:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bugünkü yediklerim bu konuya hiç yakışmıyor ya çok utanıyorum

öğlen
1 keğçe çorba
6-7 ane fasülye sıyırma

ara
1 dondurma
bir gofret

kalorisi çok boldu

bugunluk aldıgım kalori 1,250 bugun bayada yuruyuş yaptım ve leslie 2 yaptım.şimdide leslie 2 yapıcam herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam daha bişe yemicem inşallah

bugunluk aldıgım kalori 1,250 bugun bayada yuruyuş yaptım ve leslie 2 yaptım.şimdide leslie 2 yapıcam herkese iyi akşamlar arkadaşlar bu akşam daha bişe yemicem inşallah

ben bugün çok abarttım ne güzel az kaloriyle günü bitirdin

hayırlı akşamlar :)

akşam:

3 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
salata

2 ,5 lt suyumu içtim

2 mill leslie yaptım
250 kezde ip atladım

aksamustu yuruyuse ciktim gorumcemle 1.5 saat yurudum
durumumu biliyodunuz odul vereyim dedim kendime browni soyledim kafede 2 catal aldim bi kasik dondurma vardi yaninda dondurmasini yedim gerisi gitmedi valla icim almadi gorumcem sildi supurdu sasirdi yesene diyip durdu.
yuruyus iyi geldi

aksam
5 istavrit 5 hamsi
bollll saata
2 kasik semizotu
yarim bardak kola

yemekten sonra kvalidemler baklava yedi:)))eve gelirkende esim ogluma pasta aldi bu 8. pasta etti:))))
ben yemedim tabi cay ictim yineeeee

Son düzenleme:

aferim canim sen spor yaparmiydin cokiyii

Aksam yemegınden sonra 3 mil leslie daha yaptım 3 litre suyu mu da içtım gunluk kalorm 1165artık bu gunung de böyle kapatı inllah

Akşam sözde spor yapacaktım yogunluktan 10 a gelmeden uyudum.

lavin canım nerlerdesin

Gunaydin hic kimseye
Sabh sporu yapildi 1 saat
Yesil cayimi ictim 1 kayisiyla

Kahvaltim......
2 kasik yogrt
1 dilim ekmek ( kepek)
1 dilim peynir
Maydanoz

aferim canim sen spor yaparmiydin cokiyii

arada yapıyorum işte bi ara bırakmıştım şimdi tekrar devam edicem.pazartesiden itibaren daha cok vaktim olur kayınvalidem gidicek eskisi kadar gelenim gidenim olmaz yemek derdimde olmaz.evde yemek yapılınca yeniliyor canım ya şimdi sadece eşime ve kendime göre yemek yaparım

gunaydın kızlar
samsunda hava çok guzel
direk aklıma temizlik yapmak geldi

kahvaltım
bol biberli 2 yumurtalı omlet
1 domates
yarım dilim kaşar peyniri
5 zeytin

şimdide leslie 2 mile yapıcam ve 2 camım var silincek kızım uyanmadan bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…