can sıkıcıKızlar akşama ıspanak yapavaktım temizledim ıspanakları bi baktım su kesilmiş şimdi canım hiç yemek yapmak istemiyo zaten ne yapsam su yok aç da değilim niyeyse eşimi de doyurmuştum allahtan
can sıkıcı
ne yedn de acıkmadın ki iyimiş ama
yoğun bi günmüş ama maaşallh pek yememişsn tebrikler....Kimse merak etmems ama yazayim
Sabah 8.30 da oglumun okuluna gittim saglik taramasina goturdu okul.
9 da tamtahilli sandvuc yedim kasar,domates,zeytiin ezmesi ve marul vardi icinde
Oglen yarim kepce mercimrk corbasi ictim okulda
3 de
Salata
2 petibor
Cay
Aksam
3 kasik kereviz yemegi
1 minik biber dolma
Yarim kase yogurt
Azonce sutlu turkkahvesi
Bugun acayip sisim var su icemedim hic ve kabizlik tekrar basladi kendimi hantal hissediyorum
Cok yogun bir gundu gebrtiyorum agridan
1 saat yurudum ve hep ayaktaydim eve simdi geldim uzandim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoğun bi günmüş ama maaşallh pek yememişsn tebrikler....
aayyy ölüyorum kızlar akşam ne yedim öle ya şiştim patlıcam şimdii....
2 tane ıspanaklı çörek yarım yağlı çörek 1 tane kek türü bişy komşu gtirmiş...bol cips..
tek sevndiğim şey eskiden bunların 2 katını yerdim hiç rahatsız olmazdım midem cidden küçülmüş ama şu an fenayım sodam da kalmamış iyi geliyodu pööfff....
oooooooooooooooooooo maşşallah canım ya ne kadar kalori varsa stoklamışsın bir alkışta sana vereyim bari bunu başarmakata başarı sonuçta.aayyy ölüyorum kızlar akşam ne yedim öle ya şiştim patlıcam şimdii....
2 tane ıspanaklı çörek yarım yağlı çörek 1 tane kek türü bişy komşu gtirmiş...bol cips..
tek sevndiğim şey eskiden bunların 2 katını yerdim hiç rahatsız olmazdım midem cidden küçülmüş ama şu an fenayım sodam da kalmamış iyi geliyodu pööfff....
yorucu birgün olmuş.ama günü güzel kurtarmışsın canım benim..Kimse merak etmems ama yazayim
9 da tamtahilli sandvuc yedim kasar,domates,zeytiin ezmesi ve marul vardi icinde
3 de
Salata
2 petibor
Cay
Aksam
3 kasik kereviz yemegi
1 minik biber dolma
Yarim kase yogurt
Azonce sutlu turkkahvesi
Bugun acayip sisim var su icemedim hic ve kabizlik tekrar basladi kendimi hantal hissediyorum
öğlen
3 kaşık pirinçli pırasa
1 ane dolma
yoğurt
ara
2 tane kurabiye
akşam
dışardaydım
çeyrek tavuk döner.
çok yoğundum evde yemek yapmak zor geldi dışarda atıtşırayım dedim. yarım dedim önce sonra çeyreğe çevirdim
Kızlar öğlen com ince lavas a küçük bir tavuk sis durum ve ayran yrmustim. O yüzden hem aç değilim diye hemde ceza olarak akşam yemek yok küçük bir kase yoğurt.
50 mekik
50 squa t
Makas hark.
Köprü hareketi Baya yaptım.
Kimse merak etmems ama yazayim
3 de
Salata
2 petibor
Cay
Aksam
3 kasik kereviz yemegi
1 minik biber dolma
Yarim kase yogurt
Azonce sutlu turkkahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?