- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
bu diyeti duymuşum ama ben yapmam galiba tüm gün aynı şeyi yemek zor gibi. kolay gelsin canım inş veririsin kiloları
Diyet deneyimlerimiz yöntemleriz başlığında 5te5 diyeti var.
5 kilo değil zaten aşağı yukarı 2-3 kilo verilen bir diyet.
1.Gün:Haşlanmış Patates
2. Gün:Çiğ ya da haşlanmış sebze
3.Tavuk,kırmızı et, balık 'tan birisi.
4.Meyve
5.Haşlanmış yumurta.
Bununla kilo verip geri almayan pek çok kişi varmış. Sonrasında dikkatli olnursa bence de geri alınmaz. Porsiyon yok, o günün yiyeceğinden istediğin kadar çok yiyebiliyorsun. Tabii 2-3 litre de su.
jeton o kadar geç düşü ki
Çok kötü yaa.Sabah tavuk mu yiyeceğim mesela ? :44: Şok diyet gibi bir şey bu,benim gözüm kesmez açıkçası.
Zaten herkese göre değil bence de, ben kobay olarak risk aldım
Şaka bi yana, burda bile zor dayandım diyete, hatta geçen hafta düzenli diyet bile yapamadım. Çünkü sıkılyorum, ya toptan salacaktım ya da alternatif bulacaktım. Bakalım ne olcam:26:
Şaka bi yana, burda bile zor dayandım diyete, hatta geçen hafta düzenli diyet bile yapamadım. Çünkü sıkılyorum, ya toptan salacaktım ya da alternatif bulacaktım. Bakalım ne olcam:26:
Canım bu hafta vermedim kendimi nasıl hissediyim biraz iyi biraz da kötü
canım ben denedim bunu bir hafa dayanamadım ama 3 günde 1.5 kilo verdim. Normale döndüğüm gibi hop geri geldi iki katı..şok diyet sonuctaa vücudu tek yönlü uyarmak gibi oluyo hani iki gün detox falan neyse de böyle bişey için yıpratma derim kendini.zaten bu grupta amacimizda kısa zamanda verilen alınan kilolar değil az az istikrarlı ilerlemek belki az gidiyo ama listeye bakarsak kilo alan yok geri.bir düzen oturtmak en güzeli.sen bilirsin. Artık.
akşam yemeğim
1 tabak kabak yemeği
1 kase salata
1 kaşık makarna
yarım kase yogurt çok yedim galiba:26::26:
Bence iyi yemişsin öğretmenim.
Ben de yazayım.
8 kaşık kuru fasulye
3 çatal spagetti
3 kaşık ebegümeci
Yoğurt
afiyet olun tatlım ne bileyim çok yemişim gibi geldi çok doydumda
hiçbir şey sağlıklı doğal yönden zayiflamak gibi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?