- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum
öğle yemeğim bezelye,ezogelin çorbası 2 kaşık pilav
öğlen yemek yediğim için akşama cezalıyım yemek yemek yok
Slm
Kizlar elekt kesikti yeni geldi modem olmayinca giremedim
Sabah standart kahvaltimi yaptim.8 de yuruyuse ciktim gorumcem bende kaldi sagolsun ireme bakti ciktim
Simdi ara yapiyorum kahve
Kiloya gelince 70.1 im 200 gr verip hedefe inemedim.ama bunada sukurr verdim ki bu hafta spor ve diyeti salmistim motivasyonum dusmustu Eki Görüntüle 1080327
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tşk ederim canım midem küçülünce canım hiç istemiyo2 kaşık çok iyi.bir kaşığı 35 kalori zaten.:2:
akşam öğününü atlama canım,çorba salata ye bence.burada yemeyen arkadaşlar var öyle,iyi bir şey değil,sen zaten çok yememişsin.
Abla ayakların benimkilere benziyo.
tşk ederim canım midem küçülünce canım hiç istemiyo
deryacım sakın alınma ama çok güldüm bu yoruma
canım yorma kendini... Kime kız istediniz bu kezde.. Bende haftasonu çok yoruldum koca evde yoktu bakan gelice ilçede kaldılar iki gün mahfoldum ... C. Tesi oğluşu gezmeye götürdüm burda pek bi yer olmayınca ünv içinde gezdik durduk birde arkadaş varsı yanımda minigi görmeliydin nasıl mutluydu ilk kez öyle özgürce keyfii çıkardı doğanın.. Dünde evdeydik ama hep oyun halideydik alerji olmuş galiba öksürük ardından kusma yüzü gözüde şişti dr götrüdük sabah bakalım inş iyi olur.. Keyfi yerinde ama uyuda öksürük tutuyo..şimdide işe devam...
olur canım ama unutma yarın baaakkk
Abla ayakların benimkilere benziyo.
tşk ederim canım midem küçülünce canım hiç istemiyo
deryacım sakın alınma ama çok güldüm bu yoruma
bilmyrm valla spora daha ağırlık vermeme rağmen böyle oldu
sadece pazartesi günleri girmeye çaliscm oranje beni listeden silme
Okula gittim yine
Ogle yemegi simdi yedim
İspanak +yogurt
:))) alemsiniz
vucudumta tek begendigim yerim minnak ayaklarim:))
bu hafta burası pek sakindi o yüzden grmedn diye düşünmüştm....slm kızlar persembe gününden beri girmyrm aşk olsn hiç mi farketmedinz telfnsz kaldım teli duvara attım kırıldı malesef bende komşuya geldim kilo bildirimi icin girdim kilom aynı gram bile oynamamŞ
özlicez seni yaaa menülern ve sporun beni gaza getiriyodu valla...tel çabuk al noollluuuyyyyyy......kızlar ben çıkıyrm artık haftaya pazartesi inşlh iyi haberlerle gelirim
canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?