:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

benim kızımın adıda elif canım.sen evli degilmisin yada sadece oglunmu var
9 yıl olcak canım evleneli...2 oğlum var 5.5 ve 2 yaşındalar bende çalışmıyorum canım...
Ogle yemegim
1 porsiyon ispanak
1 kepce m.corbasi
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt
güzel menü afiyet olsun

kızlar ben gene grip oldum yaaa
dikkat etmyon mu kendine üşütüyosun bence

dikkat et canm

9 yıl olcak canım evleneli...2 oğlum var 5.5 ve 2 yaşındalar bende çalışmıyorum canım...
güzel menü afiyet olsun

dikkat etmyon mu kendine üşütüyosun bence

dikkat et canm

galiba canım üşütüyorum herhalde aslında evde ve iş yeride sıcak ben spordan sonra terliyorum balkona çıkıp hava alıyom ondan kaynaklandı benm hatam biliyorum:2::2::2::2:

Hala ara ogun de bırsey yemedım pek ıstahım yok sanırım grıp oluyorum :S

Vee yardımmm aksama ne yapsamda yesem kızlar kabak yemegımı yapsam acaba salata ile , bugun ıyı gıdıyorum bozmak ıstemıyorumm,dunde sordum ama kımse cvp vermedı bana neyesem aksama neyesemmmm

kızlar karbonatlı su nasıl bişey zayıflamak uğruna denerim her yolu

Bi doktordan dinledim televizyonda,hiçbir faydası yok dedi.:26:Ama bünyeye göre değişir mi bilemem.

Regl oldum,sancım varrr...

Akşam yemeğim

3 kaşık nohut

4 kaşık pilav

4 kaşık pırasa

1 bardak ayran

geçmiş olsun canım bende bi deneyim bakalım benm bünyem nasılmış:44::44::44:

dikkat et canım çok kötü yapıyo bahar gribi akşama bence kabak yemeği yap ben cok severim :))

dikkat et canım çok kötü yapıyo bahar gribi akşama bence kabak yemeği yap ben cok severim :))

bencede en ıyısı kabak yemegı gıbı hem hafıf de bı salata yaparım yanına bıde (ıns aksama daha kotu olmazsam yatmadan 2 saat oncede tarcınlı süt içerim tamamdır dıye dusunuyorum=)
buara tarcınlı süt içiyorum yatmadan 2 saat once

afiyet bal seker olsun canım süt en iyi protein

ara 1 hurma 5 fındık bir de eşime yaptığım makarnadan 1 kaşık yedim o kadar iştahlı yiyor ki canımı çektiriyor hep onun yüzünden kilo aldım

Ara ogun
1 kayisi 1 hurma
2 tane yulafli biskuvi
Misafirliktym en guzl ikrami benm icn bunlr
Gidecgim yerlere diyette oldgumu soylyince bana iyilik edip yapmiyrlr olsada ck nadir yerim

Regl miii fena sancı yapar o sana önerim ağrı kesici iç ardından türk kahvesi gün içinde sökersin
sıcak su torbalarıyla gezmenden iyidir canım.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım bende bi deneyim bakalım benm bünyem nasılmış:44::44::44:

Çok teşekkürler canım,dene bi bakalım yine de.:44:

Regl miii fena sancı yapar o sana önerim ağrı kesici iç ardından türk kahvesi gün içinde sökersin
sıcak su torbalarıyla gezmenden iyidir canım.

Ağrı kesici içmek istemiyorum.Mercanköşkle sarı kantaron kaynatıp içtim,sonra Türk kahvesi,şimdi de çay...

Geçti şükür.

ne güzel şişler gtcek ..

Canm karbonatlı suyu bende demedim bagirsaklari çok iyi calistiriyor ara ara yapiyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…