:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

nasıl oldun ablacım..şükür irem müsade etmiş bari

Canlar buraya foto nasıl yükleniyor bilen var mı ?

canım konuya cevap ver yeri var oraya tıklıyorsun
biraz alt tarafa indiginde eklenti ekle var oraya tıklıyorsun
bir kutu cıkıcak ve dosya ekle yazıyor oraya tıklıyorsun
bilgisayarından secmek istedigin resmi seciyorsun yükle diyorsun
dosya yuklendikten sonra alttarafta icerigi ekle var ona tıklıyorsun resim yüklenmiş oluyor

Teşekkür ederim şeydacım ilk 4 basamağı yaptım buna yetkin yok dedi ondan sordum acaba yanlış mı yaptım diye

Akşam yemeği
Yumurtalı ıspanak
Mercimek çorba
Yoğurt

20 dk cardio dans
5 dk da jillianin benim gibi şişko olanlarla yaptığı bi çalışma onu yaptım vakit dar di daha çok yapardım

Arkadaşlar yerimde saydığıma göre galiba ben kalorileri yanlış hesaplıyorum bunların kalorisi kaçtır toplam?

Tamam karnbhrms onlarda bi şey yok da herhalde diğeri gözleme ışte yüksek kalori li olabilir

Oo çok güzel görünüyor
Orta resim deki ne yemeği

Anaokulundayım ya canım ne çıkarsa yiyorum sabah o simit gibi şey vardı öğlen karnıbahar yemeği suyundan falan koydurmadım kıtır ekmekli domates çorbası da içmedim..
akşamki de kardeşim memleketten gelirken getirmiş annem saçta gözleme yapmışta yarısı

Tamam karnbhrms onlarda bi şey yok da herhalde diğeri gözleme ışte yüksek kalori li olabilir

Kaç aydır annemi görmüyorum ya işte onun yaptığı bişey olunca yiyeğim deim bi seferlik
Bide sabah 8 den akşam 5 ev ayaktayım ya acıkıyorum ya

Kizceler naber...
Akşam
iki kaşık makarna .
Bir muz yarım elma....

Birazdan mekik çekeceğim ve squat bu hafta elimden geldikçe çok egzersiz yap cam.

Herkese iyi akşamlar :)
Malum vizeler bitti diyerek arkadaşlarla iki günlüğüne şehir dışında tatil yaptık o yüzden diyeti uygulayamadım :)
Bugün sabah yumurta zeytin lor peyniri
Ara öğün : ceviz ve kuru kayısı
Öğlen: 4 köfte domates
Ara öğünü yorgunluktan uyumuşum ve yapamadım :)
Akşam ise mercimek çorbası.

Akşam yemeği
1kepçe mercimek çorba
1 tabak taze fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık
1 saat yürüyüş

Gunaydin kizlar
Dun ablam geldi saolsun cocuklarla ilgilendi bende yattim.dun portakalsuyu ictim hep bulantima iyi geldi.bugun daha iyiyim karnim ac degil bi tuhaf acilirsam yerim.karanfil hergun yemedigin taktirde bisey olmaz anne emegi ben olsam yarim yerdim bende

gunaydınlarrr

dun yazamadım bı turlu ne yedım naptım fln dıye =)

dün sabah kahvaltım;

1 adet kepeklı kasarlı yagsız tost

ara yok

ogle;

3 adet kofte
1 dılım ekmek
salata

ara;

1 su bardagı süt
2 grıssını

ara ; 1 elma

aksam;
1 porsıyon et (hepsını yıyemedımde)
ayran

yatmöadan 2 saat öncede süt veya actıvya yıyorum bu her gece aynı 2 sınden bırını yatmadan 2 saat önce

bugün;
kahvaltım;

1 kk kadar peynır
1 dılım ekmek
yesıllık
tek sekerlı cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…