:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım akşama yapalım yiyeli o zamn kısır tadını versin yeter hem nolcak ki 1 porsiyondan demi

Benimde oglene yemegim yok bende yapim yanindada ayran oh miss doyurur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper olur canım afiyet olsun şimdiden sen biraz fazla yap akşama bende gelim yiyim olmaz mı

:) gel canim ne guzel olurdu valla

Buraya yaziyoruzya butungun ogunlerimizi falan;sanki ayni evde yasiyoruz diyet evleri yapiyolarya iyle geliyor bana :) k.validede yazamayinca eksiklik hissettim.belki bigun bulusma yapariz.benim baska forumdan var boyle arkadaslarim hamileydik dogum yapttik 11 bebekli kadin bebek arabasiyla avm de bulusmustuk millet bakip duruyodu grevmi yapiyolar diye:)

canım afiyet olsun ama ekmekleri biraz daha küçültsen daha iyi olacak

evet biliyorum akşam ki ekmeği ben yemedim kuzularıma verdim melemene batırırp batırıp yediler.akşam ekmeksiz yiyince sabahta bayağı acıkmıştım.dün arkadaşımın ısrarıya bu sandiviç ekmekleri almıştım ama artık onlarında yarısını yiyeceğim.1 tanesi 161 cal.bu hafta çok dikkat etmeliyim..pazartesi gitmeli bu kilolar..

Ah benimkilerde yese keske sadece corba ,yogurtlu pilav ve tavuk yiyorlar sebzeyi agizlarina surmuyolar

kahvaltım
1 dilim kepek ekmeğinin üstüne azıcık kaşar koyup erittik fırında sadece o

çok güzel canım bende hafta sonları merak ediyorum naptılar ne yediler diye pzt.gelir gelmez okuyorum geçmişi keşke bizde öyle bişey yapsak zayıf fit hatunlar olarak

hımm anladım canım tmm o zamn afiyet olsun diyelim gidecek tatlım kilocuklar
bana da 60 gr az gibi geldi canım yani en az 100 gr yenir ona göre de kalori artar
peki canım bende deryanın dediği gibi yapcam salatası bol bulgur ve yağı az olacak
kahvaltım
1 dilim kepek ekmeğinin üstüne azıcık kaşar koyup erittik fırında sadece o

afiyet olsun canım

Günaydııınnn.

Kahvaltım

1 dilim uno tost ekmeği küçüklerden

2 dilim sucuk

1 küçük üçgen peynir

Domates

Çay

Spor bahsi geçmiş.Ben her gün Leslie ve kalça egzersizi yapıyorum.

Kısır muhabbeti dönüyor sanırım,1 kaşığı 40 kalori. Diğer öğünlerle dengelersiniz.

Kısır muhabbeti dönüyor sanırım,1 kaşığı 40 kalori. Diğer öğünlerle dengelersiniz.

Kisir yiyip ayni anda 2 cesit yemekle yersek hata tabiki
Diyetisyenim vermisti bu tarifi ve bi ogunde tek cesit yaninda ayranla yiyebilecegimi soylemisti
Bizimki ligt kisir 3 kasik bulgurla zaten ekmek yerine geciyor
Yani ekmek ve salata yemis olcaz
Ama bunu yanlis anlayip igunumuzu yapip yaninda kisir pogaca yemeyin :)

Kesinlikle öyle... Zaten insan kilo verdikçe azmedip yemek bile istemiyor.

günaydın kızlar bugün çok güzel bir haber aldım en yakın arkadaşım hamileymiş epeydir uğraşıyordu çok sevindim onun adına çok heyecanlandım
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su yanında 2 kuru kayısı
1 domates
1kk peynir
maydanoz
3 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Kesinlikle öyle... Zaten insan kilo verdikçe azmedip yemek bile istemiyor.

Ya bende soylr bi durum olustu sizde oylemisiniz?
Yemek saatim gelince karar vermeye calisirken onumu yesem yok onu yemim kalorisi sukadar,bunu yiyim yok bunun şusu var diye takinti yaptim hicbisey yemek istemiyorum kiyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…