- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Ben seker caykasigonin ucuyla atiyorum okadarda olcakya birden kesemeyiz.bende kizimi salliyorum evi toplamistim da utu var pofff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen kendini dengele istediğin kiloya gel başkada verme o kiloyu korumaya çalış onlarıda üzme
Okadar olmak istenem 57-60 dusunuyorum bakalim ...
ayy en zor iş ütü canım ben hafta sonu yapıyorum şekeri bırakalı 2 sene oldu ama tatlıda vazgeçemedim
Utuyu yapmaya useniyorum sonra gaza gelip herseyi utuluyorum ama o yerlestirme yokmu sevmedigim o.
Yatakodami yapan kisi akrabamizdi adam tamamen yukluk yapmis gicik sey. raf yok aski var.kiyafet koymaya yerim olmadigi icin sıkisik sıkısik yerlestiriyorum bi anlami kalmiyor utuleme aynisi
benm geçen hafta kayın validem ve kayın pederim vardı ilk gördüklerinde çok şaşırdılar sonuçta 11 kilo verdim babm diyo ki yeter kızım başka verme bu kilo iyi diyo kızıyo kendisi kiloluları daha çok sever bende 60 kiloya geliyim tmm baba diyorum kızm yeter bu diyo
canım protein var etlerde hele balık omega yani çok fazla tüketmen gerek hem tok tutar
aynı şeyleri düşünüyoruz canım bende öyleyim ama benm yatak odamın dolapları düzenli zorlanmıyorum ayda düzenliyorum siliyorum yetiyo o bana
kesınlıkle ,ama hıc sevmıyordum basladım yemeye dahada arttırıcam ıns cunku bıkac aya bebıs dusunuyorum nasıpse once kendımı saglıklı yapmalıyım =) sıgarayıda bıraktıgım ıcın rejımde zor oluyor aslında sureklı bısıler yemek ıstıyorum cunku bı boşluk var gibi :S
Ne istedigim rengi yapti nede cizdigim sekilde.evim ufak esyalarim kaba nekadar toplasamda duzenli durmuyo.esime sikayet edip duruyorum pasakli degilim hergun silip supur utule kaldir ama istedigin duzeni verme uyuz oluyorum.tasincaz bu yaz koltuklari degiscez zamanlada digerlerini islh
Buyukler oyle hep kiyamiyorlar bize:)
canım başlangıç ve hedf kilonu yaz ekleyeyim kızlar listede eksiği olan yazarsa eklerim..
canım menü güzelmiş afiyet olsun bizde seni seviyoruz tatlışşşşşgünaydın kızlar bugün geç kalmışm ben ya muhabbet iyice ilerlemişbenim de 4 nisana kadar hedefim 55 4 nisan doğum günüm de kendime hediye olsun cimcime tarifler süper diğer arkadaşlar seviyorum hepinizi
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 tane kuru kayısı
1 kk peynir
1 domates
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
oranje canım benim benim bu hafta yanlış olmuş 66,300 olacak..
En cenesi dusuk benim sanirim:) butun gun yalnizim napim bi annemleri goruyom haftada bi o komsu falan yok burda .karsimda bekar cekikgozler var bitaneside kibar :)) taytla geziyo temizlik yapiyo kapi acik hep goruyorum kadindan guzel is yapiyo :))günaydın kızlar bugün geç kalmışm ben ya muhabbet iyice ilerlemişbenim de 4 nisana kadar hedefim 55 4 nisan doğum günüm de kendime hediye olsun cimcime tarifler süper diğer arkadaşlar seviyorum hepinizi
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 tane kuru kayısı
1 kk peynir
1 domates
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Kizlarrrrrrr cok mutluyumm tartildim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?