:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Aksam yemgim
BİR PORSİYON PİRASA
VE BROKOLİ
YOGURTSUZ YOGURDUM KALMAMİS

Kızlar akşama ıspanak yapavaktım temizledim ıspanakları bi baktım su kesilmiş şimdi canım hiç yemek yapmak istemiyo zaten ne yapsam su yok aç da değilim niyeyse eşimi de doyurmuştum allahtan

Kızlar akşama ıspanak yapavaktım temizledim ıspanakları bi baktım su kesilmiş şimdi canım hiç yemek yapmak istemiyo zaten ne yapsam su yok aç da değilim niyeyse eşimi de doyurmuştum allahtan
can sıkıcı

ne yedn de acıkmadın ki iyimiş ama

Kızlar öğlen com ince lavas a küçük bir tavuk sis durum ve ayran yrmustim. O yüzden hem aç değilim diye hemde ceza olarak akşam yemek yok küçük bir kase yoğurt.
50 mekik
50 squa t
Makas hark.
Köprü hareketi Baya yaptım.

öğlen

3 kaşık pirinçli pırasa
1 ane dolma
yoğurt

ara
2 tane kurabiye

akşam
dışardaydım
çeyrek tavuk döner.

çok yoğundum evde yemek yapmak zor geldi dışarda atıtşırayım dedim. yarım dedim önce sonra çeyreğe çevirdim

Kimse merak etmems ama yazayim
Sabah 8.30 da oglumun okuluna gittim saglik taramasina goturdu okul.
9 da tamtahilli sandvuc yedim kasar,domates,zeytiin ezmesi ve marul vardi icinde

Oglen yarim kepce mercimrk corbasi ictim okulda

3 de
Salata
2 petibor
Cay

Aksam
3 kasik kereviz yemegi
1 minik biber dolma
Yarim kase yogurt

Azonce sutlu turkkahvesi

Bugun acayip sisim var su icemedim hic ve kabizlik tekrar basladi kendimi hantal hissediyorum
Cok yogun bir gundu gebrtiyorum agridan
1 saat yurudum ve hep ayaktaydim eve simdi geldim uzandim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aayyy ölüyorum kızlar akşam ne yedim öle ya şiştim patlıcam şimdii....

2 tane ıspanaklı çörek yarım yağlı çörek 1 tane kek türü bişy komşu gtirmiş...bol cips..

tek sevndiğim şey eskiden bunların 2 katını yerdim hiç rahatsız olmazdım midem cidden küçülmüş ama şu an fenayım sodam da kalmamış iyi geliyodu pööfff....

yoğun bi günmüş ama maaşallh pek yememişsn tebrikler....

yoğun bi günmüş ama maaşallh pek yememişsn tebrikler....

Bana cok geliyo ama sanki
Yazinca farkediyorum az diye
Bugun sislik beni oldurdu resmen
Yarin evden cikmicam isim yok dikecem duphalaci agzima rahatlicam :))

Yemegin ustunemi yedin
Cok olmadimi tatlim

kahvaltı menüm rafadan yumurta 1 dilim ekmek bu arada akşam yemek yemedim sadece yarım limon yedim ve nane limon kaynattım onu içtim o halde şişkinlik var kızlar bende regl olmadım henüz ondan mı ki ?:44::44::44::44:

günaydın canlar...
dün akşam menüm :
kıymalı yumurta 1 dilim ekmek,
sabah kahvaltısı:
3 adet k.kaysı,
2 bardak su,
2 adet haş.yumurta,
az sonrada çayımı içerim ohhhh mis mis..

oooooooooooooooooooo maşşallah canım ya ne kadar kalori varsa stoklamışsın bir alkışta sana vereyim bari bunu başarmakata başarı sonuçta.
yorucu birgün olmuş.ama günü güzel kurtarmışsın canım benim..

canım menün güzel ama arada kurabiye oranı 1 tane olabilirdi...

ohhhhhhhh maşşallah....öğlen fazla yememmişsinki ceza kasmişsin kendine ama iyide olmuş hani.bu ceza işine benimde acil başlamam lazım.

Gunaydin
Kahvalti
1 yumurta yagsiz omlet
Az kasar az ligt beyaz p.
1 dilimden az ekmek
Cay

Kizlar bugun 1 kg fazla ciktim yediklerim az 800-1000 cal arasi tuketiyorum.ellerim sis adet donemim degil neden acaba sisim

Gunaydin kizlar
Bugun spor yapmdim sirtim agridgi icin hareket edemiyrm
Kahvaltim......
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates sosu azcik

canım kabızlık sorunun varsa kayısı,dut kurusu,incir yiyebilirsin ardına hemen su iç hemen fayda göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…