- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
tekrar sıkacağım kemerin son düğmesindeyim sıkmaktan bir hal oldum gerekirse bir delik daha açar sıkarız ne yapalım..
evet abur cubur oldu malesef arada olsun ya napalımAbur cubura kacmissin afiyet olsun :)
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
kızlar bugün fak.sekreterinin doğum günüydü 1 dilim pasta ve 3 bardak kola içtim çikolatanın haddi hesabı yok naptım ben yaaa
Off seda 3 bardak kolayi nasil ictin catlatir insani kizzkızlar bugün fak.sekreterinin doğum günüydü 1 dilim pasta ve 3 bardak kola içtim çikolatanın haddi hesabı yok naptım ben yaaa
Saol canim sizlerle olmakta cok guzel ozledim cokkDerya abla gelmişsin,usriyusra abla sen de,sizi görmek ne güzel.
evet abur cubur oldu malesef arada olsun ya napalım
arada olur böyle canım hiç yemicek degiliz yakızlar bugün fak.sekreterinin doğum günüydü 1 dilim pasta ve 3 bardak kola içtim çikolatanın haddi hesabı yok naptım ben yaaa
geçmiş olsun canım bizde çok merak etmiştik...kulaklarim cinlamadi valla firsat kalmadi.
Cokkotu hasta oldum.keremde ayni sekilde bide ustune irem parmagini kesti annemde kaldim toparlana kadar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canm listeye baktım da yokum benUnutmuşsundur diye hatırlatayım dedim
günaydın kızlar başlangıç kilom 65 ti şimdi tartıldım 63.4 çıktım 1.5 kilo gitmiş
geçmiş olsun canım bizde çok merak
Saol canim iyiki tanimisim sizleri.ben buranin sizlerin sayesinde cesaretlenmisim iyilestikten donra giremeyince nete uyum saglayamadim ha yarin baslarim diyete diye diye 1 hafta oldu.bu arada benim bildirimi 70.7 yaparmisin canim aldim malesef .
[
Ay ben bu hafta neler ettim cokta iyi geldi :)))
Seda nettin sen bacım ?
Off seda 3 bardak kolayi nasil ictin catlatir insani kizz
Saol canim sizlerle olmakta cok guzel ozledim cokk
Ay ben bu hafta neler ettim cokta iyi geldi :)))
arada olur böyle canım hiç yemicek degiliz ya
ama kola çok kaçmıi 1 dilim pasta bişe degilde yarım bardak en fazla bir bardak kola içsen daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?