bende uzun zamandır görmüyorum canım kasıklarım ağrıyo adet mi olcam yoksa hamile miyim ki :44::44::44::44::44:
inşallah bebistir
Umrim onemli.bisry yoktur kacmamislardir diyetten
Seda gectimi gunun islhhh canim hamisdindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım daha adet günüm bile gelmedi ki en son şubatın 20sinde bitmişti yumurtama tarihine uyduk bu sefer 28 inde ilişki oldu bakalım bekliyorum canım dua et bana inşallah sağlıklı hayırlı bi evladım olur benm de
selam canım benim..hoş geldin..
Ederim canim cocuklarimi her sevisimde diyorum.Allahim kimseyi aratma diye
Gunune var daha iyi haberlerini verirsin islh.hamilelik belirtileri kisiye gore degisiyor.dusugumde ve oglumda karin agrim belirtiydi kizimdada bel ve gogus agrisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
a.s.hoşgeldiniz
selam canım benimselam hugocuk-selam cimcime sude ve diğer arkadaşlar
hoşbulduk
bikaç kere gözüme takıldı yediklerin karbonhidrat fazla gibi
o yüzden yavaş gidiyosun
ete sebzeye salataya yüklen ekmeği kes günde bikaç dilimi geçme meyveyi 1 porsiyona düşür şekeri tamamen bırak spor bol su bitki çayları 2 aya işin biter
selam hugocuk-selam cimcime sude ve diğer arkadaşlar
selam canım benimhoş geldin sizleri görmek ne kadar güzel...
haklısın canım benim ama onlarıda denedim olmuyor ama deneyeceğim zaten kendimi dahada zorlayacağım yaza birşey kalmadı artık haftada en az 1 kg hedefledim vermem lazım..
selam canım benimhoş geldin sizleri görmek ne kadar güzel...
haklısın canım benim ama onlarıda denedim olmuyor ama deneyeceğim zaten kendimi dahada zorlayacağım yaza birşey kalmadı artık haftada en az 1 kg hedefledim vermem lazım..
verirsin. zorlanacak bişey yok kendini asıl böyle zora sokuyorsun. uzun zamandır çabalıyorsun ondan dedim. öğlen ton balığı al yanına yağsız veya yemeklerin okuldaysa çıkan sebze yemeğinden ye ekmeği kes simit filan yeme bir süre böyle yap hızla gidecektir kilolar
geçtiğimiz eylül ayında kayınvalidem vefat etti. kalp krizinden aniden öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?