:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gunaydin canim
Bende toparlanamadim tam ilac ve bitkisel yontemler devamm ozledim gitme biyere

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende çok özledim ilaç kullanmaya devam ediorum sanada çok geçmiş olsun

Bugun k.pederim hsstaneden cikiyor islh..
Onlarda olucam bugun -bikacgun..
Gelen giden derken ben nadil spor ve ogun hazirlicam bilmiyorum bugunde cok motiveliydim yeni bi diyete basliyodum
Haftaya 1 kilo vermis olmak istiyorum ben

günaydın canımın içi regli oldun mu yoksa olacakmısın ama çok etki ediyo zaten 1 kilo kadar genelde o zamanlar.

günaydın canımın içi regli oldun mu yoksa olacakmısın ama çok etki ediyo zaten 1 kilo kadar genelde o zamanlar.

oldum canım benim çarşamba günü olmuştum ama halen şişlik var..bilmiyorum ya artık gerçekten kendimden nefret ediyorum açlık diyeti yapacağım en sonunda olacak o zaman..

geçmiş olsun canım..
ne diyetiymiş ooo . ben kendimi çözdün önceki haftalarda 1 şekerden 1 dilimden bişey olmaz diye diye veremiyordum bi türlü.. bu hafta sıktım dişimi şekeri ekmeği bi cuma günü kaçırmıştım biraz birde dünkü karnıyarık o jhalde bile bu kadar verdiysem mucize birde odğuşun form çayını içiyiorum çok etki ediyo bencee arada içmedim baktım tembellik yapmışmı diye bağırsaklarda sorun da yok arada içiyorum gün içinde bazen sabah tartılırken eşim gördü direkk ooo dedii çok sevindim yaa gerçi o da 1 haftadır diyet yapıyo 4 kioo verdi ki on abur cuburu bile yiyordu gene o halde ...erkekler daha çabuk vetr.yo sanırım..ama bende çok iyi hiswsediyorum kendimi .. bel bölgem az daha incelse gerisi dikkat çekmiyo o kadar da..

Günaydın kızlar
Sabah 2mil i yarıda biraktim kollarım bacaklarmi oynatamyrdm bile
Arkadaşlar tarti bana bugün hiç sevinme dedi çünkü aynıyymm.
Bir gram bile oynamadi.
Eğer bu hafta da böyle olursa duraklama çok erken oldu diye düşünüyorum.neyse
Kahvaltim
2ince dilim çavdar
1dilmdn fazla peynir
1zeytin

Ceviz yarım incir de kahvaltidn önce yemiştm

Fazla mi oldu bilmiyrm

Aslinda adet odemimi sanirim yeni kesfettigim duraklama doneminde icilen metobolizma cayim ise yaradi.
bende cayima seker katiyodum nerden baksan bisry olmaz defigimiz kadar az seker 100 cal yakin.
Bende dudundum niye durakliyorum diye.aburcubur yok kacamak yok hatta kac aksam aksam yemegi yemedim bile. Sorunda buydu iste kalkar kalkmaz kahvalti yapmiyorum,aralar sasiyo ogleni aksam yiyip bida yemiyorum denge bozuldu korumaya gecti iste

Baslarda duzenliydim ve o duzen icin bir diyet buldum ben 1000 cal yapacam aslinda bu dusuk 1200 almam lazim bi deneyecem ve cokta doyurucu istersen ozelden atayim linki

Cok degil kavahvaltin.incirle cevizi arada yemen daha iyi olurdu ama guzel yinede

kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenlerde sakın yılmasın aynen hatta daha da azimle devam etsin ben de istediğim sonucu alamadım 57,4 500 gr gitmiş bu hafta 56yı görmek istiyordum halbuki
kahvaltım
1 domates
2 zeytin
4 çatal labne
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

oldum canım benim çarşamba günü olmuştum ama halen şişlik var..bilmiyorum ya artık gerçekten kendimden nefret ediyorum açlık diyeti yapacağım en sonunda olacak o zaman..

yan yana olsak ben hallederdim senide böyle bişey yapamıyorum.. valla bende bilemiyorum ama en büyük etki senin kabızlığın bu kesin de ...düzeldimi peki dr gittikten sonra normale döndümü

yan yana olsak ben hallederdim senide böyle bişey yapamıyorum.. valla bende bilemiyorum ama en büyük etki senin kabızlığın bu kesin de ...düzeldimi peki dr gittikten sonra normale döndümü

ilacı kullanınca yine günde 1 defada olsa çıkıyorum 2 gün içmedim deneyeyim dedim yok yine eskisi gibi bugün kuru kaysı alaıp her sabah onu yiyeceğim bakalım..artık yeter ben bu ay sonunda en az 61 e düşmek istiyorum ve bunu da başarmak için ne lazım sa yapacağım..

Gobek-popo -icbacak hareketleri
Leslie 1 mile yaptim kizim uyanmadan dusa gireyim diye 3 e tamamlamadim
Aradan once metob. Cayimi ictim birazdan 4 kepekli ince kraker yicem

Oranje ozeline baktinmi

dikkat et canım kendine sağlıklı diyetler uygula canım vücudun bitkin düşmesin

Arkadaşlar kilom bu hafta tam bir fiyasko bende 1 kilo fazla ciktim adetin 10 gün geçti ondan olduğuna eminim ama yinede moralin çok bozuldu veren arkadaşları da cook tebrik ediyorum darisi benim basima

kızlar hepinizi tebrik ediyorum güzel ve sağlıklı kilolar verilmiş ben veremesemde genede almamışım çünkü çok aşırı yedim hasta olunca eşim yedirdide yedirdi ii ol die

baktım şimdi cnaım kusura bakma ..
liste güzel ama ben işte o şekidle kurallı sıralı listeleri yapamıyorum yapabilirsen harika olur inş emeklerin boşa gitmez..

bu arada regli olanlar ve olması muhtmel kişiler isterlerse aynı olarak listeye yazarım yani bir haftalık fazla yazmaya geek yok bence.. çünkü gerçekten çok fdarkediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…