teşekküerler kızlar nasıl oluyo anlamıyorum durduk yere böyle oluyo hep...inş geçer yoksa haftasonu canımı okur oğlan.
canım menülerinde turşu var da tuzlu olduğu için ve vücutta çok su tuttuğu için uzmanlar çok tavsiye etmiyor
oranje geçmiş olsun canım çocuklu ve hasta olmak zor olsa gerek
seda ne kadar gençmişsin
Sedasende ufakmissin ,ben 28 falan tahmin ediyodum :))
tşk ederim canım az kaldı ama o yaşlara gelememede :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın canım adet döneminde direncim düştü belkide ama ben yiyorum sadece saatime dikkat ediyorum o her zaman onunla yiyelim istiyo yatmadan 15dk önce meyve getiriyo mesela ya da geliş saatlerimiz farklı o yemek yerken ben ara öğün yapıyorum onunla yemem için zorluyo beni bi de zayıflamak için spor yapılması yeterli ona göre ama ben sadece sporla veremiyorum
bu arada yaşım 28 geçen haftadan beri
canım yeni yasın sana sağlık mutluluk huzur gettirsin inşallah(canım bişey sorcam bebeğin varmıydı)
hic bi bilgim yok cnm kizn olsa derdim normlKizlar bise sorcam ama tuhaf olcak cocugunuz var diye sorayim basiniza gelmistir belki
Oglum kakasini yapti sabah ben siliyorum seffaf uzun bise geldi islak mendile bi an attim klozete yani anlik oldu .attiktan sonra anlamadim korktum bakmayada.parazit olabilirmi kotu oldum akintimidir anlamadim oynamiyodu oyle silerken geldi hissettim off kusurabakmayin igrenfirdimmi sizi napsam nasil anlarim gorsem korkarimda
teşekkür ederim yok canım 8 aylık evliyim
rica ederim canım hayırlı olsun o zamn daha yeni evlisin :))
ara 1 elma 1 antibiyotik
hic bi bilgim yok cnm kizn olsa derdim norml
Amaaan olsun.Çok yemiyorum zaten. Sağ ol yine de.
Oranjecim geçmiş olsun.
Derya abla okudukça hayret ediyorum cidden.:26:
23 yaşındayım bu arada.
Kahvaltım
yarım kepekli simit 1 dilim salam 1 domates 1 biber yarım salatalık çay
Sorun hep midende kaburgalarinmi agriyor eminmisin belki miden agriyodur sikistiriyodur.gastroya git canim ihmal etme
midem de ağrıyo ama nefes alırken ağrıyı hissediyorum kaburgalarımın altı ağrıyo..
öğlende yarım kase ayran aşı çorbası yarım porsiyon kuru fasulye 3 dlm ekmek yedim kızlar.
öğle yemeği
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?