:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Öğle yemeğim
yarım kuşbaşılu kaşarlı pide
salata

Okulda yaş pasta yedn 1 dilimde :-(

sabahtan beri ne bulsam yiyorum kızlar ya tutamıyorum acayip abur cubur yedm artık bu gnüm çöpe gitti yarın temz bi sayfa açıcam

3 gün tartıyı yasak ediyorum kendime

şımardım vernce eyvvaahhhh

usriyusra 7 kilo ile rekor sende bize biraz duygularından bahseder misin

değişikliği herkes farkediyo mu mesela ve kıyafetlerinden dar olanlar var mıydı

şimdi tam üzerne güzel olyodur emnim

ben 7 kilo versem var ya off düşünmesi bile heyecanlı gevşemekten korkuyorum gaza ihtiyacım var

bu gün çok yediğim için de olabilir tabi

kızlar 1 saat merdivenlerde ugraştım supurdüm sildim apartman bize ait oldugu için kimsede yok kayınvalidemle ben varım oyuzden üç katı süpürdüm düzenledim ve sonrada 1 saat boyunca utu yaptım yoruldum ya ayakta durmaktan topuklarım belim agrıdı

kolay gelsin tatlım hem senn için spor olmuştur dinlen birazcık

canımm dikkat et nolur salma kendini hedeflerimzi unutma herşey çok güzel olacak eminim insan zayıfladıkça dahada mutlu oluyo

sabahtan beri ne bulsam yiyorum kızlar ya tutamıyorum acayip abur cubur yedm artık bu gnüm çöpe gitti yarın temz bi sayfa açıcam

3 gün tartıyı yasak ediyorum kendime

şımardım vernce eyvvaahhhh

canım hergün kıymetli bizler için o yüz çok dikkatli olmalıyız ben hergün dikkat ettiğim halde veremiyorum ama bugün kendime çok kızdım pes etmek yok verenlerden neyim eksik.öğlen yürüyüşü çıktığımızda arkadaşlar bana yetişemiyordu ben kendime kızmaktan nasıl hızlı yürüdüğümün farkında bile değildim.canım benim ertelefe 1 öğünü telefai edebiliriz belki 1 günün telafisi zor oluyor biraz daha dikaat ve irade azim haydi ama...

anlamıyorum sureklı acıkıyorum ama kendımı tutuyorum

oglen
domates corbası
tavuk
salata

ara;
2 adet eti form lıght bıskuvı

bu diyeti duymuşum ama ben yapmam galiba tüm gün aynı şeyi yemek zor gibi. kolay gelsin canım inş veririsin kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…