canım kabızlık sorunun varsa kayısı,dut kurusu,incir yiyebilirsin ardına hemen su iç hemen fayda göreceksin
Kronikti bende kabizlik ama 2 haftadir iyiydim sebze yiyince duzene girdim diyodum.bugun ac karnina ilacimi ictim az rahatlatti ama 1 kg nerden gelir 2 gunde anlamadim .hic kacamak yok hatta hergun pasta borek oluyo k.validemdeyim tadina bile bakmadim moralim bozuldu(
Elmali odem cayini yapcaktim taze zencefil bozulmus ici tuhaf olmus tozu var oda ise yararmiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsn okuyucm hemn olmaz ki biraz daha sabret yaptigin kuru en az bir hafta denmn lazim
afiyet olsn okuyucm hemn olmaz ki biraz daha sabret yaptigin kuru en az bir hafta denmn lazim
duphacı ne anlamadım afbuyur tatlımm.....Bana cok geliyo ama sanki
Yazinca farkediyorum az diye
Bugun sislik beni oldurdu resmen
Yarin evden cikmicam isim yok dikecem duphalaci agzima rahatlicam :))
günün geçti mi canım bebiş olabileerrr mmii....kahvaltı menüm rafadan yumurta 1 dilim ekmek bu arada akşam yemek yemedim sadece yarım limon yedim ve nane limon kaynattım onu içtim o halde şişkinlik var kızlar bende regl olmadım henüz ondan mı ki ?:44::44::44::44:
afiyet bal şker...alkışlarım da tokkaatt gbi geldi sağğooll bebikimmm...günaydın canlar...
dün akşam menüm :
kıymalı yumurta 1 dilim ekmek,
sabah kahvaltısı:
3 adet k.kaysı,
2 bardak su,
2 adet haş.yumurta,
az sonrada çayımı içerim ohhhh mis mis..
suyu az mı içiyosun acaba unutma idrar rengn sarı değil beyaz olmalı suyu az içtiğini ordan anlarsın...Gunaydin
Kahvalti
1 yumurta yagsiz omlet
Az kasar az ligt beyaz p.
1 dilimden az ekmek
Cay
Kizlar bugun 1 kg fazla ciktim yediklerim az 800-1000 cal arasi tuketiyorum.ellerim sis adet donemim degil neden acaba sisim
hala geçmedi mi ya tühh..dikkat et spor yapma tabi...Gunaydin kizlar
Bugun spor yapmdim sirtim agridgi icin hareket edemiyrm
Kahvaltim......
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates sosu azcik
yook gecmedi sporumdn oldum artik gecinceye kadr sadece yuruyus yaparim
Acele etme bencede 2 gun cok erken ama bir hafta 10 gun dene bigünaydın kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 kayısı
1kk peynir
1 dilim ç. ekmeği
2 zeytin
1 bardak şekersiz çay
şu yoğurt kürünü 2 gündür yapıyorum ama işe yaramadı gibi yine de 1 hafta devam edicem
duphacı ne anlamadım afbuyur tatlımm.....
Duphalac bagirsak duzenleyici yumusatiyor.:))duzenli kullanmiyorum gaz yapiyor
günün geçti mi canım bebiş olabileerrr mmii....
afiyet bal şker...alkışlarım da tokkaatt gbi geldi sağğooll bebikimmm...
suyu az mı içiyosun acaba unutma idrar rengn sarı değil beyaz olmalı suyu az içtiğini ordan anlarsın...
Suyu ihmal ettim bikacgundur.idrar rengim sari su icince beyaz oluyor.bugun 4 bardak ictim.k.validemlerde dikat edemiyorum suyu.isten gelenden firsat olmuyor aklma gelmiyor hatta wcye bile cikmiyorjm orda evde yapiyorum.sudan olabilir belki.azonce tartdim 500 gr gitti .kacamagin agir olmus yapma bidaha cıss
kızlar kolay gelsin hepinize, ben forumda herhangi ir grupta kilo vermeye çalışmıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı. size sertab erener'in twitterında gördüğüm bi siteyi kullanıyorum. site kendi kendinize kullanmanız için yaratılmış. adeta bir kilo verdirme makinesi. her özelliği o kadar güzel ve kullanışlı ki kesinlikle bi kullanın derim
Acele etme bencede 2 gun cok erken ama bir hafta 10 gun dene bi
hemde ne çok oldu yapmam inşallah bugn tartılmaya korkuyorum bakalım yarın nolcak..her sabah tartılıyorum daa...duphacı ne anlamadım afbuyur tatlımm.....
Duphalac bagirsak duzenleyici yumusatiyor.:))duzenli kullanmiyorum gaz yapiyor
günün geçti mi canım bebiş olabileerrr mmii....
afiyet bal şker...alkışlarım da tokkaatt gbi geldi sağğooll bebikimmm...
suyu az mı içiyosun acaba unutma idrar rengn sarı değil beyaz olmalı suyu az içtiğini ordan anlarsın...
Suyu ihmal ettim bikacgundur.idrar rengim sari su icince beyaz oluyor.bugun 4 bardak ictim.k.validemlerde dikat edemiyorum suyu.isten gelenden firsat olmuyor aklma gelmiyor hatta wcye bile cikmiyorjm orda evde yapiyorum.sudan olabilir belki.azonce tartdim 500 gr gitti .kacamagin agir olmus yapma bidaha cıss
kahvaltım 1 elma.....bugünü meyve ile geçircem dayanabilirsem çok şişim ödem de var ellermden belli su içemiyorum kaç gndür.....bu gün çok işim var ya..camları sildim
şimdi kapıları silcem sonra lambaları silcem
sonra evi toparlayıp bi süpürge tutup hafiften bi toz alcam
sonra bime gtcem pasta malzemem eksik onları alcam
gelince pastaları yapcammm
yarına böreğimi ve salatımı bırakcam
bugnden diğerlerni yaparım
yarın sabahta mutfağımı temzlerim tabaklarımı falan hazırlarım işte
bu gn akşama yemek yapamam valla melmen yada döner var onu hazırlarım yeter....kendime çorba var nasılsa...
yazarken yoruldum yaparken napcam acabbaaa....
Acele etme bencede 2 gun cok erken ama bir hafta 10 gun dene bi
hemde ne çok oldu yapmam inşallah bugn tartılmaya korkuyorum bakalım yarın nolcak..her sabah tartılıyorum daa...
Tartilma bendede ayni valla:)dikat et canim bi dilim pastadan bi dilim borekten bisey olmaz dedigimiz seyler miktari az kalorice zengin seyler
ewt henüz 1 kişiyi aradım bi aksilik olmazsa yarın gelcek diğerlerini de saat biraz daha geçsin öle ararım...Bi basldinmi bitirirsin bence hesap yapinca cok geliyor.bende bi supureyim diye baslayip girisiyorum herseye:)misafirin vardi demi
doğru diyosun inşaal gtsin artık bu kilolar sıkılmaya başladımm...sabır sabııırrrTartilma bendede ayni valla:)dikat et canim bi dilim pastadan bi dilim borekten bisey olmaz dedigimiz seyler miktari az kalorice zengin seyler
günaydınlarr
bugün hiç keyfim yok dün dişçiden gelince 4 saat bişey yiyemedim sonra bi elma yedim yattım ama sabaha kadar uyuyamadım baş ağrısından sinüzit olmuşum elmacık kemiklerim burnum heryerim ağrıyo grip de var:2:
kahvaltım
haşlanmış patates çeyrek
beyaz peynir çeyrek kk
1 dilim ekmek
günaydınlarr
bugün hiç keyfim yok dün dişçiden gelince 4 saat bişey yiyemedim sonra bi elma yedim yattım ama sabaha kadar uyuyamadım baş ağrısından sinüzit olmuşum elmacık kemiklerim burnum heryerim ağrıyo grip de var:2:
kahvaltım
haşlanmış patates çeyrek
beyaz peynir çeyrek kk
1 dilim ekmek
geçmiş olsunn dinlenme imkann var mıgünaydınlarr
kahvaltım
haşlanmış patates çeyrek
beyaz peynir çeyrek kk
1 dilim ekmek
Gecmisolsun sinuzit berbat bisey tumyuze vuruyor agrisi.dis tedavidide agri yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?