inşallah gidecek az kaldı seninSen bu gidisle 60 lara cok yakinda duseceksin biz hala sayiyoruz ayni yerde:)bazen gitmis diyorum gobek. ac karmina cok guzel duruyor ama biraz biseyler yiyince mide gobek sisiyor.bende 60 altina inince gidecek herhaldei
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar herşey güzel de nerdeyse en nefret ettiğim simtlrm bile gitti ama göbis aynı duruyor daha doğrusu mide kısmı
Canım bende emziryorumsağol canm iyi sayılır işte...
aldım da her gün düzenli içmiyorum nedense artık 2 fncan içicem ya emzirmem bitti nasılsa
inşallah gidecek az kaldı senin
Benim ki de öyle sabahları çok iyi akşama kadar büyüyor
Mübarek göbek
Spor gerçekten şart ben karın egzersizleri de yapıyorum ama acaba bi yerde hata mi yapıyorum da etkili olmadıAynen kocaman göbek var ya 80 civarı galiba çevresi. Spor şart ya inş az da olsa yapıcam
Allah hayırlı omur versin olsun canım senin doğum günüm bir dilimckdn bişeyKIZLAR ÖĞLEN..
yarım tabak taze fasulye yemeği ve yoğurt yedim.. birde kızlar doğum günüm c tesi olunca bugün kutlama yaptılar bide düpriz oldu .. pasta almışlardı mecburen yedim bir dilimcik.... bu haftaki ilk ve son kaçaağım söz olsun.. çok dikkat edicem.
Buyuk Allahim yardim etti.irem yanima alip yatakodasinda yattim uyuduk 1 saat .kpederim aldi simdi sagolsunlar.heryerim agriyor cok kotu ceyranda kalmis gibiyim yatarken bile sirtim aciyor .saglik gibisi yok.midem bulaniyor sadece portakalsuyu ictim biraz .saglikli olayimda kilom olsun raziyim
kuzum süper gidiyorsun
günaydın kızlar kahvaltı menüm special k
kilo bildirimi 65,5 yarım kilo vermişim
Gunaydinlar
Kilo bildirimi
Gecen hafta stebildim :)
Bugun 70.5
300 gr vermisim bunada sukur diyorum sabit kslmaktan iyidir.3 gundur bende asiyorum diyeti ona ragmen vermisim sıkmanin bi anlami yokmus ozaman sabut kaliyodum:)
Günaydın kızlar
Kilo veren ve koruyanlari tebrik ediyorum bende
Geçen hafta 78.5
Şimdi ki kilom 77.5
Kahvaltim
Sebzeli diyet omlet
1 kasık kadar lor
1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?