:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Esinin bilgisayar yorumuna guldum seslice:))

Kansekerin dusuyodur belki ondandir.mevsimsel degisikliklerde etkiliyor insani ahh bende aferin iciyorum oda uyku yapiyo okadar ozledimki gun icinde sekerleme yapmayi gec uyanmayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kzlar öğlen menüm...
1 dlm çavdar ekmeği.
2 yk kadar patlıcan türlüsü.
1 kase karnıbaharlı cacık.

olabilir ekmek de yemedim çok şekerim düşüyordur belki kuru meyvelerden yiyim en iyisi bugün de okulda esnemekten ağzım kapanmadı hala esniyorum utandım milletten

olabilir ekmek de yemedim çok şekerim düşüyordur belki kuru meyvelerden yiyim en iyisi bugün de okulda esnemekten ağzım kapanmadı hala esniyorum utandım milletten

Kahve ic uykunu acar.yanindada bi parca bitter yada biskuvi ye .calisiyosun yoruluyosun bide ustune diyetini agirlastiriyosan etkiler

afiyet olsun canım menü güzel görünüyor nefisssssss

öğlen 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim.12.000 adım attım bile..
1 simidimi yedim.bol suyumu içtim şimdide çay içeceğim.

öğlen 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim.12.000 adım attım bile..
1 simidimi yedim.bol suyumu içtim şimdide çay içeceğim.

güzel yürümüşssün .. bi önün çılsa arkası gelecek seninde ...inş bu hafta iyi sonuç alırısın ..biraz vucuduna yüklen ...

kızlar akşama bende sporuma başlamam gerek hantallaştım iyice hastalıktan nefes alamıyodum resmen ama bugün sadece öksürük var

İnsanlık ölmüş.Gerçekten ölmüş.

Sabah dersanem vardı,menülerimi şimdi yazıyorum.

Bugun herkes guzel gitmis ne guzel.boyle olunca menuler gaza geliyorum.ama kacamak yapanlar cok olunca didiplin kaciyo bendede

Yurueyi ozledim bende ne guzel yapmissin

Hosgeldin aliriz tabi ama kalici olursun umarim

Kizlar 2 arkadas vardi yeni onlar yok galiba biraktilarmi

Biri polyanna digeride 19 gunluk bebegi vardi nicki unuttum

bende uzun zamandır görmüyorum canım kasıklarım ağrıyo adet mi olcam yoksa hamile miyim ki :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…