canım akşama yapalım yiyeli o zamn kısır tadını versin yeter hem nolcak ki 1 porsiyondan demi
günaydın arkadaşlar.dün akşam menüm melemen ve ekmek,
Eki Görüntüle 1020427 ama hepsini ben yemedim kuzularımda yarısını yedi.
sabah kahvaltım Eki Görüntüle 1020428 yumurta çay sandiviç kepek ekmek,
Benimde oglene yemegim yok bende yapim yanindada ayran oh miss doyurur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper olur canım afiyet olsun şimdiden sen biraz fazla yap akşama bende gelim yiyim olmaz mı
canım afiyet olsun ama ekmekleri biraz daha küçültsen daha iyi olacak
evet biliyorum akşam ki ekmeği ben yemedim kuzularıma verdim melemene batırırp batırıp yediler.akşam ekmeksiz yiyince sabahta bayağı acıkmıştım.dün arkadaşımın ısrarıya bu sandiviç ekmekleri almıştım ama artık onlarında yarısını yiyeceğim.1 tanesi 161 cal.bu hafta çok dikkat etmeliyim..pazartesi gitmeli bu kilolar..
inşallah canım
süper canım insan doyuyo ekmeksizde
bi öğünde yiyebilirim aslında çokmuş ama canım kaloriside:44::44::44:
:) gel canim ne guzel olurdu valla
Buraya yaziyoruzya butungun ogunlerimizi falan;sanki ayni evde yasiyoruz diyet evleri yapiyolarya iyle geliyor bana :) k.validede yazamayinca eksiklik hissettim.belki bigun bulusma yapariz.benim baska forumdan var boyle arkadaslarim hamileydik dogum yapttik 11 bebekli kadin bebek arabasiyla avm de bulusmustuk millet bakip duruyodu grevmi yapiyolar diye:)
hımm anladım canım tmm o zamn afiyet olsun diyelim gidecek tatlım kilocuklarevet biliyorum akşam ki ekmeği ben yemedim kuzularıma verdim melemene batırırp batırıp yediler.akşam ekmeksiz yiyince sabahta bayağı acıkmıştım.dün arkadaşımın ısrarıya bu sandiviç ekmekleri almıştım ama artık onlarında yarısını yiyeceğim.1 tanesi 161 cal.bu hafta çok dikkat etmeliyim..pazartesi gitmeli bu kilolar..
peki canım bende deryanın dediği gibi yapcam salatası bol bulgur ve yağı az olacakbana da 60 gr az gibi geldi canım yani en az 100 gr yenir ona göre de kalori artar
kahvaltım
1 dilim kepek ekmeğinin üstüne azıcık kaşar koyup erittik fırında sadece o
hımm anladım canım tmm o zamn afiyet olsun diyelim gidecek tatlım kilocuklar
peki canım bende deryanın dediği gibi yapcam salatası bol bulgur ve yağı az olacak
afiyet olsun canım
günaydın arkadaşlar.dün akşam menüm melemen ve ekmek,
Eki Görüntüle 1020427 ama hepsini ben yemedim kuzularımda yarısını yedi.
sabah kahvaltım Eki Görüntüle 1020428 yumurta çay sandiviç kepek ekmek,
Kısır muhabbeti dönüyor sanırım,1 kaşığı 40 kalori.Diğer öğünlerle dengelersiniz.
ewt canım ama salatasını bol yapcaz ama yağ ve bulgur az olacak
Kısır muhabbeti dönüyor sanırım,1 kaşığı 40 kalori.Diğer öğünlerle dengelersiniz.
Kisir yiyip ayni anda 2 cesit yemekle yersek hata tabiki
Diyetisyenim vermisti bu tarifi ve bi ogunde tek cesit yaninda ayranla yiyebilecegimi soylemisti
Bizimki ligt kisir 3 kasik bulgurla zaten ekmek yerine geciyor
Yani ekmek ve salata yemis olcaz
Ama bunu yanlis anlayip igunumuzu yapip yaninda kisir pogaca yemeyin :)
Kesinlikle öyle...Zaten insan kilo verdikçe azmedip yemek bile istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?