bilgileri paylasirsin bizimle
karatay kitabini alcm dedinz
sabah 6.30 da kalkrim esim evden cikmadan bitiryrm sporlarimi kendisi de yapiyr cocuklr en gec 9.30 da uyaniyrlr halada uyurlr o yuzden rahatim
gunaydin demeyi unutmusum
daha gune baslayamadim kizim cok erkrn kalkiyor ve uyumak istiyor salincakta salliyorum .o beni birakmayinca birsey yapamiyorum.
kahvalti edesimde yok zaten
bende bugün korkarak çıktım ama panik yapacak bişey yokmuşş :))) arada oluyo kaçırdığımız ama en kısa sürede toparlanabiliyorsak sorun yok demekttir.ben gellddiiimm...misafirler gelcek diye 2 gün ara verdiştim buraya ama çookk özledimm...
misafirlerim memnun oldu çok şükür onlarda çağırcaklar galiba...iyi oldu epeydir arkadaş ortamım olmuyodu....
valla diyeti de biraz bırakmış gbi oldum ama ona rağmen 200 gr gitmiş çok mutlu oldum korkarak çıktım tartıya ama sevndm..
evet canım bazen damak değişikliği arıyo insan önceki hafta sabah sadece yumurta yedim tüm hafta artık yumurta göresim gelmiyo ..o yüzden biraz değişiklik gerekiyo ..benimde canim pogaca cok istiyor yarin yicem .hersabah esmer ekmek peynir domatea sıkildim artik
oranje biz senle ayni anda adet olmustuk.gunumu unuttum kacindaydi?:)
sanki 2 haftami oldu hatirlayamiyorum.odem yapiyorum sinirli ve duygusalim belki yaklasti diyorum ama
hadi atlattin gozunaydin..
ben okadar dikat ediyorum 200 gr oynamiyor tamtersi sislik var
sabah 6.30 da kalkrim esim evden cikmadan bitiryrm sporlarimi kendisi de yapiyr cocuklr en gec 9.30 da uyaniyrlr halada uyurlr o yuzden rahatim
benmki de erken uyanıyo ama sorun yok çnkü bende rken kalkmak zorundayım eşimi işe büyük oğlanı okula gnderşyorum onlar gdnce internette takılıyorum braz sonra işleri yapıyoruumm....
esim kahvalti yapmiyor hazirlasamda yemez o yuzden ona hazirlamiyorum 7.30 da cikiyor .o giderken kalkiyorum bende.oglumu hazirliyorum kahvaltisi beslenmesi derken kizim kalkmis oluyor.8:30 da oglumu gonderiyorum,kizimi doyutuyorum hemen ama ayilmiyor uyumuyorda.gece 12 den once uyumayinca uykusuz kaliyor.satt 10 a kadar salincakta salliyorum uyursa uyuyor yada ayiliyor anca benim icin hayat 10 dan sonra basliyor heba oluyor 2 saat
erken ozaman bu belirtiler bahar sendromu sanirimbende bugün korkarak çıktım ama panik yapacak bişey yokmuşş :))) arada oluyo kaçırdığımız ama en kısa sürede toparlanabiliyorsak sorun yok demekttir.
evet canım bazen damak değişikliği arıyo insan önceki hafta sabah sadece yumurta yedim tüm hafta artık yumurta göresim gelmiyo ..o yüzden biraz değişiklik gerekiyo ..
canım ben bu ayın başında oldum biteli de on gün oldu yani tahminim bu nisan 1-2 si gibi tekrar olurum.:26::26:
sağol canım benm ...senn vücut korumya geçti duraklama dneminde benm duraklama dönemmde gelcek yakında eminim 2 gün ara ver bence ama abartmadan...pes edersen verdiklern geri gelir ama kendine küçük ödüller ver bence aşin ve diğerleri abur cubur yerken sen de küçük bi porsiyon yap kendine gözn kalmasın stresten de veremiyo olabilirsin...
akşama ne pişircem onu da bilmiyorum ya ...dün kalan pastalrdan yedik patates salatası ile bu gn tıkandım yne ne pişircem bilmemmm....
erken ozaman bu belirtiler bahar sendromu sanirim
inan ne yesem yaziyorum harfi harfine.kacamak yapaniniz oluyor kizartma tatli yiyen oluyor ama ben hep buharda yada cok azyagli yemrk yapiyorum ekmek sinirim 3 dilim aksamlari ekmek yemiyorum cpginlukla moralim bozuluyor ama birakmiyorum iradem var hala.ben vok sıktim kendimi bu moralimi bozdu kilo veremeyince.belkide dedigin gibi strestendir gunluk 800-1000 cal aliyorum buna gore haftada 1-2 kilo vermem lazim.bi degisiklik yapip sadirtmam lazim metabolizmami
2 yasini doldurdu mu
aynen canim ya bikyim ne pisircemden.cocuklarda sebze yemiyor cok zorlaniyorum.yarim kilo pirasa aliyorum 2 gunden fazla oluyo bitmiyor hep ben yiyorum
tavuk
pirasa
kabak
ispanak
artik oggg geldi
balik yapsam esim yemiyor eziyete degmez diye yapmiyorum ona ayri yemrk lazim bide
mihlama istiyolar ben ne yicem ozaman
ayy biktim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?