:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

slm kizlar
2 aydir cavdar ekmegi peynir domatesli kahvaltidan sonra bugun simit yedim kahvaltida.az beyaz peynir ve kasar peyniri,cay ve bi catal helva,1 yumurta yedim.cok iyi geldi havada harika disari cikacaz birazdan oglen yemicem sabah simit yedigim icin aksama gelince yazarim

Utanarak yazdım bana ders olsun diyr
akşam
1 tanak tavuklu nohutlu pilav
yoğurt
dikat et canim ama biraz

en onemlisi spor nekadar az yesekte sporsuz gitmiyo yaglar o yuzden kilo verimi durdu.vucut alisti az yemege cunkku.dun dip kose ellerimle silip temizlik yaptim.egzersiz yaptim ve aksam 1.5 saat yurudum huzurla yattim.

artik hergun spor sartomiz var aryik herkes yazmaya baslamis buda birbirimizi gaza getircek

bende bugun temizlik yapıyorum canım iki camımı sildim tullerim bitsin onları asıcam şimdi birde balkonumu yıkayayım bu arada kızım uyandı.artık bende hergun sporumu yapıcam daha bırakmak yok.yarında kayınvalidemin evinin temizligini yapıcam pazartesi inşallah şiş falan kalmaz bu sabah tartı beni mutlu etti şişlerim inmiş bol su içmek çok işe yarıyor.birde a 101 de satılan mest form cayı var içinde sinameke bitkisi oldugu için tuvaletede cıkartıyor artık onun etkisi oldumu bilmiyorum ama bugun çok rahatım ve böyle oldukcada dahada çok hevesleniyorum

sabah
1,5 dilim çavdar ekmeği
4-5 zeytin
1 dilim peynir

4 dilim ducuk
1 tane domates
bitki çayı

ara

yarım muz

cumartesi çalışan mağdurlardanım :2:
sabah: 5 zeytin
salatalık
peynir
kaşar
limonlu çay

Dun yazamadim hic halim yoktu bu grip cok kotu

Sabah 9 gibi 1 dilim ekmek
peynir
salatalik
cay
Hic istahim yoktu

14:00=domates corbasi 1 dilim kepek ekmekle
kepekli makarna az

Ogle yemgim
2 kasik mantar
Yarim kase ispnk corba
1 dilim ekmek

45 dk yuruyus cocuklarla

ögle yemegim

1 kepçe kara lahana yemegi
2 kepçe mercimek çorbası

kahvaltıdan sonra
camlarımı sildim.perdelerimi astım.evimi süpürdüm.balkonumu yıkadım
ögle yemegimden sonra
leslie 2 mile yaptım

Son düzenleme:
Aksam yemgim
3 tane mercimek kofte salata

Seyda bu gun gunluk ikimze kalmis kimse yok

selam kızlar :)

bugün kahvaltıyı öğle saatinde yaptım

1 yumurta
domates,salatalık
2 zeytin
2 dilim ekmek
1,2 kez de pekmeze bandım
1,2 çatal da yoğurt

arada dışardaydım 2 kurabiye yedim :/

akşam:

3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık kurufasulye
3tane küçük acı biber turşusu
malesef 1 dilimde ekmek yedm yemesem daha iyiydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…