günaydın arkadaşlar...
dün akşam menüm:
1 porsiyon terbiyesiz tavuk,
bol salata,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
bu sabah:
4 adet kuru kaysı,
500 mil.sıcak su,Eki Görüntüle 1018783
az peynir,1 yumurta,1 kırmızı köz.biber ve az ekmek,
afyet olsun canım da ekmeği değiştrsen daha iyi olur çavdar tam buğday ya da kepek gbigünaydın arkadaşlar...
dün akşam menüm:
bol salata,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
bu sabah:
4 adet kuru kaysı,
tabi canm hiç yoktan iidir afyet olsunçekmecemde form bisküvü varmış..3 tane form bisküvü 1 incir yiyorum şimdi..
benm canım da nedense hiç kahvaltı istemyo ama yapcam mecbur...1 dilim ekmek 4-5 zeytn az peynir ve 1-2 banım bal yerim accık
şekersiz çayımla...akşam erken yemek yeyip bol su içince sabaha acayip farkediyo ya
ben 7 olmadan yemeğimi yemiş oluyorum dün meyve dahi ymedm çok haff hissettm kendimi ohhh
akşam gezmeye gttm akrabalar da vardı yaşıtlarım incecik duruyo ya nası başarıyolar bilmem gerçi boyları da yernde ama ne bilym
benm boy 1.60 çizelgeye boy da eklesek iyi olur
aslında oranje ben üstlenirim bu çizelge görevini ama nasıl yapılıyo öğretmen lazım canım
günaydın arkadaşlar...
dün akşam menüm:
bol salata,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
bu sabah:
4 adet kuru kaysı,
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
1 salatalik
1haslanmis yumurta
Bi parca kasar,bi parca ligt peynir
2 zeytin
Cay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar çizelgedeki son tarihe herkes hedef kosun hadi
mart 31 de herkes kaç kilo olcak yazsın kimler ulşacak hedefe görelim 19 gün var çok sayılmaz ama az değil verilir kilocuklar
benm hedefim 67.5 olmak vvuuvvv çok mu iddialı oldum ne
ayy canım beniiim sağolcanm hiç merak etme o inceciklerin içinde sende incecik olacaksın herkes şaşıracak nasıl kilo vermiş diye az zamnı var bekleyelim
ekmek yok mu dry ben sabahları mutlaka yiyorum öğlen ve akşam ağzma sürmüyorumGunaydin kizlar
Kahvaltim
1 salatalik
1haslanmis yumurta
Bi parca kasar,bi parca ligt peynir
2 zeytin
Cay
boyun kaç sedacım ben 67 olunca iyi duruyorum ama alt taraf fena basenler çok yacanım bende 65 olmak istiorum 2 kilocuk var
Afiyetolsunİyi aksamlar
Bugünkü menüm
Sabah 1 yumyrta beyazi
1 domates
4 tane zeytin
Peynir2 dilim ekmek
Ara portakal
Öğle 2 dilim ekmekle tost
Ara 1 elma
Aksam Yumurtalı kabak 1 dilim ekmek
1 dilim de kek yedim maalesef
Afiyetolsun canim baslamssin yinegünaydın kızlar kahvaltı menüm special k+süt
Aynen oyle esin onemli gerisi vizzhaklısın tatlım millettin ağzı işte artk kimseyi takmıycam beni en iyi eşim bilio gerisi hikaye :)) hemen ertesi gün yapılırmıymış yaaa canım işte
Kotu olmus simit alsaydin keske yaninda ucgen peynirgünaydın kızlar bende daha kahvaltı yapmaım ama yanıma kahvaltılık bişeylerde getirmedim.ne yicem bilemiyorum..:26::26::26:
Kirmizi biber sabahlari cok iyiymis dun ayca soyledi genclestiriyomus:)) aci ve kozlenmis olcakgünaydın arkadaşlar...
dün akşam menüm:
bol salata,
yarım dilim ekmek,
1 bardak çay,
Cimcime tavugu haslama yada yagsiz tavada pisir kizartinca cok kalori sisiyo canim.yedigin miktar ayni ama biri kalorili
bu sabah:
4 adet kuru kaysı,
arkadaşlar çizelgedeki son tarihe herkes hedef kosun hadi
mart 31 de herkes kaç kilo olcak yazsın kimler ulşacak hedefe görelim 19 gün var çok sayılmaz ama az değil verilir kilocuklar
benm hedefim 67.5 olmak vvuuvvv çok mu iddialı oldum ne
yollayayım canım benim emrin olur..menü çok güzelmiş canım afiyet olsun 1 tabakda ben isterim canım çekti
canım normalde çavdar ya da tam tahıllı yiyiyorum.sabah o yoktu bende mecburen doymak adına azıcıkta olsa alayım dedim.afyet olsun canım da ekmeği değiştrsen daha iyi olur çavdar tam buğday ya da kepek gbi
tabi canm hiç yoktan iidir afyet olsun
bize bunlarla gel canım.. afiyet olsun..
Afiyetolsun
Afiyetolsun canim baslamssin yine
Aynen oyle esin onemli gerisi vizz
Kotu olmus simit alsaydin keske yaninda ucgen peynir
Kirmizi biber sabahlari cok iyiymis dun ayca soyledi genclestiriyomus:)) aci ve kozlenmis olcak
76 ile basladim o yok cizelgede mart sonu hedefim 69islh
öğlen çorba olsa daha iyiydi ama yoksa olur tabi napcan akşam pırasa mis olur tabiya pirinç atma ve ekmeksiz ye ayran iç yanında tok ta tutar hem tatlışşşkızlar bugün kendime ceza verdim az yiycem sabah ki menüm special k +süt öğlen ki menüm ise marul 5+6 adet bide 3 parça burgu peyniri çok fazla değil demi akşamda ne yiycem bilmiyorum pırasa var evde onu pişireyim bari
yollayayım canım benim emrin olur..
canım normalde çavdar ya da tam tahıllı yiyiyorum.sabah o yoktu bende mecburen doymak adına azıcıkta olsa alayım dedim.
dün akşam enişten şaşkın şaşkın bana bakıyordu.ekmeksiz tavuk yiyiyordumya haoşuna gidiyor benim dikat etmem..
Afiyetolsun
Afiyetolsun canim baslamssin yine
Aynen oyle esin onemli gerisi vizz
Kotu olmus simit alsaydin keske yaninda ucgen peynir
Kirmizi biber sabahlari cok iyiymis dun ayca soyledi genclestiriyomus:)) aci ve kozlenmis olcak
76 ile basladim o yok cizelgede mart sonu hedefim 69islh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?