yahu ben de kilo almöışım sadece 4-5 gün dikkat edemedim
offff çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa n
neden böle oldu :_(
CANIM vermiş olman bile güzel.. kuru meyvler tüket hem süttte yapar.. kuru incir bende çok işe yarıyordu süt yapmada . benim oğlan 9 aylıkken bıraktı emmeyi o yüzden rahatım ...hem kendiliğinden bıraktığı için hemde süt yapma derdinden kurtulduğum için.. çünkü hep sütüm sorundu çok yoku.günaydın arkadaşlar, ne güzel bir gün günlüş güneşlik acayip enerjiğim, bunu fırsata çevirip spor yapmalıyım hemen
sabah: 5 zeytin + 3 çatal peynir + 5 dal roka + 1 dilim tam tahıllı ekmek
bu hafta kilo verdim az kalorili alıp ve sporu sağlam yaptığım için ama çok tatlı kaçırdım, bu süt vermek beni öldürecek nefret ettiğim şeyleri bile görünce löp diye yutuyorum. kaçırmasaydım 1 kiloyu geçerdim tüh bee
4-5 gün ne demek biliyon mu sen biz iki üç öğünü kaçırsak :18::18::18::18:bu moda giriyoruz....ipin ucunu kaçmadan yakalamak lazım ben çok güzel denegeldim tamam zayıflamadığım hafta olmıuyo ama hiç almıyorumda bu bile büyük bi başarı bana göre.. çok fazlam olmadığık için biraz rahat olabiliyorum ama hemen toparlıyorum kendimi diğer öğünde yedikelrimde çok abartı yok sadece bu aralar spor yapamıyorum onmdan veremiyor yerimde sayıyorum.
canım aynı durumları paylaşıyoruz bende kendimi kötü hissediyorum salmak yok ama silinelim kendimize gelelim
yahu ben hızlı verip hızlıca alıyorum
83,5 dan 82 ye düştüm tekrar 85 e çıkmışım
Canım karnında şişlik falan olursa soda iç çünkü miğdede ki hava tartıya çıktığında olumsuz sonuç verdirebiliyor.
akşam soda iç iyi gelir.
öğlen köfte yiyeceğim ama iş yerine gelen köfte o kadar yağlı ki birde yanında pilav var!
pilav şeker olduğu için yememem lazım köfte diyete göre güzel fakat suyu aşırı yağlı ne yapçam ya :/
sodayı da pek sevmem ama tavsiye ediosun işe yarıo demek ki içiyim o zaaman
valla kilolu olmaktan sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ekmek yememeye çalışıyorum yersemde kepekli ve bir kaç çimcikcanım benim köftenin suyunu yemezsen sorun olmaz ekmek yemeyeceksen 2-3 kaşık pilav yiyebilirsin.
yahu ben hızlı verip hızlıca alıyorum
83,5 dan 82 ye düştüm tekrar 85 e çıkmışım
evet kızlar silkelenme zamanı....
sanki bişeyler yoldan çıkıyo ben dahil.. kızarma balıklar..pideler..dürümler...patatesler...bol zeytinli kahv.lar.. vsvs .. artık toparlanma vakiti .. ıkı gün müddedet pa tesiden sonra mümkün oldukça böyle şeyler görmeyelim menülerde .. sporu da fazalalaştıralım artık.. yaz geliyoo yazzzz...
ne şekilde düştüğün önemli şok bi şekilde düşerşien aynı şokla çıkarsın ..bizim grubumuzun genel bi özelliği az az da olsa geri almamak listeye bakarsan ilk sayfadaki verilmiş ama alınmamış kilollar.. 3 günde 3 kilo bende verdim ama sonra 5 geri aldım.. sağlıklı düzenli ve olağan şekilde beslenip almadan ilerliyorsan o zman doğru yoladasın bizim amacımız bu..
CANIM vermiş olman bile güzel.. kuru meyvler tüket hem süttte yapar.. kuru incir bende çok işe yarıyordu süt yapmada . benim oğlan 9 aylıkken bıraktı emmeyi o yüzden rahatım ...hem kendiliğinden bıraktığı için hemde süt yapma derdinden kurtulduğum için.. çünkü hep sütüm sorundu çok yoku.
doğru söylüyosun canım pzts.itibaren bol spor ve sağlıklı beslenme
evet kızlar silkelenme zamanı....
sanki bişeyler yoldan çıkıyo ben dahil.. kızarma balıklar..pideler..dürümler...patatesler...bol zeytinli kahv.lar.. vsvs .. artık toparlanma vakiti .. ıkı gün müddedet pa tesiden sonra mümkün oldukça böyle şeyler görmeyelim menülerde .. sporu da fazalalaştıralım artık.. yaz geliyoo yazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?