:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

inşallah gidecek az kaldı senin
Benim ki de öyle sabahları çok iyi akşama kadar büyüyor
Mübarek göbek

Kızlar herşey güzel de nerdeyse en nefret ettiğim simtlrm bile gitti ama göbis aynı duruyor daha doğrusu mide kısmı

Aynen kocaman göbek var ya 80 civarı galiba çevresi. Spor şart ya inş az da olsa yapıcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah gidecek az kaldı senin
Benim ki de öyle sabahları çok iyi akşama kadar büyüyor
Mübarek göbek

Kızlar yapı meselesi de bacak vr kalça hiç yok bende ama kocamn bi göbrk ya çok itici duruyo ve kilolu görünüyprım . Göğüslerim bile biküçüldü normalde baya büyüktü bi göbekte azalma yok

Aynen kocaman göbek var ya 80 civarı galiba çevresi. Spor şart ya inş az da olsa yapıcam

Spor gerçekten şart ben karın egzersizleri de yapıyorum ama acaba bi yerde hata mi yapıyorum da etkili olmadı
Eşim
Bi kaç tane video indirdi çok güzel egzersizler var bi tane si de zumba gibi sabah ondan biraz yaptım hareketleri çok hizli

öğle yemeğim
1 tabak kıymalı patlıcan musakka

50 tane sandalyede karın egzersizi yaptım 100 tane de ip atladım

KIZLAR ÖĞLEN..
yarım tabak taze fasulye yemeği ve yoğurt yedim.. birde kızlar doğum günüm c tesi olunca bugün kutlama yaptılar bide düpriz oldu .. pasta almışlardı mecburen yedim bir dilimcik.... bu haftaki ilk ve son kaçaağım söz olsun.. çok dikkat edicem.

Ara bi kaç kraker ve fıstık
Öğlen
Pirinçli ıspanak yrmeği yarım dilim ekmek

Allah hayırlı omur versin olsun canım senin doğum günüm bir dilimckdn bişey
Olmaz olsun o kadar yani

Öğle yemeğim

4 kasık nohut

2 kasık pilav

Yarim dilim çavdar salata

Ara yeşilçay ve 2 tane form limonlu bisküvi okuldan çıkmadan 70 tane daha ip atladım karar verdim dönüşlerde 100er tane atlayıp 500e tamamlıcam

Buyuk Allahim yardim etti.irem yanima alip yatakodasinda yattim uyuduk 1 saat .kpederim aldi simdi sagolsunlar.heryerim agriyor cok kotu ceyranda kalmis gibiyim yatarken bile sirtim aciyor .saglik gibisi yok.midem bulaniyor sadece portakalsuyu ictim biraz .saglikli olayimda kilom olsun raziyim

Dogumgunun kutlu olsun oranje nice mutlu yillara

Ayy canım geçmiş olsun allah şifalar versin ya

ara
1 muz yedim akşama arkadaşım gelecek güzel güzel yemekler yapayım

Ara ogun
Yarim dilim kek ne zaman dır duruyor orda canım çekti
2bisküvi
Birazdan da yeşil çay içerim

kuzum süper gidiyorsun

Kuzum teşekkür ederim sen de çok iyisin.

günaydın kızlar kahvaltı menüm special k
kilo bildirimi 65,5 yarım kilo vermişim

Maşallah canım çok iyi.

Abla valla 100 gram bile gitse mutlu oluyorum ben. Hiç yoktan iyidir.Tebrik ederim çok iyisin.

Günaydın kızlar
Kilo veren ve koruyanlari tebrik ediyorum bende
Geçen hafta 78.5
Şimdi ki kilom 77.5

Kahvaltim
Sebzeli diyet omlet
1 kasık kadar lor
1 dilim ekmek

Azmin zaferi. Tebrik ederim ablacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…