:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öğlen köfte yiyeceğim ama iş yerine gelen köfte o kadar yağlı ki birde yanında pilav var!
pilav şeker olduğu için yememem lazım köfte diyete göre güzel fakat suyu aşırı yağlı ne yapçam ya :/

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, ne güzel bir gün günlüş güneşlik acayip enerjiğim, bunu fırsata çevirip spor yapmalıyım hemen

sabah: 5 zeytin + 3 çatal peynir + 5 dal roka + 1 dilim tam tahıllı ekmek

bu hafta kilo verdim az kalorili alıp ve sporu sağlam yaptığım için ama çok tatlı kaçırdım, bu süt vermek beni öldürecek nefret ettiğim şeyleri bile görünce löp diye yutuyorum. kaçırmasaydım 1 kiloyu geçerdim tüh bee

yahu ben de kilo almöışım sadece 4-5 gün dikkat edemedim

offff çok kötü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa n
neden böle oldu :_(

4-5 gün ne demek biliyon mu sen biz iki üç öğünü kaçırsak :18::18::18::18:bu moda giriyoruz....ipin ucunu kaçmadan yakalamak lazım ben çok güzel denegeldim tamam zayıflamadığım hafta olmıuyo ama hiç almıyorumda bu bile büyük bi başarı bana göre.. çok fazlam olmadığık için biraz rahat olabiliyorum ama hemen toparlıyorum kendimi diğer öğünde yedikelrimde çok abartı yok sadece bu aralar spor yapamıyorum onmdan veremiyor yerimde sayıyorum.

CANIM vermiş olman bile güzel.. kuru meyvler tüket hem süttte yapar.. kuru incir bende çok işe yarıyordu süt yapmada . benim oğlan 9 aylıkken bıraktı emmeyi o yüzden rahatım ...hem kendiliğinden bıraktığı için hemde süt yapma derdinden kurtulduğum için.. çünkü hep sütüm sorundu çok yoku.

yahu ben hızlı verip hızlıca alıyorum
83,5 dan 82 ye düştüm tekrar 85 e çıkmışım

canım aynı durumları paylaşıyoruz bende kendimi kötü hissediyorum salmak yok ama silinelim kendimize gelelim

yahuuuuuu destek olalım haklısın

sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin yedim yeşil çay içtim ekmek yok...
şimdi ara öğün yaptım ..biraz kuru üzüm fınıdk felan ...inşallah öğle ve akşamda dengeli yersem olr bu iş..ah bi süreklililk olsaaa

kızlar bugünde kendime bakcam hafta sonu sil baştan başlamak gerek bazennnnnnnn olcak yani öğlen kavurma pilav ayran vede irmik helvası var :18::18::18::18::18:

Canım karnında şişlik falan olursa soda iç çünkü miğdede ki hava tartıya çıktığında olumsuz sonuç verdirebiliyor.
akşam soda iç iyi gelir.

sodayı da pek sevmem ama tavsiye ediosun işe yarıo demek ki içiyim o zaaman
valla kilolu olmaktan sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım benim köftenin suyunu yemezsen sorun olmaz ekmek yemeyeceksen 2-3 kaşık pilav yiyebilirsin.

gunaydın kızlar akşam yedigim pideler beni mafetti kendimi çok şiş hissediyorum bu sabah sadece yarım greyfurt ve elma yedim.öglendede görümceme gidicez inşallah orda fazla kaçırmam

sodayı da pek sevmem ama tavsiye ediosun işe yarıo demek ki içiyim o zaaman
valla kilolu olmaktan sıkıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Limonlusunu iç diyecem ama sadesi daha etkili
bende sevmiyorum ama yemek yediğimizde bile içimize hava giriyor bunları atmak şart.
Ben mesela dün den önce ki gün öğle ve sabah form bisküvi ile beslendim akşamına miğdem kazındı bulanıyordu
gittim lahmacuncuya tavuk dürüm söyledim benim için bi kaçamak bu ama ertesi gün telafi ettim hafif şeyler yedim

canım benim köftenin suyunu yemezsen sorun olmaz ekmek yemeyeceksen 2-3 kaşık pilav yiyebilirsin.
ekmek yememeye çalışıyorum yersemde kepekli ve bir kaç çimcik
suyunu sıyırcaz mecburen :/

yahu ben hızlı verip hızlıca alıyorum
83,5 dan 82 ye düştüm tekrar 85 e çıkmışım

ne şekilde düştüğün önemli şok bi şekilde düşerşien aynı şokla çıkarsın ..bizim grubumuzun genel bi özelliği az az da olsa geri almamak listeye bakarsan ilk sayfadaki verilmiş ama alınmamış kilollar.. 3 günde 3 kilo bende verdim ama sonra 5 geri aldım.. sağlıklı düzenli ve olağan şekilde beslenip almadan ilerliyorsan o zman doğru yoladasın bizim amacımız bu..

Son düzenleme:
evet kızlar silkelenme zamanı....
sanki bişeyler yoldan çıkıyo ben dahil.. kızarma balıklar..pideler..dürümler...patatesler...bol zeytinli kahv.lar.. vsvs .. artık toparlanma vakiti .. ıkı gün müddedet pa tesiden sonra mümkün oldukça böyle şeyler görmeyelim menülerde .. sporu da fazalalaştıralım artık.. yaz geliyoo yazzzz...

doğru söylüyosun canım pzts.itibaren bol spor ve sağlıklı beslenme

canım şöyle söyleyim ...yediklerime çok iyi dikkat ediyorum..daha önce de diyetisyene gittiğim için ne yapılmasını az çok biliyorum ancak dikkat etmediğim zaman kat be katını alıyorum ki ben çikolata ve tatlıy adayanamayanlardanım...
amacım kilo vermek ..ve hedefime ulaştığımda aynı kilo da kalmak..

canım, canım tatlı istemiyor istemiyor birden vahi gibi geliyor koşa koşa gidip alıp yiyorum, ama yanımda bulundursam iyi olur meyve kurusu, sağol uyardığın için. benim kide 9 aylık şuan, 3-4 aydır bayağa az sütüm zaten, çalışyorumda günde 2 kere anca emziriyorum. ama bıraktırmak istesem bende çok kolay bıraktırırım biberonu verince meme gördüğü yok gözünün, ben faydası olsun diye emziriyorum.

Son düzenleme:
evet kzuzum yaz geliooooooooooooooooooo :)
yazlık cicilerde kilooo daha çok belli oluyorr...kiii benm düğün de yaklaşıyor

bence ne yapalım biliyormusun 3 gün boyunca menülerinde aşırı kaçamağı olana spor cezası verelim.belli sayıda ip atlama mekik çekme veya yürüyüş vs.gibi artık gerçekten sıkı tutmak lazım diyet sayfasından çok sedece yediklerimi söyleme sayfasına döndü resmen...hadiiiiiiii yeter silkinin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…