:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Evet bizde bunu cok konusuruz arkadaslarla.dra giderken guzel giyinen bakimli insanlara daha farkli davraniliyor.dedem hastanede yatarken babam takim elbiseyle refakatini yapiyordu niye rahat bisey giymiyosun diyince boyle giyinince adim ...bey oluyor ondan demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara öğün
2kepekli bisküvi
Yeşil çay

Kızlar dunden beri düzenli yeşil çay içiyorum bu kadar güzel bir şey olamaz metabolizmayi çalıştırıyor

Ara öğün
2kepekli bisküvi
Yeşil çay

Kızlar dunden beri düzenli yeşil çay içiyorum bu kadar güzel bir şey olamaz metabolizmayi çalıştırıyor
Ben birturlu sevemedim

Nerdesiniz kizlar huuuhuu

Bergamotlu yada limonlu denedin mi hiç
Limonlusunu aldim liptonun.tadi ve.kokusu resmen balik gibiydi.aksam dokmeden yatmisim sabah uyandigimizda esim diyoki sanki mutfakta balik kuzartmissin sabah sabah kim pisirmis dedi:)

Baska markada almadim yesil cay boyle demekki dedim .ben liptonun 5lisini iciyorum 2 hatadir onuda biraktim

canım yeşilçayı aktardan al demleme suyunu kaynatırken de içine kabuk tarçın at 1 fincana 1 çay kaşığı at ve 5 dk demleyip süz harika oluyor

Öğlen
yarım dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
4-5 zeytin
neskafe

1 kabak ve 1 habucu yahsiz kavurup 1 bardak yagsiz sarimsakli yogurtla salata yaptim bol biberli cok guzel oluyor.1 dilim ligt ekmekle yedim 150 kal. Aldim asaga yukari ve mutluyum:)
Simdide kahve iciyorum

Eklentiler

• $1394535696473.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 17
Afiyet olsun herkese cok iyi menuler.okuyucu senle ayni sayilir menumuz

canım yeşilçayı aktardan al demleme suyunu kaynatırken de içine kabuk tarçın at 1 fincana 1 çay kaşığı at ve 5 dk demleyip süz harika oluyor

Aktardakilere guven oluyomu.gerci bizim aktar surekli esnafimiz oyle deneyim tarcin iyi fikir saol canim

bence aktar daha güvenilir

Aktar guvendiginse evet oyle.liptonu icmeme sebebimde evde yapiyorum artik ogun ne koymak istersem demliyorum 5 dk da oluyo.faydasini daha cok gordum adet madet odem kalmadi sihir gibi gedi .2 aydir hazir iciyorum hicbisey yapmiyomus

kızlar iki gündür bende bir uyku hali var soğuktan mıdır nedir anlamadım gitti dün yemekten sonra leslie yapcaktım bugün için lahana sarcaktım bir sürü plan yampıştım ama azcık dinleneyim yaparım dedim uyuakalmışım bir uyandımki saat 23:30 tabi hiç bişey yapamadım doğru yatağıma gidip uykuya devam eşimin yorumu ilginç oldu doğru düzgün bir şey yemediğim için enerjim yokmuş enerji boşa gitmesin diye vücut uyku moduna alıyomuş kendini bilgisayar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…