:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım benim kahvaltı günün en önemli menüsü bence onu es geçme öğlenden akşamdan kısmalısın..

haklısın canım da içimden gelmeyince yiyemedim bide süt de tok tutar öğlende karışık sebze kavurması getirdim yanında yeşilliklerle onu yiycem biraz kendimi sıkı denetime alayım

afiyet olsun canımın içi..spor yok sporrrr nolursa olsun yap bişeyler oturduğun yattığın yerdee....
günaydın kızlar kahvaltı yapmak istemedim bugün sadece 1 bardak sıcak süt içtim

Sabah 3mil leslie ve birazda karın egzersizleri yaptım
Kahvalti
2 kasık yoğurt
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim den biraz fazla ekmek
1acı biber çay
yeşil cayi da kahvaltıdan önce icmiştim

güzel canım..afiyet olsun.

Gunaydin
Dun gec geldik eve cokta yorgundum yazamadim
Halada bitkinim

Dunki menum
Oglen yarim simitten az simit
2 parca kasar p.
Domates
Cay

Ara yok

Aksam 4 kofte
Salata

Bugun kahvaltim
Bi parca peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canımın içi..spor yok sporrrr nolursa olsun yap bişeyler oturduğun yattığın yerdee....

güzel canım..afiyet olsun.

canım benim spor 1 saat öğlen arası yürüyüş yaptım akşamda kekle felan uğraşınca yapamadım birde sudişin ödevleri vardı canlı cansız varlıkların haritasını istemiş öğretmen ona yardım ettim gazete dergi ne varsa kestik biçtik..
dün adım ölçerle 17 bin 89 adımla günü bitirdim...anlayacağınız günde 10 bin adım öneriliyor ama ben rekora doymadım sporda eksra yapsaydım daha iyi olurdu hani bakalım bu akşam aksilik olmazsa yapacağım...dün burda felaket yağmur vardı çok ıslandım şimdi ciğerlerim ağrıyor resmen..:2:

Dun k.validemde tartildim 71.5 ciktim surekli kendi tartimda tartilip onu dogru sayiyorum ama o rakami gormek mutlu etti beni
Nasil olurda 600 gr az tartar

dün akşam eve giderken otobüs şöförüyle tartıştım..çok kötü birşey yaptı ben adamı şikayet edeceğim ama pilakasını almadım yağış olunca kaçoırdım..
otobüsün arka koltuğunda 2 genç erkek bir bayan ve 6-7 yaşlarında bir erkek çocuk oturuyordu.suriyeliler adam bindiklerini fark etmemiş fark edincede otobüsten indirmeye kalktı otobüsü kokutmuşlar pis kokuyorlar hırsızlar diye hakaret etmeye başladı otobüs kartları olmadığından çıkarıp 1 tl uzattı kabul etmedi kart istedi.sonra durağa yanaştı otobüsten indiler en sonda çocuk inerken adam ensesinden tuttu çocuğu tekme tokat aşağı attı.bu durumu görünce dayanamadım çocuğu vurmaya ne hakkın var otobüse bindirmeyecektin yada verdikleri parayı kabul edeceksin onlar savaştan kaçmış bizlere sığınmışlar.bizler onlara böyle yaparsak tabiki hırsızlık yaparlar önce insan olalım dedim vicdan lazım merhamet lazım tv de ölümleri görünce üzülüyorsunuz sonrada burda tekme atıyorsunuz dedim.adam la bayağı atıştık ama bunu onun yanına bırakmaya niyetim yok.şikayet edeceğim ben nasılsa hergün aynı otobüse biniyorum pilakasını alıp vereceğim belediyeye bakalım.tabi onlarda halen insanlarsa bir müdahalede bulunurlar..

plakasını alırsan verebilirsin ama alamazsan bile şikayet hatları vardır belediyenin orayada söylersin..hatırlarsan bir defasında bende urfadan dönerden otobüs beni otogar dışı bi yerde bırakmış sonuçta yasak. bve bende şikayet etmiştim ceza tebligatına kadar yollamışlardı bana .. hiç de pişman olmadım ..sende şikayet et ne olur bilemem ama belki bi yerde hatayı düzeltirler...

sabah kahvaltımı yazmayı unutmuşum..
2 küçük salatalık
büyükçe bir dlm peynir.
az şekerli çay.

Ne kadar vicdanszlr allah bildiği gibi yapsin şikayet etde yine aynı öyle bizim burda da çocuklarını cok hakaret ediyorlar

şimdi belediyenin şikayet sayfasından yazdım olanları..bakalım ne yapacaklar..

günaydın kızlar cimcime iyi yapmışsın şikayet etmekle inşallah ilgilenirler oranje dün bildirim vermiştim ama tabloya yazmamışsın vaktin olmadı herhalde bugün yapabilir misin orda görmek beni motive ediyo da
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
2 tane kuru kayısı
1 yumurta
1 biber
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Allah kimseyi dusurmesin..
Ne demek cocuk dovmek sıkiysa kaba guclu bi babanin yaninda cocuguna vursun isterse otobuse isesin yine bisey yapamazdi
Buyuk balik kucuk baligi yer hesabi gucu yeten yetene
Sinifcilik ayrim yapan insanlardan nefret ediyorum
Caresiz insana yardim etmek nerde kaldi

Ara
2 etiform kepekli cubuk

Ayca kaya starda izliyorum ama anlattiklarindan cok onun kiloduna taktim yuzu kollari tombul gobegide var

bu sabah çok yedimmm malesef

kahvaltıdan 1 saat önce yarım dilim elma
ve kahvaltım
2 yumurtalı omlet
2dilim salam
1dilim kaşar
çok az peyaz peynir
şekersiz cay

karnım şişti vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…