:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ya kuzlar survivor dakiler bizden cok yiyor 3. Gun yine odul var bide bunlar 7-8 kilo veriyolar 2 ayda :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yoğurt kür u nazil olyo ki bende yapsam hic arastirmadim tarifi nasilmis ve kaç günlük okuyucum

2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyosun yağ yaktırıyomuş belli bir süresi yok ben 1 hafta denicem bakalım işe yarayacak mı

canım çok geçmişolsun midene ne oldu böye ya kaç gündür acaba diyetten mi bi baktırsan iyi olur:26::26:

akşam yemeğim
1 tabak patlıcan
1 dilim ekmek
yarımase yoğurt
yemekten sonra komşum kurabiye göndermiş 1 tane ondan yedim dayanamadım çok güzeldi

Bende simdi gordum gecmisolsun ara ver diyete toparlan baslarsin.balikmi dokundu acaba?
Bide sen oglen yemekletini disarda yiyosun nohutta dokunmustu ya yedigin yerde sorun var yada gastroya git bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltııı

4 zeytin
2 dilim peynir
1 dilim çavdar ekmek
biki çayı

çok geçmiş olsun canımm

idolümsün abla ya

Herkese gunaydin
3 mil leslie yaptiktn sonra 10 dk bi video var yag yakici diye onu yaptim karin back calistm sonrada nolduysa sirtima bisey oldu sanki damar damarin ustune geldi nefes alip verince zorlaniyrm inslh gecer

Kahvaltim
1 dilim kepek
1 kk peynir
Maydanoz
Yarim haslmis yumurta

çok geçmiş olsun canımm

sağolun kızlar.. salgın var snaırım ama midem sorunluydu zaten bi ara durmuştu .. ama dikkat ettimde ben nezamn bu form çaylarından içsem böyle oluyorum içmeyi bırakınca..büyük bi ihtimalle içindeki bi bitki dokunuyordur diye düşünüyorum.. tabii stres de etkili geçen hafta diyordum sıkıntılar falan var iş yerinde falan diye sustukça kendimize ediyoruz ettiğimzii..

kahvaltım
1 haşlama yumurta.
3 zeytin 1,5 dlm ekmek. az şekerli çay..

geçmiş olsun canım dikkat et

evet bbitki çayları öyle yapıyor geçen sene karnım davul gibi şişmişti birden su içe içe ertesi gün geçmişti

günaydın arkadaşlar..bu sabah uykuda kaldım nasıl kalkıp nasıl çıktık bilmiyorum.kızımın listede patates kızartması vardı onu bile yapamadım.öğretmenine geç kaldık dedim surat ifadesiyle beni dövecekti.idare edin bu sabahta poğaça yesin dedim artık..
kendime de kepek ekmek ve üçken peynir var ama hiç yiyesim yok kendime çok kızgınım 3 haftadır aynı kiloda sayıyorum canım kardeşim oranje kilom sabit 65,300 hedefim 64 olmaktı olmadı...o kadarda dikkat ettim..offfffffffff yaaaaaaaa..

Dün 1 tane küçük boy toblrro çikolata yedim. baya kalori aldım

geçmiş olsun bende içemem bıtkı caylarını mutlaka ıcındekı bırsey dokunuyordur sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…