:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar kurban bayramında bi eşofman almıştım denemeden ewe geldim denemeye çalıştım baldırımdan yukarı çıkmadıydı kimseye vermeyede kıyamadım çünkü gerçekten çok güzeldi dün akşam bi deneyim dedim bi baktım oldu sevincimden eşime gösteriom oda çok sevindi bak işte azmin sonu ne güzel işte dedi kızlar sizlerle paylaşmak istedim.Elimden gelse işede o eşofmanla gelcektim ama (o kadarda değil )

evet canım azmin zaferi hele o eski kıyafetlerin içine sığıyo olmak gibi si yok...

ne guzel helal olsun sana.inşallah bende o zayıfken giydigim kıyafetlerin içine girebilirim

kızlar tebrik ediyorum kilo verenleri malesef ben aynı kilomdayım 73.100 gene bu sabah çok şişkinlikle uyandım.okadarda dikkat ediyorum kızlar ne olucak böyle yaaa bi olupta kurtulamadım.

bu sabah
1 bardak şekersiz elme suyu içtim
şimdide yarım greyfurt yedim

canım bişede yemek istemiyor ama kayınvalideme yumurta haşlarken kendimede haşladım birazdan belki onları yerim

evet canım azmin zaferi hele o eski kıyafetlerin içine sığıyo olmak gibi si yok...

ne guzel helal olsun sana.inşallah bende o zayıfken giydigim kıyafetlerin içine girebilirim

aynen canlarım yaa süper bi duyguymuş inşallah hepimiz birlik olup hedeflerimize ulaşırız imkansız diye bişey yokmuş bunu anladım ben insan isteyince oluo

oranjecim ben bildirim verdim ama gözünden kaçtı galiba 57.400 canım ekleyeblir misin listeye
ara yaptım 10 bitkili çay ve 1 elma

öğle yemeğim;
yazdan kuruttuğum yeşil fasülye,patlıcan,biber,domatesli karışık kuru kavurması
yoğurt

Bu aralar fazla bildirim yapamadım.ve bu hafta fazlasıyla kaçamak yaptım ve onun pişmanlıgıni yaşıyorum.
Geçen haftaki kilo 76.000
Bu haftaki kilo 75.600
400 gram verebilmisim. 60 lari bir görebilmek. Ama bugün den itibaren kaçamak yokkkk.ve haftaya inşallah buraya 74 yazacağım.

Hayırlı günler..

kilo bildirimi:

73:7

sadece 100 gr vermişim...

kahvaltı etmedim...öğlende bi kase çorba yedim yineee :/

Sabah aç karna tartıldım 76, 100 g
Böyle giderse kilolar kendiliğinden gidecek , kahvaltıyı geç yaptım biraz peynir 2 dilim ekmek 4 bardak çay biraz tatlı( reçel)...

hem kahvaltı hem ögle yemegim

1dilim kaşar peyniri
2 haşlanmış yumurta
2 dilim salam
3 zeytin

Sabah sporu yapmadim ıçimde kaldı 3mil yaptım

Öğle yemeği

Yarım kâse çorba
4 kasık pirasa
2 kasık makarna
1dilim ekmek
2 kasık yoğurt

Arkadaşlar bu liste doktor vermişti bununla haftada 3kilo veriyordum liste eksik bile o zamanlar spor yapmıyordm sadece step yapıyordum. Ama bıraktığım angeri aldm kiloları

hey millet nerdesiniz ya bugün burası çok sessiz tamam çok kilo veremedik topik olarak ama azimliyiz daha yaza çoookkk var

benm akşam menümn aynısıymış çok lezzetli olyo ben sarmsaklı yoğrt dökyorum ama sen işte yiyosun galba canm

ne güzel canım yaa aynı menüler varmış ewt tatlım sarımsaklı yoğurtlu daha lezzetli oluyo çalışınca bende sadece yoğurtlu yiyorum çok seviyorum doğal şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…