- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
gün içinde dengelersin canım üzülme üzüldükçe daha çok yiyesin gelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol canim iyi demi
Tek tip diyetlere bende guvenmiyorum ve cok sagliksiz geliyor.
Dun tatlinin hepsini yiyebilirdim yemedim yarisida yetti
Saglikli beslenerek yasam tarzi degistirerek bunu yapabiliriz.
Spor yapan yok sanirim.ben tam duzelemedim fmf te var biliyosunuz fazla yuklenmiyorum.ama durdugum yerde kalcami sıkiyorum ,mekik cekiyorum,yan hareketleri yapiyorum.kpederim iyilessin kizimi birakip onlara yuruyus+belediye parkindaki aletlere bincem
inşallah canım öğlen pırasa yiycem limon sıkıp sadece :44::44::44:
MENÜLER KAHVALTILAR GÜZEL TEBRİKLERRRRR
CANIM BENDE ANCA 3 GÜN DAYANMIŞTIM ..
şimdi o 500 gr bile geri gelecek kendini yıprattığınla kalacaksın..o yüzden normal standart her zaman iyidir emin ve kararlı ilerlemek daha güzell bence.
yiyebilecek misin canım öyle ya ben ekmeksiz yiyemiyorum öyle şeyleri de:26:
canım ben alıştım artk ekmeksiz yiyorum tüm yemekleri gerçekten dengelio insanı
ben 2-3 hafta duraklaıştım geçen hafta her sabah sadece yumurta yedim kahv. da ve 700 gr gitti ..diğer öğünlerdede ekmek yemedim hiç nerdeyse.. bence yumurta çok güzel kilo veririyo özellikle göbek kısmında.. 1 yumurta bile tok tutuyo artık beni eskiden olsa hayatta ekmeksiz falan yiyemezdim alıştım artık..Şimdi tüm güxümle bari şu 500 grmı sabitleyeyim diyorum. Emeğim boşa gitmesin
bugün mısır gevreği ve süt yedim sabah kahvaltısı için, ara öğün olarak da bir portakal getirdim yanımda.
canım ben alıştım artk ekmeksiz yiyorum tüm yemekleri gerçekten dengelio insanı
kızlar kısır da kalor miktarı nedir 1 tabak yersek çok mu kilo alırız benm uzun zamndır canım istiyo yesemmi ki bi öğünde
ben 2-3 hafta duraklaıştım geçen hafta her sabah sadece yumurta yedim kahv. da ve 700 gr gitti ..diğer öğünlerdede ekmek yemedim hiç nerdeyse.. bence yumurta çok güzel kilo veririyo özellikle göbek kısmında.. 1 yumurta bile tok tutuyo artık beni eskiden olsa hayatta ekmeksiz falan yiyemezdim alıştım artık..
bende artık çok gerekmedikçe ekmek yemiyorum bazen arkadaşlarla yeiğimizde yemek az olunca 1 -2 dlm yiyorum mecburen ..yemek yetsin die..
Kahvaltida bir pogaca 1 dilim ekmek ve nir kk peunir yerine geciyor baska bisry yemezsen kahvalti icin prob yok canim oglen kaldigin yerden devam etgünaydın kızlar kahvaltım 1 adet poğaca (dün eşimin canı çok istedi ona yaptım sabahda dayanamayıp 1 tane yedim küçük ama ):18::18::18:
Aminn saol canimcanım Allahım daha uzun senelir görmeyi nasip etsin sizlere
Bravoobu arada sabah
-- 70 tane squat
-- 40 mekik yaptım..
akşamda biraz bişeyler yapmıştım bacaklarımı çalıştırıdım daha çok akşam.
Evet dinc oluyosun motive oluyosun islh canim baslicam tekrarben haftada 3 4 gün yapıyorum spor ve gerçekten dinçleşiyor insan ve daha iyi hissediyor inşaallah hemen iyileşirsin çok geçmiş olsun
Kisiri bol yesillik az yag az bulgurlu yap canimkızlar kısır da kalor miktarı nedir 1 tabak yersek çok mu kilo alırız benm uzun zamndır canım istiyo yesemmi ki bi öğünde
inşallah canımdarısı başıma
süper canım insan doyuyo ekmeksizdeben 2-3 hafta duraklaıştım geçen hafta her sabah sadece yumurta yedim kahv. da ve 700 gr gitti ..diğer öğünlerdede ekmek yemedim hiç nerdeyse.. bence yumurta çok güzel kilo veririyo özellikle göbek kısmında.. 1 yumurta bile tok tutuyo artık beni eskiden olsa hayatta ekmeksiz falan yiyemezdim alıştım artık..
bende artık çok gerekmedikçe ekmek yemiyorum bazen arkadaşlarla yeiğimizde yemek az olunca 1 -2 dlm yiyorum mecburen ..yemek yetsin die..
60gr orta boy porsiyon 206 kaloriymiş canım
Kahvaltida bir pogaca 1 dilim ekmek ve nir kk peunir yerine geciyor baska bisry yemezsen kahvalti icin prob yok canim oglen kaldigin yerden devam et
Aminn saol canim
Bravoo
Evet dinc oluyosun motive oluyosun islh canim baslicam tekrar
Kisiri bol yesillik az yag az bulgurlu yap canim
aynen canım öğlen kaldığım yerden devam etcem , salatasını fazla yapıyım canım o zamn dediklerni dikkate alcam
günaydın arkadaşlar.dün akşam menüm melemen ve ekmek,
Eki Görüntüle 1020427 ama hepsini ben yemedim kuzularımda yarısını yedi.
sabah kahvaltım Eki Görüntüle 1020428 yumurta çay sandiviç kepek ekmek,
Diyetisyn demisti istedigin ogunde dedigim sekilde yaparak yiyebilirmisiz ben diyetin basinda yapmistim bide yerken marula sarip yemistim bak canim cekti simdi:) bulguru kucuk kasede islatmistim 3 yemek ks. Biraz zor oluyo tutturmak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?