kucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim
Kızlar hepinize merhaba bende 78 kiloyum ideal kilom 68 biraz motivasyona ihtiyacım var çünkü 6 ayda 100 kilodan buraya geldim ve daha 10 kilom daha var ve ayda 2 kilo zor veriyorum temmuza kadar 68 olmam için metabolizmamı hızlandıracak değişik önerilerinize açığım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pişman olmak bile kilo yaparmış yediğini unut ve mutlu ama telafi etmeye de bak tabi akşamaı çorbayla geçirirsen sabaha kadarv ertmiş olursun zaten senn azim yernde maaşallh üzülmekucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim
Eki Görüntüle 1022464 Eki Görüntüle 1022462 Eki Görüntüle 1022463
kızlar bakın kıyafetim önceden otutruyodu üstüme simdi bol geliyo
canım benim senin karın bel sırt ve yan çalışman lazım özellikle ozaman üst bölümde incelme yapabilirsin.benim geçen yıl sankı arkada sırdımda da göğsüm varmış gibiydi yağlar birikmişti üst taraflarda ama şu sopayla yapılan hareketlerin her birini sabah 1 dak.yapıyordum kendim 20 hareket belirlemiştim sanah ve akşam 20 dak.yaptım 1 ay sonunda 2 kilo vermiştim ama herkes 8 kilo felan vermişsindir diyiyordu çünkü üst bölümden gitmişti incecik olmuştu o bölgenin hareketleri etkili denemeni tavsiye ederim.bende bugün tekrar başalayacağım..
bu hafta 1 kg daha gittti kızlar azar azar ama emin adımlarla veriorum
göbeğim küçüldükçe mulu oluyorum. bacaklarım ince ve göbek olunca her şeyi büyük alıyorum ve yakışmıyorduaman boşver sen dışardan gelen sesleri senin kendini nasıl hissettiğin önemli eşim bana her gün diyo onları dün başım döndü düşecek gibi oldum yemiyosunki bişey diyip durdu ben kendimi biliyorum her şeyden de yiyorum desin dursun o
Günaydın güzel ve azimli bayanlar.Hayırlı Cumalar...
Önce karın muhabbetinden başlayayım : Mekik çekiyorum arada ama nedense işe yaramayacak gibi geliyor bana videolardan yapayım diyorum onlarda da sonuç fiyasko...Limoncuğumun gösterdiği videoları deneyeceğim bugün...
Tartı konusunda en sağlamı çıplak tartılmak.
o kıskançlığı görüyorum öğlenleri onlr pideleri dönerleri götürüken ben evden yemek taşıyorum eziyetini çekyorumKesinlikle kıskançlık başka hiçbir açıklaması yok.Kilo vermişsin demiyorlar yüzün çökmüş diyor fesatlar.
Kahvaltıyı geç yapınca ara da gecikti
ı
ya arkadaşlar haftasonları beni hep korkutuyo
çünkü dışarı çıkıyoruz annme gdiyoruz
o da sağolsn çocuklar için bi sürü şey yapıyo
canım çekiyo napcam yne geldi haftasonu...
eğer yıkılmazsam haftasonunda
pazartesi çizelgemi yenileme vakti geldi çünkü tartı bu gn beni çok mutlu etti...bana dua edn haftasonu da bozmayım kendmi yaa offf
Hoşbulduk canım ama yeterince hızlı gitmiyo valla bu son kilolar eskiden hzılı hızlı iniyorduk fazlalıklardan kurtuldukça yavaşlıyo vermeniz o yüzden bu yavaşlamayı hızlandıracak yöntemlere ihtiyacım benzer sorunla daha önceden karşılaşmış arkadaşlardan yardım rica ediyırum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?