:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara 1 tane incirli top yedim... a 101 den almış babam dün fena değil

Kimse yok bugun sıkildim ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aksam yemegim
4 kasik ispank
Bir kepce corba
2 kasik yogurt
Makarnada var arkdslar makarnayi mi yoksa corbayi mi sizce

Aksam yemegim
4 kasik ispank
Bir kepce corba
2 kasik yogurt
Makarnada var arkdslar makarnayi mi yoksa corbayi mi sizce

afiyetolsun.bence makarna degisiklik olsun tok tutar .corba sevmiyorum sevemedim gitti.abartma ama sakin

Bende cok aciktim pirasa yaptim pisiyo daha

Hiiimm makarnayla corbanin degeri ayni ondn 2 kasik yerim sadece ama corba bi kepce offf karar veremedim

Hiiimm makarnayla corbanin degeri ayni ondn 2 kasik yerim sadece ama corba bi kepce offf karar veremedim

Evet mercimek tahil grubundan.tahil ekmekle yenmiyor.ben corba yapmaktan biktim tiksindim icesim.gelmiyor.bi tabuksuyuna corba specialim var onu iciyorum severek

Son düzenleme:

ayy ayy becerikliler de ortaya çıkıyor

kızlar bugun yazamadım ancak fırsat bulabildim
kan tahlilimide yaptırdım şükrolsun negatif cıktı
bu arada kilomda 72,800.adet olamadıgı halde 300grm gitmiş inşallah adet olunca dahada farketicek kilom.zayıflayan herkezide tebrik ederim oranje kilomu eklersen sevinirim.bugun menüm çok kötü misafrlige gittim

sabah kahvaltım

2 dilim kepek ekmegi
1 küçük domates
1dilim beyaz peynir
sekersiz cay

öglende misafirlikteydim
5 tane yaprak dolması (tabagımda 10 tane vardı hepsini yemedim)
2 tane küçük sigara böregi (tabagımda 5 tane vardı hepsini yemedim)
4 yemek kaşıgı patates salatası
kızlar tabakta 2 dilimde kek vardı ama yemedim

akşam da çayla 2 tane bisküvi yedim

öğlen
karnıbahar yemeği vardı 4 kaşık kadar yedim
1 kepçe domates çorbası
1 dilim de ekmek yedim

ara öğünde makarna vardı 5 6 çatal aldım o yüzden eve gelince elma yedim salata yemeyi düşünüyorum sadece

akşam salatayla geciştirirsen iyi olur canım makarnadan dolayı.bende bugun çok kaçırdım misafirlikteydi hep kalori seyler yedim

Kizlar mutfaga kucuk tardi getirdi esim herseyi tartiym oyle yiyorm cok zevkli ekmegi bile

valla bnde cok sevmiyrm mecbur
Makarna yagiz tuzsuz sossuz bi kasik yedim zaten bugun ku kalori limitim daha 700 lerde yani yesemde uzulmem

ne guzel kalorin azmış canım bugun
benim kalorim bugun 1,400 oldu
benim gunluk almam gereken kalori kiloma göre 1300 olması gerekiyormuş ama fazla almışım.yarından itibaren sıkı denetime gecicem

akşam salatayla geciştirirsen iyi olur canım makarnadan dolayı.bende bugun çok kaçırdım misafirlikteydi hep kalori seyler yedim

evet canım ya ceza bana salata yicem sadece çok kötü olursam 1 kepçe tarhana içerim artık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…