usriyusra 7 kilo ile rekor sende bize biraz duygularından bahseder misin
değişikliği herkes farkediyo mu mesela ve kıyafetlerinden dar olanlar var mıydı
şimdi tam üzerne güzel olyodur emnim
ben 7 kilo versem var ya off düşünmesi bile heyecanlı gevşemekten korkuyorum gaza ihtiyacım var
bu gün çok yediğim için de olabilir tabi
evet canım sana katılıyorum bende çok merak ediyorum arkadaşımızın durumunu acaba dışarıdan nasıl tepkiler alıyorsun.eliffeyza(buarada benim kızımın adıda elif)sende bence gene kendini salma bu saate kadar cok yedin diye akşama kadar önune ne gelirse yeme akşama telafi etmeye calış.bende önceki diyetlerimde senin gibi yapıyordum bugun cok yedim yarın yeni sayfa acarım diyordum ama öyle inan kilo verilmiyor
kızlar 1 saat merdivenlerde ugraştım supurdüm sildim apartman bize ait oldugu için kimsede yok kayınvalidemle ben varım oyuzden üç katı süpürdüm düzenledim ve sonrada 1 saat boyunca utu yaptım yoruldum ya ayakta durmaktan topuklarım belim agrıdı
kolay gelsin tatlım hem senn için spor olmuştur dinlen birazcık
ben 7 kilo versem var ya off düşünmesi bile heyecanlı gevşemekten korkuyorum gaza ihtiyacım var
sabahtan beri ne bulsam yiyorum kızlar ya tutamıyorum acayip abur cubur yedm artık bu gnüm çöpe gitti yarın temz bi sayfa açıcam
3 gün tartıyı yasak ediyorum kendime
şımardım vernce eyvvaahhhh
canımm dikkat et nolur salma kendini hedeflerimzi unutma herşey çok güzel olacak eminim insan zayıfladıkça dahada mutlu oluyo
Canım senin kim olduğunu dün fark ettim
başarılar sınavında
evet canım sana katılıyorum bende çok merak ediyorum arkadaşımızın durumunu acaba dışarıdan nasıl tepkiler alıyorsun.eliffeyza(buarada benim kızımın adıda elif)sende bence gene kendini salma bu saate kadar cok yedin diye akşama kadar önune ne gelirse yeme akşama telafi etmeye calış.bende önceki diyetlerimde senin gibi yapıyordum bugun cok yedim yarın yeni sayfa acarım diyordum ama öyle inan kilo verilmiyor
çok haklısın bu gne kadar iyi gidiyodum ama ben sabah bozunca devam edemiyorum kendime kızdığım için yiyorum belki de akşama kadar
ayda 3 kilo vermem lazım bu gün bi türlü motve olmadım ya tuhafım ruhsal olarak
yarın düzelirim umarım
babaannemin ismiymiş çok seviyorum ismimi rabbm yavruna sağlık ve uzun ömür versin inşallh cümlemizinkiyle beraber
cidden 1 günün telafisi çok zor olyo haftalarca dikkat ediyorum 1 akşam fazla kaçırınca tartıda nasıl artılar görüyorumcanım hergün kıymetli bizler için o yüz çok dikkatli olmalıyız ben hergün dikkat ettiğim halde veremiyorum ama bugün kendime çok kızdım pes etmek yok verenlerden neyim eksik.öğlen yürüyüşü çıktığımızda arkadaşlar bana yetişemiyordu ben kendime kızmaktan nasıl hızlı yürüdüğümün farkında bile değildim.canım benim ertelefe 1 öğünü telefai edebiliriz belki 1 günün telafisi zor oluyor biraz daha dikaat ve irade azim haydi ama...
kolay alınıp zor veriliyo bu illet
size de karamsarlık vermiş olmayım kızlar bu günlük benden bu kadar yarın umarım daha azimli olurum
ha bi de ben epeydir dar gelen kıyafetlermi denemiyorum ve spor yapmıyorm motve eksikliğim ondan olabilir ama bırakmıcam ipin ucunu merak etmeyn
canlarım
Diyet deneyimlerimiz yöntemleriz başlığında 5te5 diyeti var.
5 kilo değil zaten aşağı yukarı 2-3 kilo verilen bir diyet.
1.Gün:Haşlanmış Patates
2. Gün:Çiğ ya da haşlanmış sebze
3.Tavuk,kırmızı et, balık 'tan birisi.
4.Meyve
5.Haşlanmış yumurta.
Bununla kilo verip geri almayan pek çok kişi varmış. Sonrasında dikkatli olnursa bence de geri alınmaz. Porsiyon yok, o günün yiyeceğinden istediğin kadar çok yiyebiliyorsun. Tabii 2-3 litre de su.
jeton o kadar geç düşü kiTeşekkürler Limonum,sevindim.
Ara yaptım saat 11'de...
3 kuru kayısı
3 fındık
5 badem
13.30'da öğle yemeği olarak 1 küçük kutu yağsız süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?