:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar öğlen yemeğim 1 tabak bulgur pilavı turşu ayran komposto gene ne çok yedim yaa ((
komposto ve turşu olmasa iyiymiş canım ya neyse yapcak b iş yok stres yapma
evin uzak değilse çıkınca yürü derim akaşamda çorba yeter sana cezalısın....bol su iç barii...

Ögle
salata ve cıgkofte
yıcek baska bırseyım yoktu =(

ne yapıp etmelı bu hafta 1 kılo dahı olsa vermelıyım gr'amada razıyım takıldım kaldım 63 te yaa :S

kızlar aranızda karbonatlı suyu deneyen varmı

canım ben denemiştim yazın miğdemde sürekli bir gruldama hissettiğim için bırakmıştım.onunla birlikte 1 adet sarımsakta yutuyordum 10 gün kadar kullanmıştım 2 kg bence vermiştim ama hangisi etki etmişti orası meçhul..

Son düzenleme:
Ogle yemegim
1 porsiyon ispanak
1 kepce m.corbasi
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt

komposto ve turşu olmasa iyiymiş canım ya neyse yapcak b iş yok stres yapma
evin uzak değilse çıkınca yürü derim akaşamda çorba yeter sana cezalısın....bol su iç barii...
ewt canım çok cezalıyım yemiycem bugün başka (
gercekten çok olmuş canım ya.akşama sadece yogurt yersin birazda leslie yaparsın
aynen canım ceza bana arkadaşlar ye dediler nolcak sanki dediler bende yedim hiçde iyi olmadı (
canım 1 tabak bulgur çok turşuda kalorili kompostoda şeker konarak yapıldıysa oooo bayağı ağır bir öğlen menüsü olmuş bence..
hemde ne ağır canım ton yüklü oldu resmen yedimde yedim bide acılı olunca misss misss olmuş

canım benim 1 lt suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyip içiyorsun içtiğin tüm sulara koyuyorsun alkali su diye birşey duydun mu bu o işte..

ewt duydum canım reklam falan veriyo ünlüler zayıflıo o sekilde diye bende dediğin gibi deneyim :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…