:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar az önce şu yoğurt kürünü yaptım herkes tadı kötü demiş ama bana öyle gelmedi bu hafta devam edicem bakalım işe yarayacak mı

Yoğurt kür u nazil olyo ki bende yapsam hic arastirmadim tarifi nasilmis ve kaç günlük okuyucum

Sporumu da yaptım az evvel geldim eve. Yarından itibaren düzenli paylaşıma devam inşallah.

Herkese iyi akşamlar....
Kızlar öğle yemegim
Kremitte balık
2dlm ekmek
2-3 çatal ucu mihlama

Yemekten sonra çok kötü oldu midem acile gittim.Serum falan çok şükür bişey çıkmadı ama hala midem iyi değil.

Akşam yemedim
1 bardak süt ici cem yeni kaynattim.

Çok halsizim spor yok.

MİNİCİK....ben şeker yerine kuru kaysi .kuru incir veya yabsnmersiniyle birlikte içiyorum çayı tatlandiricidan iyi bence..

Yarın listeye tekrar bakarım eklemediklerim ozel den de yazabilir ..

Oranje geçmiş olsun canım ...Rabbim şifa versin...

ara: 1 elma sonra bir de sütlü kahve içtim şekersiz

akşam:

5 kaşık yeşil mercimek yemeği
1 dilim ekmek
2 tane biber turşusu

Hanımlar bu arada hepiniz dua edip iyi dileklerinizi iletmişsiniz,Allah hepinizden razı olsun.Okudum bütün sayfaları.

Çok geçmiş olsun canım... Mideler sanırım değişime uğruyor,sancım oluyor benim de arada.

selamlr akşam yemeği

1 tabak pırasa yemeği
yarım dilim ekmek
yoğurt

Aksam
4-5 zeytinyagli sarma
salata

yarin aksam yemegi ne yapsam buguden kizlar ya

Esim yine pastayla geldi ya bu 7. Oldu bu ayy bide israr ediyor bundan ye 5 kilonun odulu olsun diyor
Ama bennn 7. Pastaninda tadina bile bakmadimmmmmm
Cay ve 1 tane galeta yiyotum suan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok abartmamissin tabagini bitirmemissin

Abla çikolatalıysa bir dilimi 360 kalori.:13: Yarısını ya da dörtte birini yiyebilirsin bence.

Sporumu da yaptım az evvel geldim eve. Yarından itibaren düzenli paylaşıma devam inşallah.

Spora bende basliyorum islh .yarin yuruyuse cikacam

Deden iyilesmis gozunuzaydin.
Benimki hasta prostat cok ilerlemis cok dustu bu sene oyle degildi cmrt ordaydim keske daha sık gorebilsem

Son düzenleme:
Abla çikolatalıysa bir dilimi 360 kalori.:13: Yarısını ya da dörtte birini yiyebilirsin bence.

Canim.bunun sonu yok 1 ayda 7 pasta ve ben.profitetol+serbetli tatlda yaptim .
.dusun bu afam bu yemeye zayifliyooo dun kvalide defi ikinizde iyi gidiyosunuz derya yemiyoda sen napiyon oglum diyor:))

Ben aksami yazmamsim hehe pastaya girdim direk:))
1 tabak pirasa
1 kase yogurt
1 dilim ekmk

Ya benim annem de öyle 52 kilo evlenmiş iki doğumda da 60 olmuş. Benim vücudum çok elverişli alıp vermeye... Maşallah ne güzel,isterdim eşin gibi olmayı abla.

Ya benim annem de öyle 52 kilo evlenmiş iki doğumda da 60 olmuş. Benim vücudum çok elverişli alıp vermeye... Maşallah ne güzel,isterdim eşin gibi olmayı abla.

Her kahvaltida 1 ekmek yer tereyag pekmez esirgemez herseyi.aksam 4 tabak yemrk yer ekmek yine yarim enaz
Amaaa zayifliyo ya pantolinlari bol
Gorumcemde oyle pilavin ustune dolma koyup ekmekler yiyor ama 69 kilo ne aliyo ne veriyo:))genlerde var yaa
Pastayi yemedim mutluyum huzurluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…