sevdalinka derya toparlanır mısınız lütfenkızıcam şimdi size
ayy tani sen yedin kostepek pasta bitter cikolata hormonlar mutlu:)))
bende aksam kahve yaninda yiyim bi kucuk karede kendime geleyim
sevdalinka derya toparlanır mısınız lütfenkızıcam şimdi size
Valla istersen tekme tokat dal.
1 haftadir cok monoton burasi
kimse konusmuyo
yada benle konusmuyo
gorunmezmi oldum ne
canım olur mu öyle şeyy.. adet olabildin mi
Eki Görüntüle 1030611
kahve minnak bitter iyi geldi
bu arada aksam 6 gibiydi galiba corba icmistim esimde doner almis bikactane yedim
günaydın kızlar kahvaltım yumurta çay 1 dilim ekmek çok şiştim kızlar ben yüzük parmağıma oturdu noluyo bana
canım afiyet olsun bende akşam 1 tane alpella çikolatalı gofret yedim beyaz çikolatadan regl oldum kriz tuttu ben bu hafta çok saldım kendimi ne spor nede diyete uydum arada ceza verdim kendime ama saçmaladım galiba hafta sonu sil baştan yeniden kendim olcam azmimi kaybetmiycem
kahvaltin guzel.adetin verdigi sislik var canim nolcak.bu donemde boyle olman cok normal bitince normale donersin.bu aralar bende odem yapiyorum hersabah fazla cikiyorum bol su iciyorum oglene dogru atiyorum odemi.ben salmadim ama salmaya megilliyim motivem gitti gr veremedimgünaydın kızlar kahvaltım yumurta çay 1 dilim ekmek çok şiştim kızlar ben yüzük parmağıma oturdu noluyo bana
brawo ne ara yaptin sporu ben oglani gonderdim okula.kizi doyurdum simdi uyutmaya calisiyorumGunaydin herkese
Sabh esiyrdu yuruyuse cikamdim
Egsrzizlrimi yaptim 1 saat
Kahvaltim da....
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Maydanoz
benimde canim pogaca cok istiyor yarin yicem .hersabah esmer ekmek peynir domatea sıkildim artikgünaydın kızlar..
kahvaltım bir zeytinli poğaça çay..
günaydın seksi fit taş hatunlar
ben gellddiiimm...misafirler gelcek diye 2 gün ara verdiştim buraya ama çookk özledimm...
misafirlerim memnun oldu çok şükür onlarda çağırcaklar galiba...iyi oldu epeydir arkadaş ortamım olmuyodu....
valla diyeti de biraz bırakmış gbi oldum ama ona rağmen 200 gr gitmiş çok mutlu oldum korkarak çıktım tartıya ama sevndm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?