:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Allah tamamina erdirsin mslh darisi sedamizin basina islhh :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltım

1dilim ekmek
1dilim kasar
3dilim salam
kibrit kutusundan küçük peynir
sekersiz cay

baklava vardı evde bir baklavanın yarısını yedim kendimi tuttum yesem 4-5 tane yerdim

allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım.allahım inşallah sedayada verir.

canım ilk zamnlar bende öyleydim ama iyi bişey değil vitaminsiz kalırsın dikkat et herşeyden ye ama az ye tatlım

ara ögün;3 adet form bıskuvı ,
bugun ıyı gıdıyor gıbıyım ama oglen yemekte nohut pılav ve salata var corba olarak brokolı corbası var ama hiç sevmem gerıye nohut pılav ve salata kalıyor ve ben ne zamandır pılav yemıyorum cokda ozleıdm pılavı ama yemıyım dımı cunku cumartesıde mevlut okutucam orda yerım fln belkı azıcık dıye ogunemı saklasam kendımı =)

canım nohutta zaten karbonhidrad var pilav yeme derim ama canın cok cekmişse 1-2 kaşık ye bişey olmaz akşama telafi edersin

Nohutla karbonhidrat ayni anda olmuyor ama sebzenin yaninda ekmek niyetine 2 kasik yiyebilirsin

ttüüüüü nnaayyyy dddııınnnn

nasılsınz arkadaşlar herkes iidir umarım kısırcılar siziii

okuyucum arkdaşın inşallah sağlıcakla kucağına alır bebişibni darısı sedacım ve isteyn herkese olsun inşallah

kıızz buluşcaz mı ay ne güüssseelll benm hemen kilo vermem lazım o zaman heoimz aynı şehrde olsak ne gzel olurdu

gün yapardık ama herşey diyet oluırdu şekersiz yağsız tuzsuz ohhh

Ara olarak kahvalti tabagimin kalanini yedim.
Metab. Calissin diye kalkinca oglumu okula gonderip erkenden hazirliyorum ama bitiremiyorum

canım ilk zamnlar bende öyleydim ama iyi bişey değil vitaminsiz kalırsın dikkat et herşeyden ye ama az ye tatlım

Takinti haline geldi bisey yemeye kiyamiyorum umarim gecer

kahvaltım 1 dilim tam buğday ekemğinn yarısına peynir sürdüm yarısına bal sürdm 4 zeytn ve 1 bardak çayy

oranje resm koycaktın sen nıoldu unuttun mu koyda şevke gelelm bzde tatlım

ne de olsa sen su an çoğumuzun hedef kilosundasın

Takinti haline geldi bisey yemeye kiyamiyorum umarim gecer

geçer canım da sen o takıntıya kulak verme yemeye bak az ye miktarını azalt

Velim kepek unundan kakaolu kek yapmış 1.5 dilim yedim ara öğün olarak

öğlen menüm:
yarım kepek sandiviç ekmek arası azıcık peynir,30 gr felan..şimdide okula kızımın karnını doyurmaya gideceğim.ordanda yürüyüşe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…