- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Ahh canim benim hedefim 57 sen begenmiyon kader utansin
Saka ni yana iyi yaptin diyete girmekle bende zamaninda 40 lardan 70 lere cikmadan telafi etseydim bu kiloda olmazdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Diyet Tatlı Topları
2 Tane kırmızı elma
Yarım paket diyet bisküvi(tatlı)
1 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı tarçın
Hindistan cevizi
2 yemek kaşığı ceviz
Elmaları rendele hafif rengi gidinceye kadar pişir, üzerine diyet bisküvileri kır ve karıştır, 1 kaşık tarçını ve cevizi ekleyip karıştırmaya devam edin en son 1 kaşık kakaoyu ekleyin ocaktan indirin ve top halinde yuvarlayın hindistan cevizine batırıp servis yapın..
ay bayılırım mantara şeyda çoşkun da çok yediriyomuş müşterilerne ne para kazanıyo okız be gülben ergeni manken yaptı valla bacakları nası incelmiş öle ya benm bacaklarım da acayip kalın sadece bacakalrımı grsenz 90 kilo vardr dersinz üst tarfım ince sayılır yürüyüş çok ii geliyo bana
30.04.2012 Doktorum Programı Acil Kilo Verdiren Birler Çorbası
Malzemeler
1 soğan
1 diş sarımsak
1 havuç
1 pırasa
1 yeşil biber
1 taze kırımızı biber
1 patates
1 kabak
biraz ıspanak
1 fincan ince bulgur
1 tane domates
YAPILIŞI
Soğan sarımsak pırasa ve havucu tencereye koyun ve pişirin üzerine domatesi rendeleyin domateslerde piştirkten sonra üzerine sebzeleri küçük küçük doğrayın sebzeler pişmeye yakın üzerine bulguru koyun pişmeye yakın ıspanakları koyun üzerine bir yemek kaşığı kadar yağ ilave edin ve pişrin.
canım yazıp durma iştah kabartıyoolar...tamam bunlar kilo aldırmıyor ama 1 -2 tane yenirse ee yapcaz eve kalıcak koca bi tabak git gel ye işin yoksaa... kuru meyvelerneyimize yetmiyo tatlı olarak . haa hedef kilolara ulaşınca bu tarz masum şeyler katabiliriz..kesenin ağzını açarsak kapatamayız şimdi...
hiç işte neyne yetmiyodu kadınlar kulübü para çok olunca harcıcak yer arıyo inasan demek ki şimdi kaç kiloymuş acaba ya merak ettmGulben ergen sadece 10 kilo verdi bosyere para doktu okadar buraya girse zayiflatirdik bedavaya hehe:)
10 kili verip makinelerin nimetinden faydalanip sıkilasip srkillendigini soyluyor
Gulben ergen sadece 10 kilo verdi bosyere para doktu okadar buraya girse zayiflatirdik bedavaya hehe:)
10 kili verip makinelerin nimetinden faydalanip sıkilasip srkillendigini soyluyor
canım bu nasıl kilo verdiriyo ki hem içinde patates var hemde ince bulgur sebzeler de dahil tamm tok tutar ama kiloda yapar bence
katılıyorum san yarım ölçüden yapılsa tamamdırcanım benim bunların oranlarını azaltırsan gayet yerinde olur birde tek yemezsin oğluşunda eşinde 1-2 tane yese biter canım benim..
bende akşamları kendme özel yemek yapmam akşama ne pişiyosa onu yermAy ne cok sey var oyle ya bana zor gelir:)cocuklara ayri yemek esime ayri yemek ,kendime ayri yemk
hiç işte neyne yetmiyodu kadınlar kulübü para çok olunca harcıcak yer arıyo inasan demek ki şimdi kaç kiloymuş acaba ya merak ettm
bence sporda yaptı ya çok esenek geçen izledm iyi spor yapıyo baya esnek yani
ewt canım bizde veriyoruz hem sağlıklı besleniyoruz hemde spor yapıyoruz ohhh missssssss
canım benim içindeki oranları az sonuçta bunu yerken öğün yerine yiyeceksin yanında ekmek piav felan yemediğinde 1 kasedeye patates ve burgul oranı çok az düşeceğinden sorun olmaz.sonuçta diğer çorbalar daha kalorili..ben altarnatif tarif isteyen değişik şeyler denemek isteyenler için paylaştım istersen içine patatesi koymazsın burgul oranınıda az tutarsan gayet süper bir çorba bence..
ayy canım yaa 40 kilo nasıl oluyo bi deri bi kemik resmen hiç mi yemezdin benm eltimin kızı var şuan 6 aylık hamile 46 kilo sadece bebek var başka hiç biyeri yok bacakları benm kolum kadar anca
40 ta degildim 39:)
Hic yemiyordum annem bigun zorla acile goturdu agliyo bi yandan 5 gun yemek yemedi teshis koyun diye yalvariyodu( surekli olcekmisim gibi davraniyolardi
Bilek yanindan bi igne yapmaya basladilar haftada birgun 3 ameliyat kortizon ted. Bide vitamin cift veriyolardi bi anda 70 lere ciktim.simdi esim ailem fiyet yapitorum diye kuziyolar onlarin gozunde hala zayifim korkuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?