Yoğurt kür u nazil olyo ki bende yapsam hic arastirmadim tarifi nasilmis ve kaç günlük okuyucum
canım çok geçmişolsun midene ne oldu böye ya kaç gündür acaba diyetten mi bi baktırsan iyi olur:26::26:Herkese iyi akşamlar....
Kızlar öğle yemegim
Kremitte balık
2dlm ekmek
2-3 çatal ucu mihlama
Yemekten sonra çok kötü oldu midem acile gittim.Serum falan çok şükür bişey çıkmadı ama hala midem iyi değil.
Akşam yemedim
1 bardak süt ici cem yeni kaynattim.
Çok halsizim spor yok.
MİNİCİK....ben şeker yerine kuru kaysi .kuru incir veya yabsnmersiniyle birlikte içiyorum çayı tatlandiricidan iyi bence..
Yarın listeye tekrar bakarım eklemediklerim ozel den de yazabilir ..
Herkese iyi akşamlar....
Kızlar öğle yemegim
Kremitte balık
2dlm ekmek
2-3 çatal ucu mihlama
Yemekten sonra çok kötü oldu midem acile gittim.Serum falan çok şükür bişey çıkmadı ama hala midem iyi değil.
Akşam yemedim
Çok halsizim spor yok.
MİNİCİK....ben şeker yerine kuru kaysi .kuru incir veya yabsnmersiniyle birlikte içiyorum çayı tatlandiricidan iyi bence..
gunaydincnm bnm kahvaltin sut mu?
çok açlık hissedersen içersin.yada yogurtta yiyebilirsin
çok geçmiş olsun canımmHerkese iyi akşamlar....
Kızlar öğle yemegim
Kremitte balık
2dlm ekmek
2-3 çatal ucu mihlama
Akşam yemedim
Çok halsizim spor yok.
Esim yine pastayla geldi ya bu 7. Oldu bu ayy bide israr ediyor bundan ye 5 kilonun odulu olsun diyor
Ama bennn 7. Pastaninda tadina bile bakmadimmmmmm
Cay ve 1 tane galeta yiyotum suan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyosun yağ yaktırıyomuş belli bir süresi yok ben 1 hafta denicem bakalım işe yarayacak mı
canım çok geçmişolsun midene ne oldu böye ya kaç gündür acaba diyetten mi bi baktırsan iyi olur:26::26:
Bende simdi gordum gecmisolsun ara ver diyete toparlan baslarsin.balikmi dokundu acaba?
Bide sen oglen yemekletini disarda yiyosun nohutta dokunmustu ya yedigin yerde sorun var yada gastroya git bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun canımm
Herkese gunaydin
3 mil leslie yaptiktn sonra 10 dk bi video var yag yakici diye onu yaptim karin back calistm sonrada nolduysa sirtima bisey oldu sanki damar damarin ustune geldi nefes alip verince zorlaniyrm inslh gecer
Kahvaltim
1 dilim kepek
1 kk peynir
Maydanoz
Yarim haslmis yumurta
sağolun kızlar.. salgın var snaırım ama midem sorunluydu zaten bi ara durmuştu .. ama dikkat ettimde ben nezamn bu form çaylarından içsem böyle oluyorum içmeyi bırakınca..büyük bi ihtimalle içindeki bi bitki dokunuyordur diye düşünüyorum.. tabii stres de etkili geçen hafta diyordum sıkıntılar falan var iş yerinde falan diye sustukça kendimize ediyoruz ettiğimzii..
sağolun kızlar.. salgın var snaırım ama midem sorunluydu zaten bi ara durmuştu .. ama dikkat ettimde ben nezamn bu form çaylarından içsem böyle oluyorum içmeyi bırakınca..büyük bi ihtimalle içindeki bi bitki dokunuyordur diye düşünüyorum.. tabii stres de etkili geçen hafta diyordum sıkıntılar falan var iş yerinde falan diye sustukça kendimize ediyoruz ettiğimzii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?