30 nsanda 2 bitiyo...2 yasini doldurdu mu
19 aylik canimkızın ne kadardı geç yatıyomuş 10 da uyutmya alıştırmalısın....
. Tam doldurdugunda birakirsin sana duskun olmasi senin yanin da kendini guvende hissetmesi demktir. O yuzdn biraktigin zamn memeyi tiksindrck hicbirsry yapmamn lazim. Adem gunesi takip ediyrm tavsiye ediyrm30 nsanda 2 bitiyo...2 yasini doldurdu mu
2 gn ne istiyosan ye ama ölçülü ye bak pişman olma....kıyafet dene eski resmlere bak ama 2 gn ardan sonra yani motve etrmelisn kendini...bahar sendromudur kesn ya açık havada yürüyüş yap imkanın varsa..kızını koy bebek arabasıne gez boş boş dolaş evde işin kalmasın ama çnkü kafana takacak bişyn olmamaalı gezerken ...yani ben öyleym gezerekn işim varsa rahat gezemm stres yaparımm....
sennki bahar sendromu değil anlaşıldı çocuklar yormuş seni...benmkilerde eskiden öyleydi burda chip nickli birisi var onun çocukla ilgili önerileri müthiş .....akşam düzene grdi uykuları gndüz küçük oğlumda düzene grdi az uyur ama o da yetiyo en azında uyku saati dye bişey var şimdi uykusu geliyo ve uyuyo gndüz az uyur ama akşam 10 olmadan uyuduğu için sorun olmuyo bana..19 aylik canim
benim cocuklar uyumayanlardan
alerjileti oldugu icin ve agir durumdalar o yuzden hrm alerji durup hemde tablet kullaniyolar.alerji ilaclari uyku yapar bilirsiniz ama yokkk ya gece 12 ye dogru oglum uyur dun kixim biz bayiliyoduk hala ayaktaydi aramiza aldik napti bilmiyorum.gunduzde uyumuyor pek en fazla 45 dk ida uyutana kadar kriz geciriyorum.dra cok agladim oda srnin cocuklarina vetebilecegim ilaclari zaten kullaniyosun onlar uyutmuyosa yapcak bisey yok dedi alacam narkozu verecem gece ikusinede.cok yofuholar beni gece yanimizdalar sabah korunde ayaktalar uykulari bitiyomus:)) ozel hayatimmiz kalmadi
radyocu muydu o nerden bulcam canım ben onu..... Tam doldurdugunda birakirsin sana duskun olmasi senin yanin da kendini guvende hissetmesi demktir. O yuzdn biraktigin zamn memeyi tiksindrck hicbirsry yapmamn lazim. Adem gunesi takip ediyrm tavsiye ediyrm
hadi kolay gele....denicem dediklerini.
kizim brbek arabasinda durmaz onla cikamiyorum.bugun kv. birakcam yurucrm islh iyi gelir.ben temizlik hsstasiyim.atesli yatsamda kalkip yapmak isterim yatamam ev pisken.evimi cumalari dip kose yapiyorum ki haftasonu temiz kalsin esim evdeyken yapmiyorum artik eskiden oda yardim ederdi ama gunah adama yoruluyo zaten. bugun temizligimi yapip atacam kendimi sokaga
biteli 1 hafta oldu:)
ödem sökücü bişeyler iç falanç..benimde yüzüğü parmağıma takarım sabah akşama kadar iz yapar...
Kahvaltı
yarım dilim ç ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
Aynı kahvaltıdan sıkıldım ama 7 de insanu canı bişey istemiyo :-(
kahvaltin guzel.adetin verdigi sislik var canim nolcak.bu donemde boyle olman cok normal bitince normale donersin.bu aralar bende odem yapiyorum hersabah fazla cikiyorum bol su iciyorum oglene dogru atiyorum odemi.ben salmadim ama salmaya megilliyim motivem gitti gr veremedim
brawo ne ara yaptin sporu ben oglani gonderdim okula.kizi doyurdum simdi uyutmaya calisiyorum
benimde canim pogaca cok istiyor yarin yicem .hersabah esmer ekmek peynir domatea sıkildim artik
gunaydin yawrum:))
Ha anladım alıntı mesajında null yazıyor o yüzden hangi bilgiler diye sordum.karatay kitabini alcm dedinz
yahu ben de kilo almöışım sadece 4-5 gün dikkat edemedim
offff çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa n
neden böle oldu :_(
​bende küçüğü memeden kescem de nası yapcam çok düşkn ya akıl vern kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?