:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Tebrik ederim canım srni çok sevindim .bel ve göbeği nerden ölçüyosun brn tam yerinü belirleyemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belimi göğüsümün biraz altından ölçüyorum.kaburgalarımın bitme yerine yakın sanırım..
göbeğimi de tam göbek deliği hizasında ölçüyorum..

günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 66,300 idi,
bu hafta :64,800 ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...

canım 1 ay için süper ölçüm...
gunaydın kızlar çok mutluyum çok işte benim kilomEki Görüntüle 1055210
tam tamına 1.100 grm gitmişş

bu hafta :64,800 ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...
olsun canım 64 lere düşmüşsün fgerisi gelir inşallah..
canım 1 ay için süper ölçüm...

bir ay değil..3,400 gramda verilen ölçüler canım yani ilk gruba başladığımla şimdiki arasındaki fark..bi üç kilo daha versem ve ölüçüler bu oranda düşsem daha ne isterim.
bende bugün bi yeşil kahve alıcam bulursam sen aktardan mı kahvecilerden mi aldın..

ben kahveciden adım attar gibi urfada balıklı göl tarafını biliyon hani baharatlar kahveler ve biberlerin satıldığı yer varya ordan ama attardan da alabilirsin..
benimde kaç gündür bitti ama bağırsaklarım üzerindeki etkiyi fark ettim 3 gündür 1 defa wc ye çıktım onu içtiğimde günde 1-2 kez mutlaka çıkıyordum...herkese tavsiye ederim bende gidip almalıyım.

Gunaydin kizlar
Oglumu okula yollarken cayimi demledim ,yumurtani koydum cezveye .elmali karisimi ictim 2 bardak su ictim. onlar olurken lesli yapacaktim tam kerem kapidan cik irem uyandi.
Tartilamadimda
Simdi ayagimda salliyorum.
Cay icerde kayniyor
Leslie yalan oldu
:+(

gunaydin kizzzzllar
oranje seyda cimcimesude masallah sizlerin adina sevindim tebrik ederim gecmise vok dikkat etmedim diger kilo veren arkadslari da tebrik ediyrm
benim bucuklarda gorunuyr tartim dijital olmadigi icn grmlarini bilmyrm 78.5. gornuyr hadi bu seferlikfe regli oldgm icn kendime teselli veriyim

Oranj sende duraklamadan cikmissin mslh sana
Seydaa sanada extra brawooo cok iyi gittin bu hafta
Kilo veren,duraklayan herkese tbrkkkk

canım bnm yaaa kolay gelsin anne olmak ne zor bişey plan bile yapamıyosun :) irem uyusun sonra devam edersin canım gün yeni başlıyo

Cimcime daha nekadar verecrksin 1.5 kilo gitmiss mslhhh

evet canım artık alışmayada basladım.canım inanırmısın dışrı dahi çıkasım gelmiyor kendimi böyle begenmiyorum biran önce zayıflayıp degişmk istyrm
Canın ben kilo verdikçe öZgüvenim yerine geliyo small beden almak çok güzel bi haz

günaydın kızlar şeyda bu hafta menülerini takip etmiştim iyi gidiyordu mükafatını aldın tebrikler oranje cimcime sizi de tebrik ediyorum iyi vermişsiniz ve diğer herkesi tebrik ediyorummmm ben bu hafta vermedim almadım da ama gerçekten çok dikkat edememiştim hafta başından beri hafta ortasında vermiş gibi görünüyodum ama haftasonu doğum günü kutlamaları beni mahvetti suya filan da dikkat etmedim sporumu da yapmadım ama bu hafta dikkat edicem hepsine ve artık görcem 55leri

Tartildim ayniyim.dun 2 kg fazla cikiyodum anlamadim tarti bozukmu diye su sisesini tarttim dogru.bigunde 2 kilo alip ertesi gun verilirmi?
Butun hafta cabami gordunuz gunde 2 saat spor yaptigim bile oldu
Pes etmeyecem :banghead:

İremi salliyorum kahvalti istahim kacti
Gune mutsuz basladim

belimi göğüsümün biraz altından ölçüyorum.kaburgalarımın bitme yerine yakın sanırım..
göbeğimi de tam göbek deliği hizasında ölçüyorum..

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…