öğle menüsü
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
küçük bir kase yoğurt
ara: 1 elma
9 yıl olcak canım evleneli...2 oğlum var 5.5 ve 2 yaşındalar bende çalışmıyorum canım...benim kızımın adıda elif canım.sen evli degilmisin yada sadece oglunmu var
güzel menü afiyet olsunOgle yemegim
1 porsiyon ispanak
1 kepce m.corbasi
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt
dikkat etmyon mu kendine üşütüyosun bencekızlar ben gene grip oldum yaaa
9 yıl olcak canım evleneli...2 oğlum var 5.5 ve 2 yaşındalar bende çalışmıyorum canım...
güzel menü afiyet olsun
dikkat etmyon mu kendine üşütüyosun bence
dikkat et canm
kızlar karbonatlı su nasıl bişey zayıflamak uğruna denerim her yolu
Bi doktordan dinledim televizyonda,hiçbir faydası yok dedi.:26:Ama bünyeye göre değişir mi bilemem.
Regl oldum,sancım varrr...
Akşam yemeğim
3 kaşık nohut
4 kaşık pilav
4 kaşık pırasa
1 bardak ayran
Hala ara ogun de bırsey yemedım pek ıstahım yok sanırım grıp oluyorum :S
Vee yardımmm aksama ne yapsamda yesem kızlar kabak yemegımı yapsam acaba salata ile , bugun ıyı gıdıyorum bozmak ıstemıyorumm,dunde sordum ama kımse cvp vermedı bana neyesem aksama neyesemmmm
dikkat et canım çok kötü yapıyo bahar gribi akşama bence kabak yemeği yap ben cok severim :))
bencede en ıyısı kabak yemegı gıbı hem hafıf de bı salata yaparım yanına bıde (ıns aksama daha kotu olmazsamyatmadan 2 saat oncede tarcınlı süt içerim tamamdır dıye dusunuyorum=)
buara tarcınlı süt içiyorum yatmadan 2 saat once
Bi doktordan dinledim televizyonda,hiçbir faydası yok dedi.:26:Ama bünyeye göre değişir mi bilemem.
Akşam yemeğim
3 kaşık nohut
4 kaşık pilav
4 kaşık pırasa
1 bardak ayran
geçmiş olsun canım bende bi deneyim bakalım benm bünyem nasılmış:44::44::44:
Regl miii fena sancı yapar o sana önerim ağrı kesici iç ardından türk kahvesi gün içinde sökersin
sıcak su torbalarıyla gezmenden iyidir canım.
ne güzel şişler gtcek ..Bi doktordan dinledim televizyonda,hiçbir faydası yok dedi.:26:Ama bünyeye göre değişir mi bilemem.
Akşam yemeğim
3 kaşık nohut
4 kaşık pilav
4 kaşık pırasa
1 bardak ayran
canım ben denemiştim yazın miğdemde sürekli bir gruldama hissettiğim için bırakmıştım.onunla birlikte 1 adet sarımsakta yutuyordum 10 gün kadar kullanmıştım 2 kg bence vermiştim ama hangisi etki etmişti orası meçhul..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?