:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Oyle yaparim artik patlicn yapcm musakka yapmymde yagdan kacinlim

kucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim

canım benim bir öğünde ufak kaçamakların telafisi kolay pes etmemek önemli biraz sporla gider hepsi..sıkma canını oladar.o yüzden yerken çok fazla pişman olacağımız şeylerden uzak olmalıyız.dr.diyordu ki nette canınız yemeyi istediği zaman gözlerinizi kapatın onu yedikten sonra nasıl hissedeceksiniz düşünün sonra birkez daha bakın bir daha kapatın sonra vaz geçeceksiniz onu yakmak için harcayacağız çaba sizleri gereksiz fazla yemenizi engalleyecek diyiyordu.

canım benim hoş geldin azimli olman burda çok önemli devamlılık ta tabi.bende çok zor veriyorum ama yinede pes etmiyorum.

kucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim
pişman olmak bile kilo yaparmış yediğini unut ve mutlu ama telafi etmeye de bak tabi akşamaı çorbayla geçirirsen sabaha kadarv ertmiş olursun zaten senn azim yernde maaşallh üzülme

aslında ara saatim geldi ama akşama yemek yapıyorum 2 parça etnden aldım o yzden ara yapmıcam

akşama 1 tabak bamya ve 1 bardak ayranım var menüde

ya arkadaşlar haftasonları beni hep korkutuyo

çünkü dışarı çıkıyoruz annme gdiyoruz

o da sağolsn çocuklar için bi sürü şey yapıyo

canım çekiyo napcam yne geldi haftasonu...

eğer yıkılmazsam haftasonunda

pazartesi çizelgemi yenileme vakti geldi çünkü tartı bu gn beni çok mutlu etti...bana dua edn haftasonu da bozmayım kendmi yaa offf

başak hoşgeldn ya maaşallh ne düzel vermişsin emnm bu kadar azmli birisi 10 kiloyu da halleder uzun vadede olsa da verirsin mutlaka

ilk başlard ahızlı verilse de duraklama dönemine girmiş olabilirsin ama pes etmezsen bu işi koparırsın

bi bakayım nettende nasıl hareketlermiş

bu hafta 1 kg daha gittti kızlar azar azar ama emin adımlarla veriorum

kuzum daha çok gelsene buraya ya
göbeğim küçüldükçe mulu oluyorum. bacaklarım ince ve göbek olunca her şeyi büyük alıyorum ve yakışmıyordu

canım birde şu var ama ben mekik konusunda köüyüm en sonda bu videoyla bitir
https://www.youtube.com/watch?v=16Vp5QmprBc
inş işe yararlar

Kesinlikle kıskançlık başka hiçbir açıklaması yok.Kilo vermişsin demiyorlar yüzün çökmüş diyor fesatlar.

Kahvaltıyı geç yapınca ara da gecikti

ı
o kıskançlığı görüyorum öğlenleri onlr pideleri dönerleri götürüken ben evden yemek taşıyorum eziyetini çekyorum
ya çoğu insan aslında kilousundan şikayetçi ama kendileri bu yola baş koymadıkları için verme diyorlar.

öğlen

1 yumurta
4 zeytin
çeyrek çavdar ekmek
2 dilim peynir
yarım keğçe ezo gelin çorbası

Limonum teşekkür ederiimm.

Usriyusra abla bugünlük kaçamağın olsun senin,telafi edersin.

Ben de 3 mil Leslie yaptım.

Kizi uyuttum leslie basladim gorumcem geldi.nasilda gaza gelmistim halbuki:)
Aksam menu yapabildim
1 kepce tavuk sote
1 dilim esmer ekmek
1 kase yogurt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni dert bendede var haftasonlari anneme geciyorum.Anne lezzetide baska oluyor zaten tutacam kendimi zor tutuyorum hep:)

Hoşbulduk canım ama yeterince hızlı gitmiyo valla bu son kilolar eskiden hzılı hızlı iniyorduk fazlalıklardan kurtuldukça yavaşlıyo vermeniz o yüzden bu yavaşlamayı hızlandıracak yöntemlere ihtiyacım benzer sorunla daha önceden karşılaşmış arkadaşlardan yardım rica ediyırum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin basak
Ne guzel kilo vermisdin sen bize bilgi ver canim:)
90 kilo biriyle 60 kilo birinin verecegi kilo ayni olmaz tabi herkes kilo orantisina gore veriyor.baslarda kilin cok oldugu icin cok vermissin.Ayda 2 kilo azda degilki bence cok iyi.yeri geliyor bizde durakliyoruz.Ben duraklamada bi bitki cayi hazirladim iyi geldi bana istersen vereyim tarifini

Selam kızlar 3te ara yaptım 1 galeta kepekli 2 tane de kuru incir sonra eşimle dışarı çıktık işimiz vardı epey dolandık çok acıktım ama dışarda yemek istemedim kalorili olur diye eve geldik ama ne yiyeceğimi bilmiyorum:26:

Aksam yemegim
Diyet salata

1 tane kepkli biskuvi

Yemegi beklemdim

Cok az doydunmu

Elma dersem çıkın ,armut desemde çıkın:)) nerdesinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…