:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bence giremeynleri listeden cikar bi tane kalmis sanirim

kapadokyalı giremicem yazmıştı yeniden dönerse eklerim onun dışında eranay -umutlupresnses ide pek göremeyince eklemdim ..zaten arada ekle diyen oluyo ama ilk haftada kaçıveriyola ronları eklmiyorum hiç.

ozanayse var oda girmiyor

ogle yemegi yemdim
1 elma yesil cay
2 biskuvi

He o yuzdenmi begenmeler bi ise yariyomiki bilmiyorum.mobilde begen yok full site yapinca denk gelince begeniyom bende.

Sevda hirs yaptim cok pis ben keci sutuyle buyumusum bebekken o yuzden ben kazanana kadar pes etmeyecem

Kemiklerin sağlamdır ne güzel... Keçi sütü çok iyi ama içemiyom ben.

Yapacağız tabi ki S olacağız...

kuzularrr merhaba benide aranıza alın acilen zayıflamalıyımmmmmmm

afiyet olsun tatlida guzel ama
oranje fotonu bekliyrz hadii

canım koyucam ama telim gelmedi foto çekemiyorum yoksa ekleyeceğim.. ordan daha rahat ekleniyo çünkü..artık bi dahaki haftaya inşş. dahada verrirsem süper olurr hem.

kuzularrr merhaba benide aranıza alın acilen zayıflamalıyımmmmmmm
gel gell ..ama grupta daimilik şart. öğünlerimizi yazıyoruz ... belli bi standardmız yok herkes kendi yaşamona uygun liste yapıyo yeme düzenini oluşturmak ve korumak ilk amacımız ..şok diyetler yerine uzun vadede kalıcı ve sağlıklı zayıflamak amacımız..
bi de oranjecim benim kine sadece 89 eklemissin

bu haftaki kilon kaçtı senin canım...onu göremedim de ondan yazmaadım.

Son düzenleme:
bende yeşil kahve aldım ama daha içmedim sanırım türk kahvesi gibi pişiriliyor adamın dediğine göre telvesinide yememiz lazımmış.. tadı nasıl çok meraak ediyorum bakalım bu hafta etki edecek mi..ve burda kilosuna 25 tl dedi cimcime orda iyimiş fiyatı 15 tl..öğütüp aldım inş iyidir.

Kemiklerin sağlamdır ne güzel... Keçi sütü çok iyi ama içemiyom ben.

Yapacağız tabi ki S olacağız...
Ay ben normal sutu aromasiz icemiyom ki keci iceyim:)yazik bana bebekken iciriyolarmis:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ögle yemegim çok kaçtı

2 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı bulgur pilavı
2 kepçe mercimek çorbası
salata

ara
bir kaç çubuk kraker

öğlen
baya çok tavuklu salata
küçük bi dondurma

ara muz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…