günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 66,300 idi,
bu hafta :64,800ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...
günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 66,300 idi,
bu hafta :64,800ben daha fazla vermeyi hedefliyordum çünkü geçen hafta reglinin vermiş olduğu şişkinlik vardı...
regline göre hala iyisin canım bitince ben eminim daha çok farkedecektir.gunaydin kizzzzllar
oranje seyda cimcimesude masallah sizlerin adina sevindim tebrik ederim gecmise vok dikkat etmedim diger kilo veren arkadslari da tebrik ediyrm
benim bucuklarda gorunuyr tartim dijital olmadigi icn grmlarini bilmyrm 78.5. gornuyr hadi bu seferlikfe regli oldgm icn kendime teselli veriyim
evet canım çıktım duraklamadan.. bu hafta çok dikkat etmeye ve her fırsatta hareket etmeye özen gösterdim bu kadarıyla bile gayet iyi sonuç..dahada fazla gitmez zaten bir haftada bundan kilo çok olmayınca.. az gitsin öz gitsin bi dajha glemesin...yeter..Oranj sende duraklamadan cikmissin mslh sana
Seydaa sanada extra brawooo cok iyi gittin bu hafta
Kilo veren,duraklayan herkese tbrkkkk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canın ben kilo verdikçe öZgüvenim yerine geliyo small beden almak çok güzel bi haz
brravoooo
senn menüler iyidi noldu ki ama bu hafta fazla grmedm sanki seni buralarda yanlışm varsa affollaa rakibeemmm...günaydın kızlar kahvaltım zeytin peynir 1 dilim ekmek
kilo bildirimi= 66 bu hafta sabit kaldım
regl ken vermişsin daha ne tatlım...gunaydin kizzzzllar
oranje seyda cimcimesude masallah sizlerin adina sevindim tebrik ederim gecmise vok dikkat etmedim diger kilo veren arkadslari da tebrik ediyrm
benim bucuklarda gorunuyr tartim dijital olmadigi icn grmlarini bilmyrm 78.5. gornuyr hadi bu seferlikfe regli oldgm icn kendime teselli veriyim
ve gelelim benm bildirime
geçen hafta 67.7
bu hafta 66.9
verilen 800 gr
kızlarrr ççoookkkk mutluyyum 6 yıl sonra 67 altına düştüm inanamkıyorum aslında cumartesi 66.3 ü gördüm ama dün kaçamaklarım oldu
olsun pişman değilim haftaya hedfm 66 inşallah
kahvaltimi yeni yaptim esim evdeydi birlikte yapyim dedim omlet hayali vardi yapmadi esim sagolsn cocuklara sucuklu yapti
kahvaltm
1 dilim beyaz peynir yarim dilim tulum
1 haslama yumurta
1. 5 dilim kepek ekmgi
yarim salatalik ve domates
az kaldı canım inşallah düşceksin sende ....meto hızlı benm çabuk veriyorum dikkat etmeynce anında alıyorum ...Tbrkler canim sevincini anliyorum bende 70 altina inince oyle olacam
bi benm eşim pişiriyo sanırdım sucuğu sennkide öyleymiş.....balık melemen sucuk yapmayı seviyo benmde işime geliyo valla...kahvaltimi yeni yaptim esim evdeydi birlikte yapyim dedim omlet hayali vardi yapmadi esim sagolsn cocuklara sucuklu yapti
kahvaltm
1 dilim beyaz peynir yarim dilim tulum
1 haslama yumurta
1. 5 dilim kepek ekmgi
yarim salatalik ve domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?