:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

akşam yemeği

1 kaşık karnabahar
yoğurt

midem çok şiş canım çok yemek istemedi

sevdalinka derya toparlanır mısınız lütfen kızıcam şimdi size

sevdalinka derya toparlanır mısınız lütfen kızıcam şimdi size

ayy tani sen yedin kostepek pasta bitter cikolata hormonlar mutlu:)))
bende aksam kahve yaninda yiyim bi kucuk karede kendime geleyim

ayy tani sen yedin kostepek pasta bitter cikolata hormonlar mutlu:)))
bende aksam kahve yaninda yiyim bi kucuk karede kendime geleyim

kuzum hormonlarımı çikolta ve yorumlar mutlu etti. bizim 2 ayda bir şehirdeki tüm rehber öğretmenler toplantımız oluyor. kızlarla bugün toplantıda görüştük herkes çok güzel olmuşsun böyle dedi gaza bi geldim.

sonra arkadaşa gittim onalarla da 2 aydır görüşmüyorduk naptın sen kendine güzel olmuş falan dediler böle böle havalandım

kahve minnak bitter iyi geldi

bu arada aksam 6 gibiydi galiba corba icmistim esimde doner almis bikactane yedim

Kizlar ben de çok gelemedim sanki bu aralar iş güç ev bu aralar kendimi çok yorgun hissediyorum bu ara hiç spor yapamıyorum navaklarım ağrıyor akşam pazara gittik gitmeden 2 hurmayla 5 fındık yedim gelince canım yemek yapmak istemedi aslında yemek de istemedi çiğ köfte aldık 4 çiğ köfte yarım lavaş 1 bardak da ayran akşam yemeğim oldu

Gunaydin herkese
Sabh esiyrdu yuruyuse cikamdim
Egsrzizlrimi yaptim 1 saat
Kahvaltim da....
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Maydanoz

günaydın kızlar kahvaltım yumurta çay 1 dilim ekmek çok şiştim kızlar ben yüzük parmağıma oturdu noluyo bana

Eki Görüntüle 1030611
kahve minnak bitter iyi geldi

bu arada aksam 6 gibiydi galiba corba icmistim esimde doner almis bikactane yedim

canım afiyet olsun bende akşam 1 tane alpella çikolatalı gofret yedim beyaz çikolatadan regl oldum kriz tuttu ben bu hafta çok saldım kendimi ne spor nede diyete uydum arada ceza verdim kendime ama saçmaladım galiba hafta sonu sil baştan yeniden kendim olcam azmimi kaybetmiycem

ben gellddiiimm...misafirler gelcek diye 2 gün ara verdiştim buraya ama çookk özledimm...

misafirlerim memnun oldu çok şükür onlarda çağırcaklar galiba...iyi oldu epeydir arkadaş ortamım olmuyodu....

valla diyeti de biraz bırakmış gbi oldum ama ona rağmen 200 gr gitmiş çok mutlu oldum korkarak çıktım tartıya ama sevndm..

günaydın kızlar kahvaltım yumurta çay 1 dilim ekmek çok şiştim kızlar ben yüzük parmağıma oturdu noluyo bana
kahvaltin guzel.adetin verdigi sislik var canim nolcak.bu donemde boyle olman cok normal bitince normale donersin.bu aralar bende odem yapiyorum hersabah fazla cikiyorum bol su iciyorum oglene dogru atiyorum odemi.ben salmadim ama salmaya megilliyim motivem gitti gr veremedim
Gunaydin herkese
Sabh esiyrdu yuruyuse cikamdim
Egsrzizlrimi yaptim 1 saat
Kahvaltim da....
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Maydanoz
brawo ne ara yaptin sporu ben oglani gonderdim okula.kizi doyurdum simdi uyutmaya calisiyorum
günaydın kızlar..
kahvaltım bir zeytinli poğaça çay..
benimde canim pogaca cok istiyor yarin yicem .hersabah esmer ekmek peynir domatea sıkildim artik
günaydın seksi fit taş hatunlar

gunaydin yawrum:))

hadi atlattin gozunaydin..
ben okadar dikat ediyorum 200 gr oynamiyor tamtersi sislik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…