:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım kabızlık sorunun varsa kayısı,dut kurusu,incir yiyebilirsin ardına hemen su iç hemen fayda göreceksin

Kronikti bende kabizlik ama 2 haftadir iyiydim sebze yiyince duzene girdim diyodum.bugun ac karnina ilacimi ictim az rahatlatti ama 1 kg nerden gelir 2 gunde anlamadim .hic kacamak yok hatta hergun pasta borek oluyo k.validemdeyim tadina bile bakmadim moralim bozuldu(
Elmali odem cayini yapcaktim taze zencefil bozulmus ici tuhaf olmus tozu var oda ise yararmiki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tozundan yap canım bence işe yarar

günaydın kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 kayısı
1kk peynir
1 dilim ç. ekmeği
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
şu yoğurt kürünü 2 gündür yapıyorum ama işe yaramadı gibi yine de 1 hafta devam edicem

kızlar kolay gelsin hepinize, ben forumda herhangi ir grupta kilo vermeye çalışmıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. size sertab erener'in twitterında gördüğüm bi siteyi kullanıyorum. site kendi kendinize kullanmanız için yaratılmış. adeta bir kilo verdirme makinesi. her özelliği o kadar güzel ve kullanışlı ki kesinlikle bi kullanın derimREKLAMLAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana cok geliyo ama sanki
Yazinca farkediyorum az diye
Bugun sislik beni oldurdu resmen
Yarin evden cikmicam isim yok dikecem duphalaci agzima rahatlicam :))

duphacı ne anlamadım afbuyur tatlımm.....

günün geçti mi canım bebiş olabileerrr mmii....
günaydın canlar...
dün akşam menüm :
kıymalı yumurta 1 dilim ekmek,
sabah kahvaltısı:
3 adet k.kaysı,
2 bardak su,
2 adet haş.yumurta,
az sonrada çayımı içerim ohhhh mis mis..
afiyet bal şker...alkışlarım da tokkaatt gbi geldi sağğooll bebikimmm...
suyu az mı içiyosun acaba unutma idrar rengn sarı değil beyaz olmalı suyu az içtiğini ordan anlarsın...

Gunaydin kizlar
Bugun spor yapmdim sirtim agridgi icin hareket edemiyrm
Kahvaltim......
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates sosu azcik
hala geçmedi mi ya tühh..dikkat et spor yapma tabi...

Acele etme bencede 2 gun cok erken ama bir hafta 10 gun dene bi

kahvaltım 1 elma.....bugünü meyve ile geçircem dayanabilirsem çok şişim ödem de var ellermden belli su içemiyorum kaç gndür.....bu gün çok işim var ya..camları sildim
şimdi kapıları silcem sonra lambaları silcem
sonra evi toparlayıp bi süpürge tutup hafiften bi toz alcam
sonra bime gtcem pasta malzemem eksik onları alcam
gelince pastaları yapcammm
yarına böreğimi ve salatımı bırakcam
bugnden diğerlerni yaparım

yarın sabahta mutfağımı temzlerim tabaklarımı falan hazırlarım işte

bu gn akşama yemek yapamam valla melmen yada döner var onu hazırlarım yeter....kendime çorba var nasılsa...

yazarken yoruldum yaparken napcam acabbaaa....

Reklammi ne bu anlamadim?
Biz burda guzel gidiyoruz.kilo bildirimi yapiyoruz diyetisyene gifiyomus gibi mahcup olmamak icin dikat ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Bi basldinmi bitirirsin bence hesap yapinca cok geliyor.bende bi supureyim diye baslayip girisiyorum herseye:)misafirin vardi demi

Son düzenleme:
Bi basldinmi bitirirsin bence hesap yapinca cok geliyor.bende bi supureyim diye baslayip girisiyorum herseye:)misafirin vardi demi

ewt henüz 1 kişiyi aradım bi aksilik olmazsa yarın gelcek diğerlerini de saat biraz daha geçsin öle ararım...

günaydınlarr
bugün hiç keyfim yok dün dişçiden gelince 4 saat bişey yiyemedim sonra bi elma yedim yattım ama sabaha kadar uyuyamadım baş ağrısından sinüzit olmuşum elmacık kemiklerim burnum heryerim ağrıyo grip de var:2:

kahvaltım
haşlanmış patates çeyrek
beyaz peynir çeyrek kk
1 dilim ekmek

Gecmisolsun sinuzit berbat bisey tumyuze vuruyor agrisi.dis tedavidide agri yapar

geçmiş olsun zaten dişçiden sonra baş ağrısı olur bir de sinüzit zor

geçmiş olsunn dinlenme imkann var mı

Gecmisolsun sinuzit berbat bisey tumyuze vuruyor agrisi.dis tedavidide agri yapar

sagol canım benim burnumda çok akmıyor iyice ağrı yapıyor öğrencilerimi bırakabileceğim biri olsa rapor alacaktım ama hep çalışıyor velilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…