:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

dün çok mutsuzdum diyet falan umrumda olmadı fazlasıyla yedim ama pişman olmak istemiyorum pişman olunca daha kötü oluyorum. bugün hafif geçirip devam edeceğim. uzun zamandır tüm günü sadece dün saldım püff kendime kızmak istemyorumm

kizlar biz ogle yemegine gectik
ara ogun
besi bir arada 8 tane cig badem
ogleye de dun aksam yaptgim fasulye salatadindn yiyecm

boyle durumlarda kendini yemge verme o yedklrin pusmanligi da ustune gelse tabi ki de kotu olursn sikintin her neyse insalh bir an once gecer

haklısın canaım da işte duygual açlığımı yemekle doyurdum ama pişmanlığı yok saymaya çalışıyorum çünkü yemekten sonra yaşamnan pişmanlık anokresianın başlangıcı oluyor. daha iyi olacağım canım inş unutup bugün daha iyi olacağım

sen çok iyi devam ediyorsun kıskanıyorummmm

Ne kadar yürüyorsunuz bir günde?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi pazarlar fıstık içi badem krekerlerim
Kahvaltım
1 yumurta
1 dilim ekmek
6 badem

ara
nescafe
4 rulokat adet olduğum için tatlı çekiyor canım ya ve şişkinlik var

ciddi olamazsin 160 ve 52 kilosun burda ne isin var peki

Vücudum orantısız kalça ve bacak kısmı çok incr göbek ve göğüs fazla. başladığımda 62 ydim ama işte hedefim 49 olmak bırakırsam eski kilomu bulurım. Oranlı olsam hiç diyetle işim olmaz ama zayıf görünmüyorum iştr sorun bu. Yağ oranım fazla bence amacım göbeği küçültmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 154 by
yani benimki sart hedef 55 di ilerki zamnlarda boyle giderse 51 isterim

slm kızlar.
bu sabah kahvaltıyı sıkı yaptıgım için öglene pek açıkmadım
bende yarım muz ve elma yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…