Tebrik ederim canım srni çok sevindim.bel ve göbeği nerden ölçüyosun brn tam yerinü belirleyemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vayyy tebrikler:118::118::118: devamı gelir inşallah bu motivasyonla canım
ben bu hafta 800 gr verdim canım..ve bugün beni gören noldu iki günde sana diyolar.. dönnüm noktam buymuş demekki.
canım 1 ay için süper ölçüm...herkese günaydın.. kilom ..54,000
inanamadım ölçtüm mezurla... ki ay öncesi sonrası
göbeğim...94 den 83 e
belim.......79 dan 70 e
göğüs......94 den 84 e
düşmüş kızlar bu kadar verdiğim kilolay alt tarafı ölçmedim. ama ordanda bayaa fark var..yarında oraları ölçerim...çok mutluyum ...bu haftaki amacıma ulaştım...
listeyi öğleden sonra güncelleyebileceğim bi ihalemiz var sabah .. siz bildirileri ayrı olarak yazın kızlar sohbet arasına karşınca göremeyebiliyorum..
olsun canım 64 lere düşmüşsün fgerisi gelir inşallah..günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 66,300 idi,
bu hafta :64,800ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...
canım 1 ay için süper ölçüm...
olsun canım 64 lere düşmüşsün fgerisi gelir inşallah..
bir ay değil..3,400 gramda verilen ölçüler canım yani ilk gruba başladığımla şimdiki arasındaki fark..bi üç kilo daha versem ve ölüçüler bu oranda düşsem daha ne isterim.
bende bugün bi yeşil kahve alıcam bulursam sen aktardan mı kahvecilerden mi aldın..
Gunaydin kizlar
Oglumu okula yollarken cayimi demledim ,yumurtani koydum cezveye .elmali karisimi ictim 2 bardak su ictim. onlar olurken lesli yapacaktim tam kerem kapidan cik irem uyandi.
Tartilamadimda
Simdi ayagimda salliyorum.
Cay icerde kayniyor
Leslie yalan oldu
:+(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 66,300 idi,
bu hafta :64,800ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...
Canın ben kilo verdikçe öZgüvenim yerine geliyo small beden almak çok güzel bi hazevet canım artık alışmayada basladım.canım inanırmısın dışrı dahi çıkasım gelmiyor kendimi böyle begenmiyorum biran önce zayıflayıp degişmk istyrm
yok benimki benden titiz düzenli ben onu avlıcam o yüzden
yine de güzel canım tebrikler
belimi göğüsümün biraz altından ölçüyorum.kaburgalarımın bitme yerine yakın sanırım..
göbeğimi de tam göbek deliği hizasında ölçüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?