off ya cok guzel menu cnm cekti cok acim yemk yemdim
çok geçmiş olsuncanımkızlar ben geldim çok karşıktı sabhe herşey birde üstüne oğlum kusması vardı hast götrüdüm geldim.ne yedim ne ettim bilmiyorum.. bugünü saymıyorum .. iş yerindede baya sorunla rvar bu gün çok stres içindeyim .. yarın olsunda bi kendime geleyim.
öğle yemeğim saat 2 de 1 tabak kuru sebze haşlaması yoğurtla beraberkısslarr bunları oğluşm yaptı heveslenmiş grnce bende yapcam dedi yumurcak ana sınıfına gdyo oğlum
off ya cok guzel menu cnm cekti cok acim yemk yemdim
kızlar ben geldim çok karşıktı sabhe herşey birde üstüne oğlum kusması vardı hast götrüdüm geldim.ne yedim ne ettim bilmiyorum.. bugünü saymıyorum .. iş yerindede baya sorunla rvar bu gün çok stres içindeyim .. yarın olsunda bi kendime geleyim.
Abla demeyeyim o zaman.
farketmez canım :)
farketmez canım :)
Seyda nerdesin sen senide merk ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cimcime menü süper canım afiyet bol seker olsun ama lavaşı yemeseydin keşkeEki Görüntüle 1022804 öğle yemeğim ama ayranı içmedim.çok doydum çünkü.
sorun dgl ama gercktn istah acici
Seyda nerdesin sen senide merk ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saol canım ya.kayınvalidem ameliyat oldugu için gelen gidenim hiç bitmiyor.bugun birde gec kalktım.yemekti ev işiydi derken ancak oturdum canım.seninde keyfin yokmuş neoldu böyle ustuste gelmiş hep
cimcime menü süper canım afiyet bol seker olsun ama lavaşı yemeseydin keşke
Komsudyim yemk getirdi 1 tane kuru patlicn dolmasi ve kucuk bi kete yedim
kucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim
kucuktu ama off ya dedgin gibi keske yemeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?