öğlen çorba olsa daha iyiydi ama yoksa olur tabi napcan akşam pırasa mis olur tabiya pirinç atma ve ekmeksiz ye ayran iç yanında tok ta tutar hem tatlışşş
kızlar bugün kendime ceza verdim az yiycem sabah ki menüm special k +süt öğlen ki menüm ise marul 5+6 adet bide 3 parça burgu peyniri çok fazla değil demi akşamda ne yiycem bilmiyorum pırasa var evde onu pişireyim bari
dün aksam;
tavuk ,salata
bugun kahvaltı;3 adet etı form sunta bıskuvı bugun ıstahsız hıssedıyorum kendımı..
oglende ;makarna kofte corba varmıs ben en ıyisi corba ve kofte yıyeyım salata ıle (buarada ben etli seyler,tavuk balık yenı yenı yemeye basladım kızlar hiççç yemezdimm=)
arkadaşlar çizelgedeki son tarihe herkes hedef kosun hadi
mart 31 de herkes kaç kilo olcak yazsın kimler ulşacak hedefe görelim 19 gün var çok sayılmaz ama az değil verilir kilocuklar
benm hedefim 67.5 olmak vvuuvvv çok mu iddialı oldum ne
kızlar düzenli beslenmek gibisi yok ya iç huzuru olyo insann ve bedeni de rahat ediyo
Niye az yiyosun cezani oglen degil aksam yap.oglen az yersen butun gun halsiz kalirsin zorlanirsin.oglen salata corba ye enazindan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet pratik.bende almayi unutuyorum hep olsaydi yerdim sıkildim cunku hergun peynir ekmekten .bugun bitiremedim.bu yuzden kahvaltiyi
ay bayılırım mantara şeyda çoşkun da çok yediriyomuş müşterilerne ne para kazanıyo okız be gülben ergeni manken yaptı valla bacakları nası incelmiş öle ya benm bacaklarım da acayip kalın sadece bacakalrımı grsenz 90 kilo vardr dersinz üst tarfım ince sayılır yürüyüş çok ii geliyo bana3 Nisan Doktorum Programı Kilo Aldırmayan Mantarlı Börek Tarifi
Malzemeler
Kestane Mantarı veya Kültür mantarı
Lor Peyniri
maydonoz
Dere otu
Kırmızı biber(taze biber)
Yumurta
Kaşar
Hazırlanışı
Mantarları tepsiye dizin üzerine lor peynirini dereotunu bir kapta karıştırıp koyun üzerine kırmızı taze biberleri doğrayıp koyun
Üzerine yeniden mantarları dizin Üzerine yumurta ve kaşar koyup fırında pişirebilirsiniz.
ewt canım süper oldu gülben ben o kadar da olmak istemiyorum hedefime ulaşıyım yeter (kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş)benmkide o hesap oldu gibiay bayılırım mantara şeyda çoşkun da çok yediriyomuş müşterilerne ne para kazanıyo okız be gülben ergeni manken yaptı valla bacakları nası incelmiş öle ya benm bacaklarım da acayip kalın sadece bacakalrımı grsenz 90 kilo vardr dersinz üst tarfım ince sayılır yürüyüş çok ii geliyo bana
kızlar düzenli beslenmek gibisi yok ya iç huzuru olyo insann ve bedeni de rahat ediyo
aynen bende hiç uytamıyorum ama ben sadece diyet değil öle spora da gelemiyorum kendm egzersiz yapcam özellikle bacakları çalıştırcam evde ne varsa onu yiyorum bendekesinlikel öyle listeler falan bana göre değild i hiç elimde evimde ne varsa uygun bi şekilde yiyiorum ve nbunun faydasını gördüm ben.. şok diyetler listeler falan çok yıpratmıştı benii ..kurtuldum sonunda..
ayy bu tatlımıymıııış bayılırımmmDiyet Tatlı Topları
2 Tane kırmızı elma
Yarım paket diyet bisküvi(tatlı)
1 yemek kaşığı kakao
1 tatlı kaşığı tarçın
Hindistan cevizi
2 yemek kaşığı ceviz
Elmaları rendele hafif rengi gidinceye kadar pişir, üzerine diyet bisküvileri kır ve karıştır, 1 kaşık tarçını ve cevizi ekleyip karıştırmaya devam edin en son 1 kaşık kakaoyu ekleyin ocaktan indirin ve top halinde yuvarlayın hindistan cevizine batırıp servis yapın..
aynen ya neden 60 larda başlamadık ki bizdeAhh canim benim hedefim 57 sen begenmiyon kader utansin
Saka ni yana iyi yaptin diyete girmekle bende zamaninda 40 lardan 70 lere cikmadan telafi etseydim bu kiloda olmazdim.
mersiiiiiTok Tutucu Salata Tarifi
1 haşlanmış tavuk göğsü
2 demet maydonoz
1 demet yeşil soğan
Karabiber
Limon
Nar ekşisi
Zeytinyağı
Haşlanmış tavuk göğsünü ince ince parçalayın üzerine bol karabiber ve kırmızı biber ekleyin üzerine kıyılmış maydonozları ve yeşil soğanları koyun.içerisine limon, nar ekşisi ve zeytinyağını ekleyip servis yapabilirsiniz.
bu tarifler ayça kaya ya ait..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?