:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Çok kötü yaa.Sabah tavuk mu yiyeceğim mesela ? :44: Şok diyet gibi bir şey bu,benim gözüm kesmez açıkçası.

jeton o kadar geç düşü ki

Fark ettim tanımadığını ama bozmadım.

Çok kötü yaa.Sabah tavuk mu yiyeceğim mesela ? :44: Şok diyet gibi bir şey bu,benim gözüm kesmez açıkçası.

Zaten herkese göre değil bence de, ben kobay olarak risk aldım

Şaka bi yana, burda bile zor dayandım diyete, hatta geçen hafta düzenli diyet bile yapamadım. Çünkü sıkılyorum, ya toptan salacaktım ya da alternatif bulacaktım. Bakalım ne olcam:26:

canım bende aynıyım ama burda motive oluyorum hani kızlar yediklerime yorum yzıyolarya cok yemişsin veya bunu yeme falan diye bunlardan dolayı yemiyordum onlar yemiyolar kendilerini tutuyolar ben niye yapmayayım basarmayayım dedim.

dun akşam eşime sordum kilo vermişmiyim nasılım dedim ben farketmedim dedi verdinmi hiç dedi 3 kilo verdim dedim hadi yaa diye demekki yeterli degil dahada azmedip dahada vermem gerek oda kilo vermemi istiyor anlıyorum markete gittik diyet bisküvilerine bakıyodum oda bakıyor bunu yagı daha azmış bundan al diyor yani artık dahada cok kilo vermek istiyorummm

İnşallah faydasını görürsün Lavinim.

canım ben denedim bunu bir hafa dayanamadım ama 3 günde 1.5 kilo verdim. Normale döndüğüm gibi hop geri geldi iki katı..şok diyet sonuctaa vücudu tek yönlü uyarmak gibi oluyo hani iki gün detox falan neyse de böyle bişey için yıpratma derim kendini.zaten bu grupta amacimizda kısa zamanda verilen alınan kilolar değil az az istikrarlı ilerlemek belki az gidiyo ama listeye bakarsak kilo alan yok geri.bir düzen oturtmak en güzeli.sen bilirsin. Artık.

Canım bu hafta vermedim kendimi nasıl hissediyim biraz iyi biraz da kötü
Pes etmiycm bu sefer tam kararlıyım.
Sevgili adasim nerdeyse diyet yaptığımdan beri fazla bi yere cikmadgim için kimseden daha bu güne kadar zayifladi diyen yok eşim hariç
Şu an kiyafet giyince sadece daha rahat nefes aldığımı hissediyorum çünkü eskiden sikardi daha çooookk yolum var

Yaw su fat block denen bir sey varmis duydunuz mu hic😒

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzenim kullaniyor cok fazla fayda gordum dedi de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ara olarak kuzenim pogaca yapıp getirmistı ondan bi tane yedim
Şimdi de sadece hasladigim brokoli yoğurtlayip yiycm

dün 7 otlu cay almıştım kızlar şimdi ondan içiyorum yanındada 4 tane küçük galetalardan

Oranjecım tek seferlik bir şansımı deneyeceğim, kilo verirsem de aynen eski usul kilomu korumak için burdan zaten devam edeceğim.

Yoksa ben de kalıcı olmayacağını düşünüyorum.

akşam yemeğim
1 tabak kabak yemeği
1 kase salata
1 kaşık makarna
yarım kase yogurt çok yedim galiba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…