:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

özledimm siziiiii

çok zor günler geçirdim canlar o yüzden çok yazamadım herşey birbirine girdi siz nasılsınız

Sendemi ya
Mayis ayi bize iyi gelmedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah canim supersinn
Bende sabahtan beri 100 gr verdim heheee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Abla ben geçenlerde diyeti sıkılaştırınca 300 gram aldım inanır mısın ? Geçen hafta biraz gevşek tutum ipi,tam 1 kilo gitmiş.

Ben yedikleRimi yazmadım
Öğlen
50gr tavuk
1kâse çorba
Ara
Malesef 1dilim kek ve 2bisküvi
Akşam yemeği

2tane sarma 1 biber dolma

Abla ben geçenlerde diyeti sıkılaştırınca 300 gram aldım inanır mısın ? Geçen hafta biraz gevşek tutum ipi,tam 1 kilo gitmiş.

Bende 800 kalori yapinca durmustu demekki ac kalinca uyari yapiyor vucut.ogrendik biz bu isi islallah gitcek bu kilolar

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

kızlar 1 orta boy patatesi küçük dograyıp hasladım
sarımsaklı yogurt yapıp ustune döktüm ve üzerinede nane ve pul biber buda benim akşam yemegim

Herkescikler toplanınca benim de keyfim yerine geldi.

Ben bugün kendime ödül verdim.4 aydır hiç pizza yemedim.Bugün ii küçük dilim,üç soğan halkası,biraz patates,yarım bardak da kola...

Epey idare eder bu beni.

hayırlı sabahlar kızlar somada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilerim çok üzücü bi olay Allahım yardımcıları olsun mekanları cennet olur inşallah şehitlerimizin

​amin sedacım rabbim sabırlar versin ne diyelim çok üzücü...

günaydın arkadaşlar.
kahvaltım ..
4 tane burçak bisküvü
ve çay.
bu günlük böyle oldu.. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…