:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

oranje biz senle ayni anda adet olmustuk.gunumu unuttum kacindaydi?:)
sanki 2 haftami oldu hatirlayamiyorum.odem yapiyorum sinirli ve duygusalim belki yaklasti diyorum ama

gunaydin demeyi unutmusum
daha gune baslayamadim kizim cok erkrn kalkiyor ve uyumak istiyor salincakta salliyorum .o beni birakmayinca birsey yapamiyorum.
kahvalti edesimde yok zaten

gunaydin demeyi unutmusum
daha gune baslayamadim kizim cok erkrn kalkiyor ve uyumak istiyor salincakta salliyorum .o beni birakmayinca birsey yapamiyorum.
kahvalti edesimde yok zaten

benmki de erken uyanıyo ama sorun yok çnkü bende rken kalkmak zorundayım eşimi işe büyük oğlanı okula gnderşyorum onlar gdnce internette takılıyorum braz sonra işleri yapıyoruumm....

kızlar zayıflamak için şu kefiri bi okuyun derim....

bende bugün korkarak çıktım ama panik yapacak bişey yokmuşş :))) arada oluyo kaçırdığımız ama en kısa sürede toparlanabiliyorsak sorun yok demekttir.
benimde canim pogaca cok istiyor yarin yicem .hersabah esmer ekmek peynir domatea sıkildim artik
evet canım bazen damak değişikliği arıyo insan önceki hafta sabah sadece yumurta yedim tüm hafta artık yumurta göresim gelmiyo ..o yüzden biraz değişiklik gerekiyo ..
oranje biz senle ayni anda adet olmustuk.gunumu unuttum kacindaydi?:)
sanki 2 haftami oldu hatirlayamiyorum.odem yapiyorum sinirli ve duygusalim belki yaklasti diyorum ama

canım ben bu ayın başında oldum biteli de on gün oldu yani tahminim bu nisan 1-2 si gibi tekrar olurum.:26::26:

hadi atlattin gozunaydin..
ben okadar dikat ediyorum 200 gr oynamiyor tamtersi sislik var

sağol canım benm ...senn vücut korumya geçti duraklama dneminde benm duraklama dönemmde gelcek yakında eminim 2 gün ara ver bence ama abartmadan...pes edersen verdiklern geri gelir ama kendine küçük ödüller ver bence aşin ve diğerleri abur cubur yerken sen de küçük bi porsiyon yap kendine gözn kalmasın stresten de veremiyo olabilirsin...

dün nmisafirler gdnce evi süpürdm topladım akşam topluyken yattık çocuklarla 9 buçukta...şimdi ev yne ayn ı ya ne nanakör şu ev işi....yatakları toplcam mutfak toıplucam büyük okuldan gelnce banyo yaptırp çamaşır atcam ertesi ütü çıkacak yne ....pazartesi yne kanaepe arkalarını çek süpür...ev işi yne aynı yne aynı aynııııııı.....

akşama ne pişircem onu da bilmiyorum ya ...dün kalan pastalrdan yedik patates salatası ile bu gn tıkandım yne ne pişircem bilmemmm....

sabah 6.30 da kalkrim esim evden cikmadan bitiryrm sporlarimi kendisi de yapiyr cocuklr en gec 9.30 da uyaniyrlr halada uyurlr o yuzden rahatim

benmki de erken uyanıyo ama sorun yok çnkü bende rken kalkmak zorundayım eşimi işe büyük oğlanı okula gnderşyorum onlar gdnce internette takılıyorum braz sonra işleri yapıyoruumm....

esim kahvalti yapmiyor hazirlasamda yemez o yuzden ona hazirlamiyorum 7.30 da cikiyor .o giderken kalkiyorum bende.oglumu hazirliyorum kahvaltisi beslenmesi derken kizim kalkmis oluyor.8:30 da oglumu gonderiyorum,kizimi doyutuyorum hemen ama ayilmiyor uyumuyorda.gece 12 den once uyumayinca uykusuz kaliyor.satt 10 a kadar salincakta salliyorum uyursa uyuyor yada ayiliyor anca benim icin hayat 10 dan sonra basliyor heba oluyor 2 saat

kızın ne kadardı geç yatıyomuş 10 da uyutmya alıştırmalısın....

​bende küçüğü memeden kescem de nası yapcam çok düşkn ya akıl vern kızlar

erken ozaman bu belirtiler bahar sendromu sanirim

inan ne yesem yaziyorum harfi harfine.kacamak yapaniniz oluyor kizartma tatli yiyen oluyor ama ben hep buharda yada cok azyagli yemrk yapiyorum ekmek sinirim 3 dilim aksamlari ekmek yemiyorum cpginlukla moralim bozuluyor ama birakmiyorum iradem var hala.ben vok sıktim kendimi bu moralimi bozdu kilo veremeyince.belkide dedigin gibi strestendir gunluk 800-1000 cal aliyorum buna gore haftada 1-2 kilo vermem lazim.bi degisiklik yapip sadirtmam lazim metabolizmami

akşama ne pişircem onu da bilmiyorum ya ...dün kalan pastalrdan yedik patates salatası ile bu gn tıkandım yne ne pişircem bilmemmm....

aynen canim ya bikyim ne pisircemden.cocuklarda sebze yemiyor cok zorlaniyorum.yarim kilo pirasa aliyorum 2 gunden fazla oluyo bitmiyor hep ben yiyorum
tavuk
pirasa
kabak
ispanak
artik oggg geldi
balik yapsam esim yemiyor eziyete degmez diye yapmiyorum ona ayri yemrk lazim bide
mihlama istiyolar ben ne yicem ozaman

ayy biktim valla

2 gn ne istiyosan ye ama ölçülü ye bak pişman olma....kıyafet dene eski resmlere bak ama 2 gn ardan sonra yani motve etrmelisn kendini...bahar sendromudur kesn ya açık havada yürüyüş yap imkanın varsa..kızını koy bebek arabasıne gez boş boş dolaş evde işin kalmasın ama çnkü kafana takacak bişyn olmamaalı gezerken ...yani ben öyleym gezerekn işim varsa rahat gezemm stres yaparımm....

çok şükür benmkilr pek seçmez yemk balığa bayılırlar....kahvaltılık hazırla bugnlük ben bazen öle yapıyorum....

bizdede yemek konusu başlı başına bi kaosss..

birde ben dün akşam yediğimi yazamadım .. telimi servise yolladım eski model telefonlardna var kurum teli ona taktım hattımı .o yüyzden pek giremiyorum evdeki pc de pek açmıyorum oğlandan köşe bucak saklayınca üşeniyorum aç kullan kapaa...

dün akşam..
5-6 tane barbun balığı kızarrttım ama
haşlanmış 3 elma dilim patates zeytinyağlı karabiberli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…