:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızın ne kadardı geç yatıyomuş 10 da uyutmya alıştırmalısın....
19 aylik canim
benim cocuklar uyumayanlardan
alerjileti oldugu icin ve agir durumdalar o yuzden hrm alerji durup hemde tablet kullaniyolar.alerji ilaclari uyku yapar bilirsiniz ama yokkk ya gece 12 ye dogru oglum uyur dun kixim biz bayiliyoduk hala ayaktaydi aramiza aldik napti bilmiyorum.gunduzde uyumuyor pek en fazla 45 dk ida uyutana kadar kriz geciriyorum.dra cok agladim oda srnin cocuklarina vetebilecegim ilaclari zaten kullaniyosun onlar uyutmuyosa yapcak bisey yok dedi alacam narkozu verecem gece ikusinede.cok yofuholar beni gece yanimizdalar sabah korunde ayaktalar uykulari bitiyomus:)) ozel hayatimmiz kalmadi

Kahvaltı
yarım dilim ç ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir

Aynı kahvaltıdan sıkıldım ama 7 de insanu canı bişey istemiyo :-(

denicem dediklerini.
kizim brbek arabasinda durmaz onla cikamiyorum.bugun kv. birakcam yurucrm islh iyi gelir.ben temizlik hsstasiyim.atesli yatsamda kalkip yapmak isterim yatamam ev pisken.evimi cumalari dip kose yapiyorum ki haftasonu temiz kalsin esim evdeyken yapmiyorum artik eskiden oda yardim ederdi ama gunah adama yoruluyo zaten. bugun temizligimi yapip atacam kendimi sokaga

kizim uyumadi kalkmak istiyo anca acildi hanfendi.biraz onla ilgilenip eve giriseyim.kahvaltimi yazarim sonra optum kizlar

sennki bahar sendromu değil anlaşıldı çocuklar yormuş seni...benmkilerde eskiden öyleydi burda chip nickli birisi var onun çocukla ilgili önerileri müthiş .....akşam düzene grdi uykuları gndüz küçük oğlumda düzene grdi az uyur ama o da yetiyo en azında uyku saati dye bişey var şimdi uykusu geliyo ve uyuyo gndüz az uyur ama akşam 10 olmadan uyuduğu için sorun olmuyo bana..

bak çocuklar disiplini seviyolar aslında
kararlı olocaksın onun keyfine bırakmıcan...mesela senn 10 a kadar salıncakta sallıyomuşsun ister uyur ister kalkar gbi bişy dedn
ya uyutmalısın ya da kaldırmalısn keyfiye sallatıyo kendini

ha bu arda memnunsan eğer sorun yok tabi yani canım benm

. Tam doldurdugunda birakirsin sana duskun olmasi senin yanin da kendini guvende hissetmesi demktir. O yuzdn biraktigin zamn memeyi tiksindrck hicbirsry yapmamn lazim. Adem gunesi takip ediyrm tavsiye ediyrm
radyocu muydu o nerden bulcam canım ben onu....

hadi kolay gele....

kahvaltım 2 dilim çavdar ekmği ile kaşarlı tostun yarısını yedm şimdi bende evi toparlayım kızlar grüşürz

Kahvaltı
yarım dilim ç ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir

Aynı kahvaltıdan sıkıldım ama 7 de insanu canı bişey istemiyo :-(

merhaba Limon...

Bende aynı kahvaltıdan sıkıldığımda kuruyemiş yerim... birde meyve yerim.

Yumurtalı biberli mantarlı omlet yapsana kendine..

hem çok leziz olur..hemde doyurucu...

canım benm dikkat etmeliyiz bu aralar baharda gelince iştah acılıyo tutalım kendimizi

yahu ben de kilo almöışım sadece 4-5 gün dikkat edemedim

offff çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa n
neden böle oldu :_(

günaydınn güzelliklerrr
hava çok güzel iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey
dün mercimek çorbası içtim 2 kase yatmadan da elma yedim

kahvaltım
yarım dilim ekmek
kk beyaz peynir
2 zeytin
1 bardak çay tek şekerli

günaydın kızlar kahvaltım
1 kk peynir
1 domates
8 fındık
yarım dilim ç.ekmeği
1 fincan şekersiz çay

günaydın arkadaşlar:
dün akşam menüm:

2 kaşık ayran çorbası ,
yarım lahmacun,
tadımlık köz.patlıcan,
2 adet köz.biber,
1 dilim köz damotes,
2 küçük terbiyesiz tavuk ve ayran,
bu sabah:
2 kuru incir,2 bardak ılık su,
2 kaşık melemen,
3 tahta form bisküvi,
ara:
2 tahta bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…