:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar bugün fak.sekreterinin doğum günüydü 1 dilim pasta ve 3 bardak kola içtim çikolatanın haddi hesabı yok naptım ben yaaa

ögle yemeginden önce sporumu yaptım onu yazmayı unuttum
leslie 500 adımdan 1 kez yaptım
50 tane yanları eritmek için hareket yaptım
25 tanede mekik çektim

kızlar bugün fak.sekreterinin doğum günüydü 1 dilim pasta ve 3 bardak kola içtim çikolatanın haddi hesabı yok naptım ben yaaa
Off seda 3 bardak kolayi nasil ictin catlatir insani kizz
Derya abla gelmişsin,usriyusra abla sen de,sizi görmek ne güzel.
Saol canim sizlerle olmakta cok guzel ozledim cokk

evet abur cubur oldu malesef arada olsun ya napalım

Ay ben bu hafta neler ettim cokta iyi geldi :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arada olur böyle canım hiç yemicek degiliz ya
ama kola çok kaçmıi 1 dilim pasta bişe degilde yarım bardak en fazla bir bardak kola içsen daha iyiydi

kulaklarim cinlamadi valla firsat kalmadi.
Cokkotu hasta oldum.keremde ayni sekilde bide ustune irem parmagini kesti annemde kaldim toparlana kadar

geçmiş olsun canım bizde çok merak etmiştik...
günaydın canm listeye baktım da yokum ben Unutmuşsundur diye hatırlatayım dedim

canım bildirim yaptınmı bilmiyorum yaptıysan görmedim belki..o yüzden eklemedim .. Bildirini veririsen ekleyeyim senide.

[

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

canım ben dün hiç kaçamak yapmadım inşallah bugun kü kacamagımda yarım cay bardagi çekirdek olur sadece bunla kalırsa gene cok iyi vallahi.sen kaç kilosun tartıldın mı canım

öğlen yemeğim..
1 emek kaşığı közlenmiş patlıcan yarım dlm çavrdar ekmeği 2 kaşık yoğurtlu makarna..

ara .. 1 form çayı ve kuru kayısı..

akşam niyetine de az önce 1 dlm çavdar ekmeğii ile yoğurt yedim kızlar..

[

canım ben dün hiç kaçamak yapmadım inşallah bugun kü kacamagımda yarım cay bardagi çekirdek olur sadece bunla kalırsa gene cok iyi vallahi.sen kaç kilosun tartıldın mı canım[/QUOTE]

Okadarda cokdegil dengelersin artik.ben en son 70.1 dim sanirim simdi 70.7 yim.valla ben 71 bekliyodum en az:) serumlarda sislik yapti adet donemindeyim belkide odemdir.
B
Bu hafta bana mola oldu ozgurlugin tadini cikarttim.ama aksamlari az yedim rkmek yemedim duzenli degildi yediklerim.ogleni atliyodum dondurma nutella falan yedim.mide kuculdu artik eskisi kadar yiyemiyorum dokunuyor aninda buda cok motive etti beni en buyuk korkum verdigim kilolari almakti

canım bende çatlama durumuna geldim lavaboya cıka cıka bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…