:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydın herkeseee,

kahvaltım;
1 kepekli tost ve az sekerli çay

LAVİN.... dün yadıklarında kilo bildrimi göremedim bi daha yazarmısın...

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ASLINDA DAMAR DAMAR ÜZEİNE GELMESİ DİYE BİRŞEY YOKTUR GEÇEN YIL BİR DOKTOR SÖYLEMİŞTİ ASLINDA
Vücut içinde yerleşik iki damardan birinin hareket ederek diğeri üzerine gelmesi mümkün değildir.genellikle bu deyimi kas gerilmesini ifade etmek için kullanmaktadır. YANİ ANLAYACAĞIN ARKADAŞIN ANİ HAREKETİN KASIN GERİLMESİNE NEDEN OLMUŞTU BUDA BİR SÜRE DAHA SENDE AĞRI YAPACAKTIR.CANIM BENİM KAS GEVŞELTİCİ ALARAK VEDE O BÖLGEYEDE KAS GEVŞELTİCİ KREM SÜRÜP SONRA SICAK HAVLUYLA KOMPLEKS YAPMAK LAZIM.ÇÜNKÜ BEN BU SORUNU OKADA ÇOK YAŞADIMKİ BİR HAFTA 10 GÜN SÜREBİLİR O YÜZDEN KENDİNİ ANİ HAREKETLERDEN UZAK TUT GÜZELİM..

Günaydınnnnnnnn

sabah ılık su içtim bi bardak

kahvaltı:

1 haslanmış yumurta
domates,salatalık,
2 zeytin
2 dilim ekmek
şekersiz çay

geçmiş olsun canım sıcak havlu koy hemen.....

dün öğle menüm:
çeyrek somun ekmekte karışık tost
akşam:
yarım porsiyon tavuk şiş ve az salata.
ekmeği değiştirmelisin ama beyaz ekmek olmazzzz......

kızlar bugün öğlen arkadaşlarla bulgur pilavı yiycez
afiyet olsun pirinç pilavından daha masum miktarını da iyi ayarlarsan 1 bardak ayranla ohh miissss

günaydın kızlaaaarrrr
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su ve 2 kayısı
1 dilim peynir
1 domates
maydanoz
2 zeytin
1 dilim ç.ekmeği

deryacım azmine hayranım ...eşin sana komplo mu kuruyo ya nası 7. pasta

oranjecim geçmiş olsun dikkat et bence senn mide iyice küçüldü ...balğın yanında ekmek çok olmştur..ben ekmek ağzıma sürmem balık yanında...yanlışım yoksa sen ekmeği tamamen kesmiştn...miden belki o yzden de rahatsız oluyodur ....birden yüklenmiş gbi olmuşsun yani...

kahvaltım 1 yumurta 3 zeytn 1 dilim t.b ekmeğine sürülmüş bal ve şekersiz çay...balı çok seviyorum ya inşallah çok olmuyodur...

kahvaltım
kaşarlı ekmek zeytin marul kış çayı falan vardı bende kepek ekmeğimi verdim üstüne az kaşar koydurup onu erittim aşçıya
1 zeytin
1 kupa bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…