:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öğle yemeği
1 tabak ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
zor yedim ya hiç iştahım yok bu ara yoğurt kürünün faydası bu galiba iştahın kapanıyor

Selam Kızlar

öğle yemeği
1 tabak ıspanak kavurması
1 kase yoğurt
zor yedim ya hiç iştahım yok bu ara yoğurt kürünün faydası bu galiba iştahın kapanıyor

Canım yoğurt kürü nasıl oluyor nasıl yapıyorsun?

Her gün mü yiyorsun yemeklerden önce mi sonra mı Bir sürü soru sordum akışta görünce iştahım yok yoğurt kürü sanırım diye yazdığını balıklama daldım

Öğlen bir tane köfte karnabahar salatası yoğurtlu havuç ve kırmızı lahana salatası.
şimdide şekersiz limonlu çay

söz tabi beyaa, valla bende çok pis gaza geldim haftaya 72 olacağım. 20 nisan doğum günümde 69 olan doğumdan önceki kiloma dönecem inaşşallah.

islh canim hadi bakalim gazimiz hayirli olsun:)
mobilden giriyotum cetvelini goremedim simdi kacsin

oglen menum
1 kepce knor corba
3 kasik kabak yemegi
yarim bardak ayran
1 dilim cavdar ekmegi

sporumuda yaptim,soguk dusumuda aldim
20 yarim mekik
30 squat
20+20 bacak hareketi
20+20 popo kaldirma
40 kol hareketi
200 twist shape
30 twist hareketi
30 kopru
50 ip atlama
hareketlerin cogunu lastikle yaptim o yuzden daha sert oluyor toplam 15 dk yaptim

Disardyim kizlr ogle yemgi evde yedim
Kabak yemgi
3 bulgur kofte salata

sabah kalorim 150
oglen kalorim 285
435 kal. aldim
800 u gecmeyecem islh

Karataydan önemli bilgiler paylaşacağım.
Karatay bizlere diyor ki saat 20:00'den sonra asla yemek yemeyin meyve dahi yemeyin tv karşısında o 3,5 portakal elma vs meyvelerin içinde fruktoz
şekeri varmış ve fruktoz vücut için çok sağlıklı değilmiş.

Sağlıklı yaşam ve diyette iken karaciğer yağlanmasını önlememiz gerekiyor bunuda düşük karbonhidratlarla önleyebiliriz.
et ürünleri,sebze ürünler,baklagiller bunları rahat bir şekilde yiyebiliriz çünkü glisemik indeks vardır.
glisemik indeks karaciğerde ki yağların yakılmasını sağlar.

Fiziki aktivitelere önem vermemiz gerekir ilk başlarda 5-10 dakika daha sonraları 20-30 dakika yürüyüş yapmamız hem bize enerjş verir
hemde yağlanmayı önler.

ayrıca bir bilgi daha yemek yediğimiz anda kan şekerimiz yükselirmiş bunu dengelemek içinde mümkünse şekerden uzak durmamız gerek.
tadlandırıcı ile çay içiyordum şimdi limonlu çay içiyorum acı gelmiyor bana.
ayrıca etli ürünlerin yada baklagillerin yanında asla prinç yemememiz lazımmış.

woooww muhteşemsin bacım cidden iyi gaza gelmişsin devamına inş

öğle:

4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
2 kaşık yogurt
3 küçük acıbiber turşusu

ara :
1 muz

bircanım kalsana sende topikimizde eğer diyet yapacaksan burası çok güzel

canım ben de burda gördüm pazartesi denemeye başladım 2 kaşık yoğurdun içine 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçalkarıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyorum iştahı çok kesiyor henüz başka bir faydasını görmedim bir de sabahları yapmıyorum belki midemi yakar diye

Sağol canım kalmak isterim ama düzenli bişi yapmıyorum sıkılıyorum çünkü hemen yarım bırakıyorum ama iştahımı kesecekse yoğurt kürünü deneyeceğim

merhaba Limon...

Bende aynı kahvaltıdan sıkıldığımda kuruyemiş yerim... birde meyve yerim.

Yumurtalı biberli mantarlı omlet yapsana kendine..

hem çok leziz olur..hemde doyurucu...

canım şu var sabah iştahım olmuyor zor yiyorum birde onu hazırlamak için uykudan fedarlık yapmam gerekecek kısacası üşeniyorum

ama hafasonu yapabilirim bak

beni takip ettigin için teşekkür ederim ama başarıcam sende görüceksin

sevdaya kayılıyorum

Sağol canım kalmak isterim ama düzenli bişi yapmıyorum sıkılıyorum çünkü hemen yarım bırakıyorum ama iştahımı kesecekse yoğurt kürünü deneyeceğim

bircan kuzum gelsene ben burdan devam ediyorum

iyi akşamlar kızlar bugun öglende görümcemdeydim sevdalinkanın dedigi çok saglıksız besleniyorum bu ara hep kuru seyler

5 tane mercimek köftesi
2 tane küçük sigara böregi
yarım dilim kek
şekersiz cay

ara olarakta 1 tane elma yedim

ve akşam yemegim yok

bugun form cayı aldım.içinde civanpercemi,rezene,sinameke gibi bitkiler var inşallah adet olmamada yardımcı olucaklar.2aydır adette olamadım midemde bulanıyor şişlikte yapıyor sinirleniyorumda cabucak olsamda rahatlasam artık kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…