:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sabah

1 dilim kızarmış uno kk peynir biber salatalık domates maydanoz....

ara yapamadım adet sancısından bir şey yemek istemedi canım.

allaha şükür canım diyeti guzel yaparsan guzel gidiyor kilocuklar.71 kiloyum gecen hafta 71.50 du 500 grm vermişim
Hemen hemen aynıyız .. 71 ,5 sabah görüyorumm.. Senin hedefin kaç kilo olmaktıı??? 70 li kilolardan bir kurtulsam 67 kiloya az kaldıı. Bu ara ekmeğe biraz fazla düştüm kilo vermem yavaşladı.... Bebeğim büyüyor Haziran'a kilolar gidiyor eski kıyafetlerime girebilmeye başladımm sevinçliyim o yüzdennnnn..

ne guzel canım.bende bu sabah 70.70 gördüm tartıda.hedefim 65 kadar düşmek inşallah vericem.ben ekmegi gunde 2 dilim kadar yiyorum.ama tatlıya dayanamıyorum

resim bekliyoruz canım
Bu aerobik danslar çok eğlenceli gerçekten
2 gündür yapıyorum hemen hemen hareketlerini ezberledim ve feci bi şekilde kalori yaktryo

Yükleyebilsem akşam pcde denicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaş katmer getirmiştş arafa onu yedim
Öğken toktu yemek yemek şstemedim ama çikolta yedim saçma bi gün oldu benim için.

Kizlar keremi dis kontrolune goturdum gelirkende soktan mutfak tartisini aldim cok guzel ve gr lar dogru cikiyor bence onemli olmasi gereken birsey ve 5 lira
Ara turkkahvesi
Oglen yemegi 120 gr cilek:)

Okula giytigimde herkes zayifladigimi soyledi cok mutlu oldum bugun tartildim kucuk hedefime 200 gr kaldi duraklamam gecti sanirim cok mutluyum haftayada adet belirtilerim basliyacak malesef

Kizlar keremi dis kontrolune goturdum gelirkende soktan mutfak tartisini aldim cok guzel ve gr lar dogru cikiyor bence onemli olmasi gereken birsey ve 5 lira
Ara turkkahvesi
Oglen yemegi 120 gr cilek:)

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü yaaa ahh bnm de yakınımda olsa bende alırdım

#

Biz buna kiskanclik diyoruz canim sen milleti bosver biz diyoruz ya yeter:)
Bende bazen yapiyorum ama gunluk buzluga atmadim hic.en guzeli bildigin seyi yiyorsun
Hiç bilmiyorum ki canım ben eğlenme odalıyım fotı çektim sabah ama yükleyemedim ya :-(

Zumba oyleymis canim eglenerek zayiflican iste ne guzel

geçmiş olsun canım diş ağrısı çok kötü yaaa ahh bnm de yakınımda olsa bende alırdım

Ya canim sadece flor surup koruma yapilcakti ama k..ni yirtti milletin cocugu tek durdu dolgusu yapildi sinirden agliyacaktim.dr cok anlayisliydi oynatti rline verdi herseyi acitmiyor bak diye ama yokk durmadi 60 sn beklemesi lazim 10 sn tutmadi ogurunce birakti dr Allahtan curuk yoktu bayiltirlardi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…