- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
kızlar kurban bayramında bi eşofman almıştım denemeden ewe geldim denemeye çalıştım baldırımdan yukarı çıkmadıydı kimseye vermeyede kıyamadım çünkü gerçekten çok güzeldi dün akşam bi deneyim dedim bi baktım oldu sevincimden eşime gösteriom oda çok sevindi bak işte azmin sonu ne güzel işte dedi kızlar sizlerle paylaşmak istedim.Elimden gelse işede o eşofmanla gelcektim ama (o kadarda değil )
kızlar kurban bayramında bi eşofman almıştım denemeden ewe geldim denemeye çalıştım baldırımdan yukarı çıkmadıydı kimseye vermeyede kıyamadım çünkü gerçekten çok güzeldi dün akşam bi deneyim dedim bi baktım oldu sevincimden eşime gösteriom oda çok sevindi bak işte azmin sonu ne güzel işte dedi kızlar sizlerle paylaşmak istedim.Elimden gelse işede o eşofmanla gelcektim ama (o kadarda değil )
evet canım azmin zaferi hele o eski kıyafetlerin içine sığıyo olmak gibi si yok...
ne guzel helal olsun sana.inşallah bende o zayıfken giydigim kıyafetlerin içine girebilirim
aynen canlarım yaa süper bi duyguymuş inşallah hepimiz birlik olup hedeflerimize ulaşırız imkansız diye bişey yokmuş bunu anladım ben insan isteyince oluo
evet canım inşallah bende ulaşıcam istedigim kiloya
baktım şimdi cnaım kusura bakma ..
liste güzel ama ben işte o şekidle kurallı sıralı listeleri yapamıyorum yapabilirsen harika olur inş emeklerin boşa gitmez..
bu arada regli olanlar ve olması muhtmel kişiler isterlerse aynı olarak listeye yazarım yani bir haftalık fazla yazmaya geek yok bence.. çünkü gerçekten çok fdarkediyo..
benm akşam menümn aynısıymış çok lezzetli olyo ben sarmsaklı yoğrt dökyorum ama sen işte yiyosun galba canmöğle yemeğim;
yazdan kuruttuğum yeşil fasülye,patlıcan,biber,domatesli karışık kuru kavurması
yoğurt
benm akşam menümn aynısıymış çok lezzetli olyo ben sarmsaklı yoğrt dökyorum ama sen işte yiyosun galba canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?