:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ayy canım yaa 40 kilo nasıl oluyo bi deri bi kemik resmen hiç mi yemezdin benm eltimin kızı var şuan 6 aylık hamile 46 kilo sadece bebek var başka hiç biyeri yok bacakları benm kolum kadar anca

canım yazıp durma iştah kabartıyoolar...tamam bunlar kilo aldırmıyor ama 1 -2 tane yenirse ee yapcaz eve kalıcak koca bi tabak git gel ye işin yoksaa... kuru meyvelerneyimize yetmiyo tatlı olarak . haa hedef kilolara ulaşınca bu tarz masum şeyler katabiliriz..kesenin ağzını açarsak kapatamayız şimdi...

Son düzenleme:
30.04.2012 Doktorum Programı Acil Kilo Verdiren Birler Çorbası

Malzemeler

1 soğan

1 diş sarımsak

1 havuç

1 pırasa

1 yeşil biber

1 taze kırımızı biber

1 patates

1 kabak

biraz ıspanak

1 fincan ince bulgur

1 tane domates

YAPILIŞI

Soğan sarımsak pırasa ve havucu tencereye koyun ve pişirin üzerine domatesi rendeleyin domateslerde piştirkten sonra üzerine sebzeleri küçük küçük doğrayın sebzeler pişmeye yakın üzerine bulguru koyun pişmeye yakın ıspanakları koyun üzerine bir yemek kaşığı kadar yağ ilave edin ve pişrin.

Gulben ergen sadece 10 kilo verdi bosyere para doktu okadar buraya girse zayiflatirdik bedavaya hehe:)

10 kili verip makinelerin nimetinden faydalanip sıkilasip srkillendigini soyluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu nasıl kilo verdiriyo ki hem içinde patates var hemde ince bulgur sebzeler de dahil tamm tok tutar ama kiloda yapar bence

canım benim bunların oranlarını azaltırsan gayet yerinde olur birde tek yemezsin oğluşunda eşinde 1-2 tane yese biter canım benim..

Ay ne cok sey var oyle ya bana zor gelir:)cocuklara ayri yemek esime ayri yemek ,kendime ayri yemk

hiç işte neyne yetmiyodu kadınlar kulübü para çok olunca harcıcak yer arıyo inasan demek ki şimdi kaç kiloymuş acaba ya merak ettm

bence sporda yaptı ya çok esenek geçen izledm iyi spor yapıyo baya esnek yani

ewt canım bizde veriyoruz hem sağlıklı besleniyoruz hemde spor yapıyoruz ohhh missssssss

canım bu nasıl kilo verdiriyo ki hem içinde patates var hemde ince bulgur sebzeler de dahil tamm tok tutar ama kiloda yapar bence

canım benim içindeki oranları az sonuçta bunu yerken öğün yerine yiyeceksin yanında ekmek piav felan yemediğinde 1 kasedeye patates ve burgul oranı çok az düşeceğinden sorun olmaz.sonuçta diğer çorbalar daha kalorili..ben altarnatif tarif isteyen değişik şeyler denemek isteyenler için paylaştım istersen içine patatesi koymazsın burgul oranınıda az tutarsan gayet süper bir çorba bence..

Gunaydin kizlar sabah sporu yaptim kahvaltim standart
2 dilim b.ekmgi
2 dilim peynir
1 zeytin

Cimcimesude tarifler icn teskkr denycm inslh

Kizlar benim belli bi gun ayim yok hedefim icn belirlmyrm

Zayifliymda ne zamn olursa olsn

canım benim bunların oranlarını azaltırsan gayet yerinde olur birde tek yemezsin oğluşunda eşinde 1-2 tane yese biter canım benim..
katılıyorum san yarım ölçüden yapılsa tamamdır

Ay ne cok sey var oyle ya bana zor gelir:)cocuklara ayri yemek esime ayri yemek ,kendime ayri yemk

bende akşamları kendme özel yemek yapmam akşama ne pişiyosa onu yerm
ama öğlen yemeğim yoksa kendme özel şeyler yaparım
özellikle cimcimenn tatlısını yapcam ya

ewt canım bizde veriyoruz hem sağlıklı besleniyoruz hemde spor yapıyoruz ohhh missssssss

Kac kilo olduguni bolmiyorum ama su unlulerin sisman olmalarina cok kiziyorum .herturlu imkanlari var isterlerse evlerine sporsalonu bile kurabilirler.bizde cok zengin olsak nasil olurduk bide goz onunde insanlar zorlarinada gitmiyor.cocugunuz calisiyor sabah cikip aksam gelip cocuk bakiyosunuz bide bizde bu azim var

haklısın canım yapalım da yiyelim o zamn misss gbi sıcak sıcak içeriz corbamızı evde olsam denerdim hemen

kız ne konbuştuk beee....zamn su gbi geçiyo burda ...gedym yataklrımı toplayım işlerimi yapayım çamaşır sereym epilasyon yapcam hiç sevmiyorum ccıııssss......11 de ara öğün de ne yesem acep belki kahve içerim 1 çay kaşığı da şeker atsam mı ki..bitterm yok yannda çnkü....benmo büskviside iyi gdiyodu yannda ama geçen abartınca paketi bitirmiştim

yuhlayabilirsiniz çeknmeyn kızlar...

ayy canım yaa 40 kilo nasıl oluyo bi deri bi kemik resmen hiç mi yemezdin benm eltimin kızı var şuan 6 aylık hamile 46 kilo sadece bebek var başka hiç biyeri yok bacakları benm kolum kadar anca

40 ta degildim 39:)
Hic yemiyordum annem bigun zorla acile goturdu agliyo bi yandan 5 gun yemek yemedi teshis koyun diye yalvariyodu( surekli olcekmisim gibi davraniyolardi
Bilek yanindan bi igne yapmaya basladilar haftada birgun 3 ameliyat kortizon ted. Bide vitamin cift veriyolardi bi anda 70 lere ciktim.simdi esim ailem fiyet yapitorum diye kuziyolar onlarin gozunde hala zayifim korkuyolar.

Ben seker caykasigonin ucuyla atiyorum okadarda olcakya birden kesemeyiz.bende kizimi salliyorum evi toplamistim da utu var pofff

canım sen kendini dengele istediğin kiloya gel başkada verme o kiloyu korumaya çalış onlarıda üzme

Sedacim
Bolgesel calismak lazim biraz.benimde icbacagim sarkti bi tuhaf oldu enust kisim .bende icbacak hareketlerine agirlik verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…