:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

al benden de o kadar canım ya dikkat ettim ama regl oldum şiştim gene

Seninki regli sisligi bitmeye yakin gecer.ben bugun 2 kg fazla ciktim ve kabizda degilim ya dusunebiliyomusun 2 kg fazla.butun hafta sporla diyetle kastim kendimi sonuc odem:banghead:
Zaten moralim bozuk umarim yarina atmis olurum nu hafta dahada hirslancam salmicam aksamlari hic yemicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeşil çay iç canım varsa inşallah sabaha geçer

Yeşil çay iç canım varsa inşallah sabaha geçer

Yesil cayi tek icemedim
Evde herturlu bitki cayi var.
Elma+zencefil+limon+karabiber+cubuk tarcin karisimi yaptim yatarken ve sabah icecem .bugun ictigim suyu atamadim wcye cikamiyorum.bide yanma var enf yoktur umarim

Saol canim dikkat etmeye ediyorumda tartida bisry degismiyor

Ara ara benim de öyle oluyor abla ama vücut bir yerden sonra atak yapıyor.

Ben de akşam

4 kaşık bezelye 4 kaşık ıspanak 4 kaşık makarna ve yoğurt yedim.

Gündüz 2 mil Leslie ve bacak,kalça çalıştım ama bu hafta sporum çok aksadı.

inşallah idrar yolu iltahabı yoktur canım ablam dikkat et

akşam-öğle arası

1 tabaktan fazla sanırsam tavuklu salata

gece
alkolsüz kokteyl
çerez az vs

çok yorgunum tartıda sabah baya fazla çıktım dünün cezası yarından umutlu diilim ama bırakmak yok bu hafta yürüyüş ve spor yapacağım inş

Benim ilk ay cok iyiydi canim sonra noldu anlamadim bi yerde yanlis var ama cozemedim.senin zaten kilon az.vercegin kiloda az oluyor ama veriyosun mslh

inşallah idrar yolu iltahabı yoktur canım ablam dikkat et

Cok sık geciriyorum ben.bu aralar atesim cikiyor halsizim bide spor yaparken sag tarafima agri giriyor dra gitmek lazimda biktim valla.
Yarindan umitliyim yine cunku cok iyi gittim bugun tartiyi bozulmus sayiyorum:)) bide nazara inaniyorum 2 kisi var onlar nzaman bisey dese degiyo nazarlari .soylemicem nkadar verdigimi:)

Dipnot:burdan degill sakin yanlis anlamayin :)

Son düzenleme:
çook güldüm yaa burdan değil degişine

Şu an açlıktan ölüyorum ve tartıldım...

Öğlene doğru geleceğim,kilo bildirimimi şimdi yapıyorum.

Kilom 53.1

Bu hafta sporu aksattım biraz,inşallah önümüzdeki hafta daha çok veririm.

İnşallah herkescikler iyi kilo verir.

ahh ahh aynen canım ya bende tek başıma yaşıyoum her iş bana bakıyo evlenip kocama yaptırcam

ahaha erkeklerde sırf bu yüzden avlaniyo tatlım

hadi hayırlı olsun canım daha çok vermemiz dileğiyle

Merhabalar kızlar

Buraya yazmasamda diyetime devam ettim, havuz aboneliği yaptım, sporuma da artık devam ediyorum ancak kilo veremiyorum. Sanırım bu benim ideal kilom

Aranızdan ayrılmaya karar verdim, şu an 51.5 kiloyum ve sanırım ben de inatlaşmak istemiyorum, halimden memnunum.

Topic benim için amacına ulaştı yani, hepinize iyi zayıflamalar diliyorum, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…