:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

teşekküerler kızlar nasıl oluyo anlamıyorum durduk yere böyle oluyo hep...inş geçer yoksa haftasonu canımı okur oğlan.

Sorun hep midende kaburgalarinmi agriyor eminmisin belki miden agriyodur sikistiriyodur.gastroya git canim ihmal etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım menülerinde turşu var da tuzlu olduğu için ve vücutta çok su tuttuğu için uzmanlar çok tavsiye etmiyor

Amaaan olsun. Çok yemiyorum zaten. Sağ ol yine de.

Oranjecim geçmiş olsun.

Derya abla okudukça hayret ediyorum cidden.:26:

23 yaşındayım bu arada.

Kahvaltım

yarım kepekli simit 1 dilim salam 1 domates 1 biber yarım salatalık çay

Sedasende ufakmissin ,ben 28 falan tahmin ediyodum :))
tşk ederim canım az kaldı ama o yaşlara gelememede :))

canım yeni yasın sana sağlık mutluluk huzur gettirsin inşallah(canım bişey sorcam bebeğin varmıydı)

hic bi bilgim yok cnm kizn olsa derdim norml

Leslie 3 mile yaptim birazda egzersiz ve twistshap .sabahta 8dk yapmistim leslie cok terledim bugun su icindeyimm
Ara olarakta light yogurt 1 ks.

Afiyet olsun
Hayretim demi :) voltajdandir voltajdan:))

Seda az kalmis dedihin 7 sene var yasinin kiymetini bil.bende 25 den sonra 30 moduna girmistim.korkulcak bisey yok kendine iyi bakarsan ve minyonsan sanslisin

Oglen
2 kasik tavuklu bezelye
4 kasik yogurt

Sorun hep midende kaburgalarinmi agriyor eminmisin belki miden agriyodur sikistiriyodur.gastroya git canim ihmal etme

midem de ağrıyo ama nefes alırken ağrıyı hissediyorum kaburgalarımın altı ağrıyo..

öğlende yarım kase ayran aşı çorbası yarım porsiyon kuru fasulye 3 dlm ekmek yedim kızlar.

midem de ağrıyo ama nefes alırken ağrıyı hissediyorum kaburgalarımın altı ağrıyo..

öğlende yarım kase ayran aşı çorbası yarım porsiyon kuru fasulye 3 dlm ekmek yedim kızlar.

Ekmek fadulye cok olmus ama dun kusmussun onun yerine gecsin

öğle yemeği
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

Canim sen bitki caylarinda degisik seyler iciyodun otlu 10 lu falan:)
Hangisinden memnun kaldin ?dun alcaktim habire aliyorum kaliyor ev doldu da sorup oyle alayim dedim.ben 5 li iciyorum liptonun simdi demleniyor

ogle yemgim
kucuk kase yogurt corba
40gr lavas
70 gr haslma tavuk
1 yesil sogan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…