kızlar iki gündür bende bir uyku hali var soğuktan mıdır nedir anlamadım gitti dün yemekten sonra leslie yapcaktım bugün için lahana sarcaktım bir sürü plan yampıştım ama azcık dinleneyim yaparım dedim uyuakalmışım bir uyandımki saat 23:30 tabi hiç bişey yapamadım doğru yatağıma gidip uykuya devam eşimin yorumu ilginç oldu doğru düzgün bir şey yemediğim için enerjim yokmuş enerji boşa gitmesin diye vücut uyku moduna alıyomuş kendini bilgisayar gibi
Esinin bilgisayar yorumuna guldum seslice:))
Kansekerin dusuyodur belki ondandir.mevsimsel degisikliklerde etkiliyor insani ahh bende aferin iciyorum oda uyku yapiyo okadar ozledimki gun icinde sekerleme yapmayi gec uyanmayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olabilir ekmek de yemedim çok şekerim düşüyordur belki kuru meyvelerden yiyim en iyisi bugün de okulda esnemekten ağzım kapanmadı hala esniyorum utandım milletten
1 kabak ve 1 habucu yahsiz kavurup 1 bardak yagsiz sarimsakli yogurtla salata yaptim bol biberli cok guzel oluyor.1 dilim ligt ekmekle yedim 150 kal. Aldim asaga yukari ve mutluyum:)
Simdide kahve iciyorum
öğlen 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim.12.000 adım attım bile..
1 simidimi yedim.bol suyumu içtim şimdide çay içeceğim.
dün akşam eve giderken otobüs şöförüyle tartıştım..çok kötü birşey yaptı ben adamı şikayet edeceğim ama pilakasını almadım yağış olunca kaçoırdım..
otobüsün arka koltuğunda 2 genç erkek bir bayan ve 6-7 yaşlarında bir erkek çocuk oturuyordu.suriyeliler adam bindiklerini fark etmemiş fark edincede otobüsten indirmeye kalktı otobüsü kokutmuşlar pis kokuyorlar hırsızlar diye hakaret etmeye başladı otobüs kartları olmadığından çıkarıp 1 tl uzattı kabul etmedi kart istedi.sonra durağa yanaştı otobüsten indiler en sonda çocuk inerken adam ensesinden tuttu çocuğu tekme tokat aşağı attı.bu durumu görünce dayanamadım çocuğu vurmaya ne hakkın var otobüse bindirmeyecektin yada verdikleri parayı kabul edeceksin onlar savaştan kaçmış bizlere sığınmışlar.bizler onlara böyle yaparsak tabiki hırsızlık yaparlar önce insan olalım dedim vicdan lazım merhamet lazım tv de ölümleri görünce üzülüyorsunuz sonrada burda tekme atıyorsunuz dedim.adam la bayağı atıştık ama bunu onun yanına bırakmaya niyetim yok.şikayet edeceğim ben nasılsa hergün aynı otobüse biniyorum pilakasını alıp vereceğim belediyeye bakalım.tabi onlarda halen insanlarsa bir müdahalede bulunurlar..
güzel yürümüşssün .. bi önün çılsa arkası gelecek seninde ...inş bu hafta iyi sonuç alırısın ..biraz vucuduna yüklen ...
Kizlar 2 arkadas vardi yeni onlar yok galiba biraktilarmi
canım kimlerdi ben bilemedim
Biri polyanna digeride 19 gunluk bebegi vardi nicki unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?