- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
öğle yemeği
1 tabak ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
zor yedim ya hiç iştahım yok bu ara yoğurt kürünün faydası bu galiba iştahın kapanıyor
söz tabi beyaa, valla bende çok pis gaza geldim haftaya 72 olacağım. 20 nisan doğum günümde 69 olan doğumdan önceki kiloma dönecem inaşşallah.
öğle menüm:
1 ayran,
5 adet form tahta biküvilerden.
şimdide çay içiyorum.
oglen menum
1 kepce knor corba
3 kasik kabak yemegi
yarim bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi
sporumuda yaptim,soguk dusumuda aldim
20 yarim mekik
30 squat
20+20 bacak hareketi
20+20 popo kaldirma
40 kol hareketi
200 twist shape
30 twist hareketi
30 kopru
50 ip atlama
hareketlerin cogunu lastikle yaptim o yuzden daha sert oluyor toplam 15 dk yaptim
Selam Kızlar
Canım yoğurt kürü nasıl oluyor nasıl yapıyorsun?
Her gün mü yiyorsun yemeklerden önce mi sonra mıBir sürü soru sordum akışta görünce iştahım yok yoğurt kürü sanırım diye yazdığını balıklama daldım
bircanım kalsana sende topikimizde eğer diyet yapacaksan burası çok güzel
canım ben de burda gördüm pazartesi denemeye başladım 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçalkarıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyorum iştahı çok kesiyor henüz başka bir faydasını görmedimbir de sabahları yapmıyorum belki midemi yakar diye
merhaba Limon...
Bende aynı kahvaltıdan sıkıldığımda kuruyemiş yerim... birde meyve yerim.
Yumurtalı biberli mantarlı omlet yapsana kendine..
hem çok leziz olur..hemde doyurucu...
Kuzum vaktin varsa bide 3 mil yap suyunuda içmeye devam et bugünkü öğünlerinde ekmek yeme mesela faydası olacaktır...
Ben uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarını,ne çorba gördüm menünde ne de doğru düzgün bir sebze yemeği...O yüzden adet ve pidelere çok da kabahat bulmamak lazım bence.Çünkü çok sağlıksız besleniyorsun.
Geç kalktım bugün...
Kahvaltım
1 dilim kızarmış çavdar
1 üçgen krem peynir
Domates,salatalık
4 zeytin...
Hayırlı Cumalar....
Ben uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarını,ne çorba gördüm menünde ne de doğru düzgün bir sebze yemeği...O yüzden adet ve pidelere çok da kabahat bulmamak lazım bence.Çünkü çok sağlıksız besleniyorsun.
Geç kalktım bugün...
Kahvaltım
1 dilim kızarmış çavdar
1 üçgen krem peynir
Domates,salatalık
4 zeytin...
Hayırlı Cumalar....
Sağol canımkalmak isterim ama düzenli bişi yapmıyorum sıkılıyorum çünkü hemen yarım bırakıyorum ama iştahımı kesecekse yoğurt kürünü deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?