:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

aksam menum
1 dilim misir ekmegi+ayran
5 kofte
boll salata
1 kepce yayla corbasi
cay iccem azsonra

aradada oglumun hamburgerinden yedim bitiremedi

bugun esim cocuklarla yuruduk 2 saate yakin.
annemdeyim fazla giremiyorum

bugunku kalorim 1440

2 lt su

bugunkü sporum leslie 2 mile yaptım ve tempolu 40 dk yuruyuş

benim 800 -1000 arasi ama gr gitmiyo
1200 alsan daha iyi
ama sen spora yogunluk vermeye basladin cok iyi

Benim de en fazla 1200 oluyr bugunde 800 kcl tamamldim bu saaten sonrada sadece cayla kuru meyve yerim

benim 800 -1000 arasi ama gr gitmiyo
1200 alsan daha iyi
ama sen spora yogunluk vermeye basladin cok iyi

evet caım bu ara çok spor yapıyorum.bunların yanı sıra birde iki tane cam sildim perde astım evdede iş yaptım baya yani.şimdi gene leslie 1 yapıcam

Bugün tüm gün dersim vardı,yarın da aynı şekilde malesef. Pek kimsecikler de yokmuş.

​günaydınn...haftasonu eşim ve çocuklar olunca pek gremiyorum tabi çok yememnn etkisi de var yüzüm tutmuyo ..ama yarına kadar izin vermişti oranjee...pazartesi spor ve tam gaz dyetle herkes devam etcek demişti bnde 2 gn ara vereym dedm ...pazartesi inşallah bende lesli yapmaya başlıcam hiç yapmadım daha önce...

gunaydin kizlar
sabah kalktim suyumu ictim sporumu yaptim 15 dk egzersiz ter icinde kaldim.yuruyus yada leslie yapcam bugun
daha kahvalti yapmadim 2 isirik simit yedim metabolizmam calissin diye.esim kalkinca kahvalti yapacam artik

lesli cok guzel ben ise yaramiyo diyodum ama duzenli yapinca yaradigini anladim.2-3 haftadir yapmiyorum tekrar basladim

Gunaydin
3 mil leslie yaptim karin egzersizi ve ardindn 15 dk step yaptim toplam 65 dk spor oldu

Kahvaltim...
1 bucuk dilim ekmek
1 zeytin 3 catal omlet
1 dilim peynir maydanoz

Gunaydin
3 mil leslie yaptim karin egzersizi ve ardindn 15 dk step yaptim toplam 65 dk spor oldu

Kahvaltim...
1 bucuk dilim ekmek
1 zeytin 3 catal omlet
1 dilim peynir maydanoz

kuzum tebrik ederim çok istikrarlı ve sporunu yapıyorsun

dün akaşm
1 tabak makarna
2-3 parça tavuk
salata
yoğurt

gece yediğmi yazmıyorum

ya akşam yemeğinde arkadaşlar vardı moralim çok bozuldu aynı arkadaş sen zayıflama hasalığına mı yakalandın diyip durdu kilom az da değil ve hala kocaman göbeğim var. alışverişte denediğim her şeyde güzel oldu. offf iyi niyetle mi söylüyo yoksa kendi kilolu olduğu için mi çözemedim

sgol limoncm ama kadr yapiyrm pek bi sonuc alamiyrm ama yinede devam sabretcm

kendisi kiloluysa kiskancligindn soyluyr moralini bozma

doymama rağmen yemeğe devam ettim ya

kendi hep zayuf ben şişmandım şimdi o 70leri geçti bilmiyorum onun mu etkisi var.

alırsın sonucu canım senin yağlar kasa dönüşüyor ve kas daha fazla kilo olarak görünüyr eminim ki skılıaşmışsındır ölçüyo musun vücudunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…