evet canım ben ayirimclk yapan toplulugun tam içinde.yim bu sadece ırk ayırımı için geçerli değil burda dış gorusunden dolayı seni en son plana koyuyorlar. Genelde bunun hastahanlrde yasiyoruz
Ben birturlu sevemedimAra öğün
2kepekli bisküvi
Yeşil çay
Kızlar dunden beri düzenli yeşil çay içiyorum bu kadar güzel bir şey olamaz metabolizmayi çalıştırıyor
Limonlusunu aldim liptonun.tadi ve.kokusu resmen balik gibiydi.aksam dokmeden yatmisim sabah uyandigimizda esim diyoki sanki mutfakta balik kuzartmissin sabah sabah kim pisirmis dedi:)Bergamotlu yada limonlu denedin mi hiç
Limonlusunu aldim liptonun.tadi ve.kokusu resmen balik gibiydi.aksam dokmeden yatmisim sabah uyandigimizda esim diyoki sanki mutfakta balik kuzartmissin sabah sabah kim pisirmis dedi:)
Baska markada almadim yesil cay boyle demekki dedim .ben liptonun 5lisini iciyorum 2 hatadir onuda biraktim
canım yeşilçayı aktardan al demleme suyunu kaynatırken de içine kabuk tarçın at 1 fincana 1 çay kaşığı at ve 5 dk demleyip süz harika oluyor
Aktardakilere guven oluyomu.gerci bizim aktar surekli esnafimiz oyle deneyim tarcin iyi fikir saol canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence aktar daha güvenilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?