:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

çekmecemde form bisküvü varmış..3 tane form bisküvü 1 incir yiyorum şimdi..

benm canım da nedense hiç kahvaltı istemyo ama yapcam mecbur...1 dilim ekmek 4-5 zeytn az peynir ve 1-2 banım bal yerim accık

şekersiz çayımla...akşam erken yemek yeyip bol su içince sabaha acayip farkediyo ya

ben 7 olmadan yemeğimi yemiş oluyorum dün meyve dahi ymedm çok haff hissettm kendimi ohhh

akşam gezmeye gttm akrabalar da vardı yaşıtlarım incecik duruyo ya nası başarıyolar bilmem gerçi boyları da yernde ama ne bilym

benm boy 1.60 çizelgeye boy da eklesek iyi olur

aslında oranje ben üstlenirim bu çizelge görevini ama nasıl yapılıyo öğretmen lazım canım

afyet olsun canım da ekmeği değiştrsen daha iyi olur çavdar tam buğday ya da kepek gbi

çekmecemde form bisküvü varmış..3 tane form bisküvü 1 incir yiyorum şimdi..
tabi canm hiç yoktan iidir afyet olsun

canm hiç merak etme o inceciklerin içinde sende incecik olacaksın herkes şaşıracak nasıl kilo vermiş diye az zamnı var bekleyelim

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
1 salatalik
1haslanmis yumurta
Bi parca kasar,bi parca ligt peynir
2 zeytin
Cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar çizelgedeki son tarihe herkes hedef kosun hadi

mart 31 de herkes kaç kilo olcak yazsın kimler ulşacak hedefe görelim 19 gün var çok sayılmaz ama az değil verilir kilocuklar

benm hedefim 67.5 olmak vvuuvvv çok mu iddialı oldum ne

canım bende 65 olmak istiorum 2 kilocuk var

canm hiç merak etme o inceciklerin içinde sende incecik olacaksın herkes şaşıracak nasıl kilo vermiş diye az zamnı var bekleyelim
ayy canım beniiim sağol
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
1 salatalik
1haslanmis yumurta
Bi parca kasar,bi parca ligt peynir
2 zeytin
Cay

ekmek yok mu dry ben sabahları mutlaka yiyorum öğlen ve akşam ağzma sürmüyorum

İyi aksamlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumyrta beyazi
1 domates
4 tane zeytin
Peynir2 dilim ekmek

Ara portakal
Öğle 2 dilim ekmekle tost

Ara 1 elma

Aksam Yumurtalı kabak 1 dilim ekmek
1 dilim de kek yedim maalesef
Afiyetolsun
günaydın kızlar kahvaltı menüm special k+süt
Afiyetolsun canim baslamssin yine
haklısın tatlım millettin ağzı işte artk kimseyi takmıycam beni en iyi eşim bilio gerisi hikaye :)) hemen ertesi gün yapılırmıymış yaaa canım işte
Aynen oyle esin onemli gerisi vizz
günaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:
Kotu olmus simit alsaydin keske yaninda ucgen peynir
Kirmizi biber sabahlari cok iyiymis dun ayca soyledi genclestiriyomus:)) aci ve kozlenmis olcak

76 ile basladim o yok cizelgede mart sonu hedefim 69islh

kızlar bugün kendime ceza verdim az yiycem sabah ki menüm special k +süt öğlen ki menüm ise marul 5+6 adet bide 3 parça burgu peyniri çok fazla değil demi akşamda ne yiycem bilmiyorum pırasa var evde onu pişireyim bari

Yazdiklarimin yarisini yiyebildim duruyo cogu

menü çok güzelmiş canım afiyet olsun 1 tabakda ben isterim canım çekti
yollayayım canım benim emrin olur..
afyet olsun canım da ekmeği değiştrsen daha iyi olur çavdar tam buğday ya da kepek gbi

tabi canm hiç yoktan iidir afyet olsun
canım normalde çavdar ya da tam tahıllı yiyiyorum.sabah o yoktu bende mecburen doymak adına azıcıkta olsa alayım dedim.
bize bunlarla gel canım.. afiyet olsun..

dün akşam enişten şaşkın şaşkın bana bakıyordu.ekmeksiz tavuk yiyiyordumya haoşuna gidiyor benim dikat etmem..

canım 7 de kalkıyorum çeyrek geçe evden çıkmam gerekiyo onun için hemen hazırda ne varsa onu yiyorum special k kurtarıcı

öğlen çorba olsa daha iyiydi ama yoksa olur tabi napcan akşam pırasa mis olur tabiya pirinç atma ve ekmeksiz ye ayran iç yanında tok ta tutar hem tatlışşş

canım benm tşk ederim

şimdi neden her geçen gün gençleştiğimi anlamış oldum ben nerdeyse her sabah yemeye çalışıyorum sabah olmasa akşam ama haftanın en az 4 günü yiyiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…