komposto ve turşu olmasa iyiymiş canım ya neyse yapcak b iş yok stres yapmakızlar öğlen yemeğim 1 tabak bulgur pilavı turşu ayran komposto gene ne çok yedim yaa((
nasıl eritcem ben bunu canım çok pişmanım :44:
kızım yok güzelim olaydı iyiydi be ya benim adım olyo yhani...
kızlar öğlen yemeğim 1 tabak bulgur pilavı turşu ayran komposto gene ne çok yedim yaa((
kızlar aranızda karbonatlı suyu deneyen varmı
karbontli su bi kere dendm berbat
Ögle
salata ve cıgkofte
yıcek baska bırseyım yoktu =(
ne yapıp etmelı bu hafta 1 kılo dahı olsa vermelıyım gr'amada razıyım takıldım kaldım 63 te yaa :S
çiğ köfteye ekmek yemediğin için sorun yok canım.
ewt canım çok cezalıyım yemiycem bugün başkakomposto ve turşu olmasa iyiymiş canım ya neyse yapcak b iş yok stres yapma
evin uzak değilse çıkınca yürü derim akaşamda çorba yeter sana cezalısın....bol su iç barii...
aynen canım ceza bana arkadaşlar ye dediler nolcak sanki dediler bende yedim hiçde iyi olmadıgercekten çok olmuş canım ya.akşama sadece yogurt yersin birazda leslie yaparsın
hemde ne ağır canım ton yüklü oldu resmen yedimde yedim bide acılı olunca misss misss olmuşcanım 1 tabak bulgur çok turşuda kalorili kompostoda şeker konarak yapıldıysa oooo bayağı ağır bir öğlen menüsü olmuş bence..
kızlar karbonatlı su nasıl bişey zayıflamak uğruna denerim her yolu
kızlar ben gene grip oldum yaaa
canım benim 1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyip içiyorsun içtiğin tüm sulara koyuyorsun alkali su diye birşey duydun mu bu o işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?