:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

disari ciktim oglumla birlikte biskuvimi de aldim yanima 3 tane maviyesil

bende 154 by
yani benimki sart hedef 55 di ilerki zamnlarda boyle giderse 51 isterim

benim boyumda 160.kızlar ben 60 kadar düşsem yeter hatta 65 de yeter.ben kalcadan bacaklardan aldıgım için aşırı kilolu görünmüyorum.sen 73 kilo yoksundur diyolar bana.ama inanın zor kilo veriyorum.buda pko lu oldugumdan sanırım

kızlar sabahları aç karnınıza tartılıyorsunuz degilmi

bencede hiç gösterm,iyorsun canım ve de uzun görnüyorsun

ben aç ve kıyafetsiz tartılıyorum

sonuçta kıyafet aç tok her şeyi etkiliyor.
her sefer,nde de aynı yerde tartılıyorum

bencede hiç gösterm,iyorsun canım ve de uzun görnüyorsun

ben aç ve kıyafetsiz tartılıyorum

sonuçta kıyafet aç tok her şeyi etkiliyor.
her sefer,nde de aynı yerde tartılıyorum

tşkler cnm herkes aynen seningibi diyor.peki tok karnına tartıldınmı nekadar farklı cıkıyor

bn sabhlari ac karna ve giyink tartiliyrm ciplk tarilinca bende neredeyse 1 kilo fark oluyr ama ben buraya bildirimimi kiyafetle tartilgm kiloyu bildryrm

tşkler cnm herkes aynen seningibi diyor.peki tok karnına tartıldınmı nekadar farklı cıkıyor

o günkü yememe su içmeme her şeye göre değişiyor çok sık tartılmamaya çalışıyorum hastalık gibi oluyor ama gününe gör e1 kilo bile fark ediyoo.

bn sabhlari ac karna ve giyink tartiliyrm ciplk tarilinca bende neredeyse 1 kilo fark oluyr ama ben buraya bildirimimi kiyafetle tartilgm kiloyu bildryrm

ben kıyafetsiz başladım öle devam ettim canım.
amacım kilomu az ya da çok gödetermek diil haftalık oynama diye böyle başladım ama hayalim

kıyafetli tıka basa tokken 50yi görmek

aksam yemegim
kuru fasulye etli
pirinc pilavi sadece 2 kasik
ve 2 kasik yogurt
aksam misafir var yemege ben simdi yiycm gec gelirler salatayi da onlarla birlikte yiycm

herkese selamlar..fırsat buldum da girebildim..bugün pek düzgün bişey yiyemedim. tektim oğlumla geçiştirdim..
sabah..yarım haşlanmış yumurta..

öğlen..içi alınmış çeyrek ekmek arası sucuklu yumurta.
1 minik muz

akşam..3-4 yk kadar makarna.
1 portakal.

az braz harekette yaptım ama düzenli değil her fırsatta ne yapabildim se inş yarın vermiş çıkarım az da olsa tartıda.

cnm bu gibi durumlarda caya kahveye tarcin ekle iyi gelr
benm regl donmlerinde cok tatli istegim olmuyr da dun birqz sekerim dustu yine sicak cikolata iyi geldi kalorisi cok yuksek degil yinede yarim yaptim

doğru diyorsun canım tarçın alayım bari eve.. Çok şişkinim çok vermiş gibi hissediyordum regl beni mahvetti

Benimde öyle fındıkım ya bacak ince gögüs 80 85 ama göbek ve yan pörtlemiş durumda

Slm dun evde yoktum annemdeydim biraz yuruyus yaptik ,anneme gecip temizlik ve badana yaptik hareket bu.ogunler duzensizdi ama diyete uygundu

Bugunde kahvalti yarim yaptim
Yuruyuse ciktim
Oglen kvalideye gittim mevlut varmis 4-5 kasik tavuklu pilav yedim uzun zaman sonra bide ayran

Aksam
3 ks barbunya pilaki
3 ks pirasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah o günleri de görürüz yaa

ne güzel canım dikkat edebilmişsin tebrikler

Akşam yemeğim fırında tavuk 1 but azıcık da patates
1 dilim de kepek ekmek

yürüyüşe de çıktım misss

Seninde iyiymis afiyetolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elmali ,zencefilli cay demledim yine umarim faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…