:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ben haftada 3 4 gün yapıyorum spor ve gerçekten dinçleşiyor insan ve daha iyi hissediyor inşaallah hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun

Şimdi tüm güxümle bari şu 500 grmı sabitleyeyim diyorum. Emeğim boşa gitmesin

bugün mısır gevreği ve süt yedim sabah kahvaltısı için, ara öğün olarak da bir portakal getirdim yanımda.

Gunaydin kizlar bu sabh spor yapamdim uyuya kalmsm yine ogleye yaprim
Kahvaltim....
Yarim haslama yumurta
2 dilim ekmek( dilimler cok ince)
1 dilim peynir
1 zeytin

kızlar kısır da kalor miktarı nedir 1 tabak yersek çok mu kilo alırız benm uzun zamndır canım istiyo yesemmi ki bi öğünde

Şimdi tüm güxümle bari şu 500 grmı sabitleyeyim diyorum. Emeğim boşa gitmesin

bugün mısır gevreği ve süt yedim sabah kahvaltısı için, ara öğün olarak da bir portakal getirdim yanımda.
ben 2-3 hafta duraklaıştım geçen hafta her sabah sadece yumurta yedim kahv. da ve 700 gr gitti ..diğer öğünlerdede ekmek yemedim hiç nerdeyse.. bence yumurta çok güzel kilo veririyo özellikle göbek kısmında.. 1 yumurta bile tok tutuyo artık beni eskiden olsa hayatta ekmeksiz falan yiyemezdim alıştım artık..

canım ben alıştım artk ekmeksiz yiyorum tüm yemekleri gerçekten dengelio insanı

bende artık çok gerekmedikçe ekmek yemiyorum bazen arkadaşlarla yeiğimizde yemek az olunca 1 -2 dlm yiyorum mecburen ..yemek yetsin die..

yumurta tok tutması ve besleyiciliği açısından çok çok iyi. Ben de yanında domates salatalıkla severim.

Ama son zamanlarda kahvaltı yapacak fırsatı bulamıyorum, mısır gevreği kolay geliyor açıkçası.

Önceden 6'ya çeyrek kala kalkarken, şimdilerde 6 da zor bela kalkabiliyorum.

günaydın kızlar kahvaltım 1 adet poğaca (dün eşimin canı çok istedi ona yaptım sabahda dayanamayıp 1 tane yedim küçük ama ):18::18::18:
Kahvaltida bir pogaca 1 dilim ekmek ve nir kk peunir yerine geciyor baska bisry yemezsen kahvalti icin prob yok canim oglen kaldigin yerden devam et
canım Allahım daha uzun senelir görmeyi nasip etsin sizlere
Aminn saol canim
bu arada sabah
-- 70 tane squat
-- 40 mekik yaptım..
akşamda biraz bişeyler yapmıştım bacaklarımı çalıştırıdım daha çok akşam.
Bravoo
ben haftada 3 4 gün yapıyorum spor ve gerçekten dinçleşiyor insan ve daha iyi hissediyor inşaallah hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun
Evet dinc oluyosun motive oluyosun islh canim baslicam tekrar
kızlar kısır da kalor miktarı nedir 1 tabak yersek çok mu kilo alırız benm uzun zamndır canım istiyo yesemmi ki bi öğünde
Kisiri bol yesillik az yag az bulgurlu yap canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

darısı başıma
inşallah canım
süper canım insan doyuyo ekmeksizde
60gr orta boy porsiyon 206 kaloriymiş canım

bi öğünde yiyebilirim aslında çokmuş ama canım kaloriside:44::44::44:

aynen canım öğlen kaldığım yerden devam etcem , salatasını fazla yapıyım canım o zamn dediklerni dikkate alcam

Kahvaltim
1 dilim ekmek
1 cay ks. Acıko
Biraz ligt peynir
Cay ve 1 dilim cavdar ekmek

aynen canım öğlen kaldığım yerden devam etcem , salatasını fazla yapıyım canım o zamn dediklerni dikkate alcam

Diyetisyn demisti istedigin ogunde dedigim sekilde yaparak yiyebilirmisiz ben diyetin basinda yapmistim bide yerken marula sarip yemistim bak canim cekti simdi:) bulguru kucuk kasede islatmistim 3 yemek ks. Biraz zor oluyo tutturmak ama

günaydın arkadaşlar.dün akşam menüm melemen ve ekmek,
ama hepsini ben yemedim kuzularımda yarısını yedi.
sabah kahvaltım yumurta çay sandiviç kepek ekmek,

Esime ne alsam acaba disari cikmam lazim
Biraz gec kaldim hediyede hastaliklar olunca
Parfumu var,saati var

canım akşama yapalım yiyeli o zamn kısır tadını versin yeter hem nolcak ki 1 porsiyondan demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…