günaydın kızlar bugün çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşım hamileymiş epeydir uğraşıyordu çok sevindim onun adına çok heyecanlandım
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su yanında 2 kuru kayısı
1 domates
1kk peynir
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Allah tamamina erdirsin mslh darisi sedamizin basina islhh :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar bugün çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşım hamileymiş epeydir uğraşıyordu çok sevindim onun adına çok heyecanlandım
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su yanında 2 kuru kayısı
1 domates
1kk peynir
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Allah tamamina erdirsin mslh darisi sedamizin basina islhh :)
allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.allahım inşallah sedayada verir.
amin canım sedanın ve tüm isteyenlerin
Ya bende soylr bi durum olustu sizde oylemisiniz?
Yemek saatim gelince karar vermeye calisirken onumu yesem yok onu yemim kalorisi sukadar,bunu yiyim yok bunun şusu var diye takinti yaptim hicbisey yemek istemiyorum kiyamiyorum
ara ögün;3 adet form bıskuvı ,
bugun ıyı gıdıyor gıbıyım ama oglen yemekte nohut pılav ve salata var corba olarak brokolı corbası var ama hiç sevmem gerıye nohut pılav ve salata kalıyor ve ben ne zamandır pılav yemıyorum cokda ozleıdm pılavı ama yemıyım dımıcunku cumartesıde mevlut okutucam orda yerım fln belkı azıcık dıye ogunemı saklasam kendımı =)
ara ögün;3 adet form bıskuvı ,
bugun ıyı gıdıyor gıbıyım ama oglen yemekte nohut pılav ve salata var corba olarak brokolı corbası var ama hiç sevmem gerıye nohut pılav ve salata kalıyor ve ben ne zamandır pılav yemıyorum cokda ozleıdm pılavı ama yemıyım dımıcunku cumartesıde mevlut okutucam orda yerım fln belkı azıcık dıye ogunemı saklasam kendımı =)
canım ilk zamnlar bende öyleydim ama iyi bişey değil vitaminsiz kalırsın dikkat et herşeyden ye ama az ye tatlım
ttüüüüü nnaayyyy dddııınnnn
nasılsınz arkadaşlar herkes iidir umarım kısırcılar siziii
okuyucum arkdaşın inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişibni darısı sedacım ve isteyn herkese olsun inşallah
kıızz buluşcaz mı ay ne güüssseelll benm hemen kilo vermem lazım o zaman heoimz aynı şehrde olsak ne gzel olurdu
gün yapardık ama herşey diyet oluırdu şekersiz yağsız tuzsuz ohhh
amin canım inşallah gerçekten cok güzel olurdu misss missss
Takinti haline geldi bisey yemeye kiyamiyorum umarim gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?