bende 154 by
yani benimki sart hedef 55 di ilerki zamnlarda boyle giderse 51 isterim
insalh hedefine ulasirsn sabret
bende 154 by
yani benimki sart hedef 55 di ilerki zamnlarda boyle giderse 51 isterim
benim boyumda 160.kızlar ben 60 kadar düşsem yeter hatta 65 de yeter.ben kalcadan bacaklardan aldıgım için aşırı kilolu görünmüyorum.sen 73 kilo yoksundur diyolar bana.ama inanın zor kilo veriyorum.buda pko lu oldugumdan sanırım
kızlar sabahları aç karnınıza tartılıyorsunuz degilmi
bencede hiç gösterm,iyorsun canım ve de uzun görnüyorsun
ben aç ve kıyafetsiz tartılıyorum
sonuçta kıyafet aç tok her şeyi etkiliyor.
her sefer,nde de aynı yerde tartılıyorum
tşkler cnm herkes aynen seningibi diyor.peki tok karnına tartıldınmı nekadar farklı cıkıyor
bn sabhlari ac karna ve giyink tartiliyrm ciplk tarilinca bende neredeyse 1 kilo fark oluyr ama ben buraya bildirimimi kiyafetle tartilgm kiloyu bildryrm
sağol fındıklı bisküvüm :d
inş canım inş boy kaçtı senin en başa aslında boyu da yazsak
ben 160a 52 kiloyum şimdilik
eylülde 62yle başladım bu işe
cnm bu gibi durumlarda caya kahveye tarcin ekle iyi gelr
benm regl donmlerinde cok tatli istegim olmuyr da dun birqz sekerim dustu yine sicak cikolata iyi geldi kalorisi cok yuksek degil yinede yarim yaptim
Vücudum orantısız kalça ve bacak kısmı çok incr göbek ve göğüs fazla. başladığımda 62 ydim ama işte hedefim 49 olmak bırakırsam eski kilomu bulurım. Oranlı olsam hiç diyetle işim olmaz ama zayıf görünmüyorum iştr sorun bu. Yağ oranım fazla bence amacım göbeği küçültmek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o günkü yememe su içmeme her şeye göre değişiyor çok sık tartılmamaya çalışıyorum hastalık gibi oluyorama gününe gör e1 kilo bile fark ediyoo.
ben kıyafetsiz başladım öle devam ettim canım.
amacım kilomu az ya da çok gödetermek diil haftalık oynama diye böyle başladım ama hayalim
kıyafetli tıka basa tokken 50yi görmek
Slm dun evde yoktum annemdeydim biraz yuruyus yaptik ,anneme gecip temizlik ve badana yaptik hareket bu.ogunler duzensizdi ama diyete uygundu
Bugunde kahvalti yarim yaptim
Yuruyuse ciktim
Oglen kvalideye gittim mevlut varmis 4-5 kasik tavuklu pilav yedim uzun zaman sonra bide ayran
Aksam
3 ks barbunya pilaki
3 ks pirasa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne güzel canım dikkat edebilmişsin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?