:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bende uzun zamandır görmüyorum canım kasıklarım ağrıyo adet mi olcam yoksa hamile miyim ki :44::44::44::44::44:

Umrim onemli.bisry yoktur kacmamislardir diyetten

Seda gectimi gunun islhhh canim hamisdindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah

1 dilim uno tost ekmeği

1 yumurta sarısı

1 kk peynir

Çay

Ara

4 badem 1 fındık 5 leblebi

Öğle Yemeği

7 kaşık kuru fasulye

Salata

Umrim onemli.bisry yoktur kacmamislardir diyetten

Seda gectimi gunun islhhh canim hamisdindir

yok canım daha adet günüm bile gelmedi ki en son şubatın 20sinde bitmişti yumurtama tarihine uyduk bu sefer 28 inde ilişki oldu bakalım bekliyorum canım dua et bana inşallah sağlıklı hayırlı bi evladım olur benm de

canım internetten de hesapladım ama bu çıktı
Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 17 Şubat 2014 - 27 Şubat 2014 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 22 Şubat 2014, Cumartesi
Sonraki Adet Tarihi: 08 Mart 2014, Cumartesi
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 20 Kasım 2014, Perşembe (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
Doğuma Kalan Gün Sayısı: Doğuma 254 gün kaldı.
Bebek Tam Zamanında Doğarsa Burcu: Akrep

Ederim canim cocuklarimi her sevisimde diyorum.Allahim kimseyi aratma diye
Gunune var daha iyi haberlerini verirsin islh.hamilelik belirtileri kisiye gore degisiyor.dusugumde ve oglumda karin agrim belirtiydi kizimdada bel ve gogus agrisi

selam canım benim..hoş geldin..

hoşbulduk
bikaç kere gözüme takıldı yediklerin karbonhidrat fazla gibi
o yüzden yavaş gidiyosun
ete sebzeye salataya yüklen ekmeği kes günde bikaç dilimi geçme meyveyi 1 porsiyona düşür şekeri tamamen bırak spor bol su bitki çayları 2 aya işin biter

inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duygu içinde banada

selam hugocuk-selam cimcime sude ve diğer arkadaşlar
selam canım benim hoş geldin sizleri görmek ne kadar güzel...

haklısın canım benim ama onlarıda denedim olmuyor ama deneyeceğim zaten kendimi dahada zorlayacağım yaza birşey kalmadı artık haftada en az 1 kg hedefledim vermem lazım..

verirsin. zorlanacak bişey yok kendini asıl böyle zora sokuyorsun. uzun zamandır çabalıyorsun ondan dedim. öğlen ton balığı al yanına yağsız veya yemeklerin okuldaysa çıkan sebze yemeğinden ye ekmeği kes simit filan yeme bir süre böyle yap hızla gidecektir kilolar

geçtiğimiz eylül ayında kayınvalidem vefat etti. kalp krizinden aniden öldü

peki simit artık yok ekmek te günde 2-3 dilimi geçmeyecek bakalım öğlenleri et akşamlarıda hafif şekilde yapacağım sporuda arttıracağım.inşallah gider..

yeni katılan arkadaşlar var galiba hoşgeldiniz

bu arada ögle yemegi yemedim hiç yiyseim yok bir kaç saat sonra ögleyle akşamı bir yapıcam

şimdi yarım armutla yarım portakal yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…