıyorum, ama öyle varsayalım, olgun olduğun yaşta yaşayamıcağını düşünmen yani o kadar saçma ki hiç mi çevrende görmüyorsun hiç mi bir yerlerde okumuyorsun? Bunu açıklamak bile tuhaf :) Bunu eksi olarak görmeyen biri bunu sormaz zaten.
bende olmadi ama ben genel olarak heyecansiz bir tipimAynen, artık daha olgun yaşlardayız ya aynen bundan bahsediyordum. Sizde olmadı mi?
Sana cevap vermek. Zira gerçekten anlamaya kapalısın. Hoşça kal.
Heyecan var mıydı eskisi gibi?40 ından sonra da var be canım üzülmeee
benim yaş 25 daha ama olmaz mı ergenler gibiydiler.Heyecan var mıydı eskisi gibi?
Okunduğunuzu anlayabilildiğinizi sanmıyorum arkadaşım. "Kimse bana aşık olmuyor, kimse beni beğenmiyor, evlenmiyor." ana fikirli bir konu açsaydım bu özgüvenle alâkalı olurdu. Ben soruyorum ki "Deli dolu çağlar geçtikten sonra, daha olgun olduğumuz bu dönemlerde eski heyecanlar yine yaşanabiliyor mu?" Bu sefer anladiniz umarım...
Ben de bu durumdayım sanki. 20'li yaşlardaki arkadaşlar anlayamadı ama...Ben artık kimseye hayran olup gözümde büyütemiyorum. Bir de yaş aldıkça fazla kontrollü olmaya başladım. Kendimi kaptıramıyorum. O yüzden aşık olamıyorum. Olamayacağım gibi de geliyor. 30 yaşla ilgili değil de yaşanmışlıklar beni biraz tüketti açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?