slm kızlar
sabah 9 da
4 kuru kayısı
2 ceviz yedim
şimdide ara yaptım
1 tane kurabiye yedim
resim bekliyoruz canım
allaha şükür canım diyeti guzel yaparsan guzel gidiyor kilocuklar.71 kiloyum gecen hafta 71.50 du 500 grm vermişimSeyda eskiye bakmadım kilo verme nasıl gidiyor kaç kilosun şimdi???
Hemen hemen aynıyız .. 71 ,5 sabah görüyorumm.. Senin hedefin kaç kilo olmaktıı??? 70 li kilolardan bir kurtulsam 67 kiloya az kaldıı. Bu ara ekmeğe biraz fazla düştüm kilo vermem yavaşladı.... Bebeğim büyüyor Haziran'a kilolar gidiyor eski kıyafetlerime girebilmeye başladımm sevinçliyim o yüzdennnnn..
allaha şükür canım diyeti guzel yaparsan guzel gidiyor kilocuklar.71 kiloyum gecen hafta 71.50 du 500 grm vermişim
Hemen hemen aynıyız .. 71 ,5 sabah görüyorumm.. Senin hedefin kaç kilo olmaktıı??? 70 li kilolardan bir kurtulsam 67 kiloya az kaldıı. Bu ara ekmeğe biraz fazla düştüm kilo vermem yavaşladı.... Bebeğim büyüyor Haziran'a kilolar gidiyor eski kıyafetlerime girebilmeye başladımm sevinçliyim o yüzdennnnn..
resim bekliyoruz canım
Bu aerobik danslar çok eğlenceli gerçekten
2 gündür yapıyorum hemen hemen hareketlerini ezberledim ve feci bi şekilde kalori yaktryo
Çok güzelmi şcanım eminim çok da güvenilirdir bildiğin gördüğün bişey sonuçta ellerine sağlık
bende katıbilirmym yeni üye oldm
Kizlar keremi dis kontrolune goturdum gelirkende soktan mutfak tartisini aldim cok guzel ve gr lar dogru cikiyor bence onemli olmasi gereken birsey ve 5 lira
Ara turkkahvesi
Oglen yemegi 120 gr cilek:)
#canım katılıyorum sana gerçekten fotolar yanıltıyo geçen hafta foto cekindim faceye koydum gerçekten kendim bile farkediyorum zayıfladığımı o derece yani ama yorum yazanlar farketmedi inadına mı yazmadılar bende anlamadım garip bi duygu biz devam edelim yolumuza inşallah gidecek kalan kilolarımızda tığ gibi olcaz hepimiz
Bende bazen yapiyorum ama gunluk buzluga atmadim hic.en guzeli bildigin seyi yiyorsunkızlar bende uzun zamndır evime sucuk salam sosis almam bi tarif var kıymayı kavuruyoruz toz biber sucuk baharatı sarımsak (çemen deriz biz) hepsini karıştırıp dondurucuya atıyoruz. az yağla bu karışımdan 2 kaşık kadar koyurum kavuruyom yumurta kırıp yiyoruz aynı sucuk tadı var dışarda satılana bakış biraz daha güvenli
Hiç bilmiyorum ki canım ben eğlenme odalıyımfotı çektim sabah ama yükleyemedim ya :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü yaaa ahh bnm de yakınımda olsa bende alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?