:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kahvalı

1 yumurta kızarttım
5-6 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmeği

kahvaltım

2 dilim kepekli ekmek arasına bir dilim peynir koydum ve sekersiz cayla yedim

ara olarakta 2 parca çikolata

hafta sonuna ii başladım umarım kötü btmez...kahvaltıda bi kaç patates kızartma 7 zeytn az peynir 1 dilim t. b. ekmek

şekersiz çay ve bal az önce ara olarak 2 tane kremalı burçak yedim ...akşama balık var ekemeksiz salata ile ycem...

hafta sonu burası tatil gbi olyo yediklernze dikkat edn kızlar pazartesi üzülmeyelm..

Ogle yemegim
2kasik bulgur pilavi
4kasik patlicn
2 kasik yogurt

oranje benim kilomu yazmamışsın ama 75.600 cıkmıştım.

Disardayim cocuklri gezdiryrm hemn markettn pirinc patlgi aldim ara ogun olarak ondan 2 tane cok aciktim
Bana noluyr bilmyrm

Diyetime dün başladım liste kullanmıyorum kendi kafama göre yapıyorum yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum
tabiii kavistasyon uygulamasıda yaptırıyorum onun etkisiyle alkali suya da başladım.

KAHVALTIM
08:00 bir tane yeşil elma
13:00 3 zeytin 3 peynir 3 kaşar 3 salatalık dilimi 1 tane salçada kaynatılmış sosis
Akşam 19:00 : 1 tane biftek yeşil salata düşünüyorum eğer doymazsam nesfitin çilek böğürtlenlisini yicem tok tutuyor çünkü.
yatmadan öncede elma kabuğunu rendeliyip bal limon sirke tarçın bunları sıcak suya ekleyip içiyorum

bakalım yarın menümde ne olacak :) diyet yapınca insan huzurlu hissediyor.
çalışan bir bayanım eve otobüsle döndüğümde 5 durak önce iniyorum bayağı mesafe oluyo hemde yürüyüş yapıyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar haftasonu düzenim çok şaştı ama yazayım yinede
Kahvaltı
3 çatal peynirli omlet
10 patates kızartma
1 zeytin
1 domates
Maydanoz
Ara 1 elma
Akşam
1bardak ayran
Yarım lahmacun
Yarım hamburger
Spor yapamadım ama sıkı bir temizlik yaptım ardından da çarşıda epey dolandım

canım hoşgeldin 1-2 hafta içinde sabredersen alışıcaksın sonra kendin yemek istemeyeceksin yaz buruyu yediklerini biz sana destek oluruz

Hepinize teşekkür ederim.
Bir hafta sonra kontrolüm vardı ve dün gittiğimde 3 kilo verdiğimi öğrendim. Tabi bir haftada verdiğim 3kiloya çok sevinmemem gerektiğini ve diğer haftalar bu kadar hızlı düşemeyeceğimi de öğrendim.
Bugünün menüsü sabah iki dilim kepek ekmek domates salatalık peynir.
Ara öğüne üç tane kayısı iki tane ceviz
Öğlene yarım portakalın suyu ile pişirdiğim enginar ve salata
Ara öğüne iki tane kepekli baget
Akşama ise çorba ile günü kapıyorum.
Herkese sabır ve selamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…