Bence de çok güzel görünüyorlar karanfilseven ...kızlar bu aralar canım çok ızmir sandvc istiyo bi ödül koysam kendime diyorum onu.yapar mis gibi yerim..
Olsun annen gönderecekde sen yemiycn insan kıymyo anne.lere
Gunaydin kizlar
Dun ablam geldi saolsun cocuklarla ilgilendi bende yattim.dun portakalsuyu ictim hep bulantima iyi geldi.bugun daha iyiyim karnim ac degil bi tuhaf acilirsam yerim.karanfil hergun yemedigin taktirde bisey olmaz anne emegi ben olsam yarim yerdim bende
Çok şükür sevindim dinlenebilmene ablacım evet yarım yedim şükür şişkinlik de yapmadı
günaydın kızlar çok üzgünüm öğle yemeğimi hazırlamıştım evde unuttum aç kaldım yani ara öğünüm de poşetin içindeydi offf
kahvaltım
1 kk peynir
3 zeytin
yeşillik
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Günaydın kızlar
Bu sabah 1.5 saat spor
yaptım
Dün akşam misafirlikte ictigm salepi telfi etmek için bu kadar yüksek kalorili olduğunu bilmiyordum
Kahvaltim
1 yumurta
1 dilim ekmek
peynir maydanoz
Sagol canim.
Bugun ekmegi az ye kapatirsin arayi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esmer ekmegim kuflenmis sinir oluyorum hep yarisi gidiyor.siz nasil sakliyosunuz?dolaba koyuncada sevmiyorum ben.aldigimi bolup birine vereyim yazik millet acliktan oluyor ben cope atiyorum..
Oglumun hamburger ekmegine tost yaptim beyaz peynirli yarisini yiyebildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecmiş olsun canım.bende grip gibiyim burnum akıyor baska bişeyim yok cok sukurkızlar gene hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?