:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Moralim çok bozuk...

Dedem rahatsızlanmış,81 yaşında...Safra kesesinde bir sürü taş varmış,kistleri vardı.Onlar büyümüş.Durumu kritikmiş.Dua eder misiniz ?

Onun ziyaretinden geldik şimdi.

Akşam Yemeğim

yarım kase arpa şehriye çorbası

üç kaşık bakla

iki parça tavuk

ayran

Gecmisolsun Allah acil sifalar versin ,hic kiyamam yaslilara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun sevda allah şifa versin
Akşam yemeği
4 köfte
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
Çok yedim sanırım mideme ağrı girdi

Geçmiş olsun sevdalinka allah şifa versin.
Kızlar bugün çok kötü bi gün ve öğünler yaptım.oğlum hasta .öğlen biraz stres kurbanı oldum 2dlm pizza yedim.ve gazoz. Akşam yemedim bir portakal ve çok azcik müz...herkese iyi akşamlar herkese görüşürüz.

gecmiş olsun canım allahım sifa versin

evet azdi oglnde yememistim rahatsizlndm bilmyrm ilk defa boyle oldu bana belkide tansiyondu
Bas donmesi bulanti oldu elim ayagim titredi bu aclik titremesi degildi bende anlmdim dayanmdim bir kasik patlicndan bir kasik bulgur pilavindn yedim biraz kendime geldim

Hepinizden Allah razı olsun. Allah birinizi bin etsin.

Yarın tüm gün yokum,akşama yazarım inşallah.

geçmiş olsun canım

akşam ipinucu çok uzaklara doğru kaçtı gitti yazıyorum yinede kızabilirsiniz

akşam yemeği
ayvalık tostu
patats kızartması

türk kahvesi ve şekerleme

arkadaşlarla buluşma yaramadı bana

Gunaydin
Sabah sporu yapildi
Kahvaltimda
1 dilim tahilli ekmek
2zeytin
1 aci biber
1 dilimden biraz buyuk pynir
Dilimleri ayarlymiyrm pek

çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

gunaydın kızlar çok halsizim iki sabahtır. 3gündürde lekelenmem oluyor ama adet göremiyorum diger hamileligimdede böyle olmuştum agrım vardı lekelenmem vardı adet göremiyordum.bi kaç saat snra test alıp yapıcam.canım bişede yemek istemiyor kahvaltımı yapmadım.testi yapıcanca yazarım

canım geçmiş olsun şimdi nasıl oldu dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…